Skocz do zawartości

Relacja między dwojgiem ludzi-miłość, partnerstwo

beki1234

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Postawiłam tarota między mną i pewnym chłopakiem. Wydaje mi się że będzie lepiej miedzy nami, ale czy będzie z tego związek? Tak naprawdę nie wiem co mam myśleć o tym rozkładzie, a dopiero raczkuję w stawianiu kart tarota. Proszę o pomoc.

Pustelnik, As Kielichów, Siedem Kielichów, Dziesięć Kielichów i Czwórka Buław

Napisano

A gdzie Twoja interpretacja ? ;-)

Zrób moze jakiś konkretny rozkład..

Napisano

Pustelnikiem jest T. czyli chłopak z którym stawiałam na partnerstwo i związek. Wychodzi na to, że woli być w obecnej sytuacji odseparowany, być w samotności i przemyśleć pewne sprawy. As kielichów mówi o uczuciu jakim go darzę i gotowości do rozpoczęcia związku w danej chwili. U niego widzimy 7 kielichów czyli wiele możliwości na nowe związki, czyli wybiera między wieloma opcjami. U mnie natomiast znajduje się 10 kielichów czyli wielkie uczucie i chęć założenia rodziny. Podsumowująca karta łącząca nas to 4 buławy czyli podwaliny do budowania związku na silnych fundamentach.

układ jaki był rozłożony:

ON JA

Pustelnik As Kielichów

Kielichów 10 Kielichów

4 Buławy

Potrzebuję świeżego spojrzenia z zewnątrz. Proszę o pomoc.

Napisano
Pustelnikiem jest T. czyli chłopak z którym stawiałam na partnerstwo i związek. Wychodzi na to, że woli być w obecnej sytuacji odseparowany, być w samotności i przemyśleć pewne sprawy. As kielichów mówi o uczuciu jakim go darzę i gotowości do rozpoczęcia związku w danej chwili. U niego widzimy 7 kielichów czyli wiele możliwości na nowe związki, czyli wybiera między wieloma opcjami. U mnie natomiast znajduje się 10 kielichów czyli wielkie uczucie i chęć założenia rodziny. Podsumowująca karta łącząca nas to 4 buławy czyli podwaliny do budowania związku na silnych fundamentach.

układ jaki był rozłożony:

ON JA

Pustelnik As Kielichów

Kielichów 10 Kielichów

4 Buławy

Potrzebuję świeżego spojrzenia z zewnątrz. Proszę o pomoc.

Hm, co to za rozkład? Wybacz ale nic mi nie mówi, jest nieczytelny. Pustelnik i As kielichów jako sygnifikatory?

VI kielichów X kielichów- jako uczucia stron? a IV buław- podsumowanie?

Jakie ramy czasowe założyłaś, czy też pytasz ogólnie?