andzi78 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Witam.Sniło mi się dziś że dostałam list po śmiertnie od mojego taty,tłumaczył się w nim i przepraszał.Tata zmarł 3 miesiące temu,przez ostatnie pół roku bardzo się od nas odsunął,odszedł od mamy do innej kobiety,zerwał praktycznie z nami kontakt.Czy jest to jakos z tym powiązane?
andzi78 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Witam.Sniło mi się dziś że dostałam list po śmiertnie od mojego taty,tłumaczył się w nim i przepraszał.Dodam że tata zmarł 3 miesiące temu,przez ostatnie pół roku bardzo się od nas odsunął,odszedł od mamy do innej kobiety,zerwał praktycznie z nami kontakt.Czy jest to z tym powiązane?
andzi78 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Witam.Sniło mi się dziś że dostałam list po śmiertnie od mojego taty,tłumaczył się w nim i przepraszał.Dodam że tata zmarł 3 miesiące temu,przez ostatnie pół roku bardzo się od nas odsunął,odszedł od mamy do innej kobiety,zerwał praktycznie z nami kontakt.Czy jest to z tym powiązane?
Sephira Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 andzi78, na pewno. Myślę iż po prostu oczekiwałaś tych przeprosin.
Recommended Posts