beki1234 Napisano 13 Sierpnia 2016 Napisano 13 Sierpnia 2016 Postawiłam tarota między mną i pewnym chłopakiem. Wydaje mi się że będzie lepiej miedzy nami, ale czy będzie z tego związek? Tak naprawdę nie wiem co mam myśleć o tym rozkładzie, a dopiero raczkuję w stawianiu kart tarota. Proszę o pomoc. Pustelnik, As Kielichów, Siedem Kielichów, Dziesięć Kielichów i Czwórka Buław Cytuj
gucio19 Napisano 13 Sierpnia 2016 Napisano 13 Sierpnia 2016 A gdzie Twoja interpretacja ? ;-) Zrób moze jakiś konkretny rozkład.. Cytuj
beki1234 Napisano 16 Sierpnia 2016 Autor Napisano 16 Sierpnia 2016 Pustelnikiem jest T. czyli chłopak z którym stawiałam na partnerstwo i związek. Wychodzi na to, że woli być w obecnej sytuacji odseparowany, być w samotności i przemyśleć pewne sprawy. As kielichów mówi o uczuciu jakim go darzę i gotowości do rozpoczęcia związku w danej chwili. U niego widzimy 7 kielichów czyli wiele możliwości na nowe związki, czyli wybiera między wieloma opcjami. U mnie natomiast znajduje się 10 kielichów czyli wielkie uczucie i chęć założenia rodziny. Podsumowująca karta łącząca nas to 4 buławy czyli podwaliny do budowania związku na silnych fundamentach. układ jaki był rozłożony: ON JA Pustelnik As Kielichów Kielichów 10 Kielichów 4 Buławy Potrzebuję świeżego spojrzenia z zewnątrz. Proszę o pomoc. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 16 Sierpnia 2016 Napisano 16 Sierpnia 2016 Pustelnikiem jest T. czyli chłopak z którym stawiałam na partnerstwo i związek. Wychodzi na to, że woli być w obecnej sytuacji odseparowany, być w samotności i przemyśleć pewne sprawy. As kielichów mówi o uczuciu jakim go darzę i gotowości do rozpoczęcia związku w danej chwili. U niego widzimy 7 kielichów czyli wiele możliwości na nowe związki, czyli wybiera między wieloma opcjami. U mnie natomiast znajduje się 10 kielichów czyli wielkie uczucie i chęć założenia rodziny. Podsumowująca karta łącząca nas to 4 buławy czyli podwaliny do budowania związku na silnych fundamentach. układ jaki był rozłożony: ON JA Pustelnik As Kielichów Kielichów 10 Kielichów 4 Buławy Potrzebuję świeżego spojrzenia z zewnątrz. Proszę o pomoc. Hm, co to za rozkład? Wybacz ale nic mi nie mówi, jest nieczytelny. Pustelnik i As kielichów jako sygnifikatory? VI kielichów X kielichów- jako uczucia stron? a IV buław- podsumowanie? Jakie ramy czasowe założyłaś, czy też pytasz ogólnie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi