Skocz do zawartości

Czy do końca roku zmieni prace?

patrycja3791

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Dziś siostra poprosiła mnie bym zapytała kart, czy do końca roku zmieni pracę.

Sama nie jestem do końca przekonana ,więc zaproponowałam jej ,że dodam post i na pewno ktoś pomoże :-)

Czy siostra do końca roku zmieni pracę?

10 pucharów, królowa pucharów , 3 buław - tutaj wydaję mi się jakby była szansa,ale pewna nie byłam więc dociągnęłam kolejne karty

5 mieczy , paź kielichów, as mieczy - tutaj jakby ona rzuciła obecną pracę(bądź oni ją zwolnią), dostanie jakąś inna propozycję, zacznie inną pracę

Proszę o pomoc :poklon:

Edytowane przez patrycja3791
Gość Euterpe
Napisano

6 kart na jedno pytanie?

tak to ma wyglądać: 10 pucharów, królowa pucharów, 3 buław, 5 mieczy, paź kielichów, as mieczy?

Gość Euterpe
Napisano

10 pucharów, królowa pucharów, 3 buław, 5 mieczy, paź kielichów, as mieczy

10 kielichów na wstępie hamuje działania; + kolejne karty: będzie działać, aby coś zmienić, ale do końca roku pracy raczej nie zmieni

Napisano

nie ma tutaj kart, które mówiłyby o zmianie...

będzie próbować, pojawi się jakaś szansa, ale chyba coś będzie nie tak i pracy raczej nie zmieni

Napisano

Mnie też wydaje się, że jednak nie zmieni. Może pojawi się coś na horyzoncie ale w gruncie rzeczy i tak nie byłaby to zmiana na plus więc myślę, że pozostanie w obecnej pracy.

• 2 tygodnie później...
Gość ThePhoenix
Napisano

Ona nawet nie będzie szukać tej pracy ale myślę że pojawi się szansa i będzie musiała podjąć decyzję.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Czy siostra do końca roku zmieni pracę?

10 pucharów, królowa pucharów , 3 buław, 5 mieczy , paź kielichów, as mieczy

Nie. Na samych chęciach może tu się skończyć i myśleniu o tym.