patrycja3791 Napisano 14 Sierpnia 2016 Napisano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Dziś siostra poprosiła mnie bym zapytała kart, czy do końca roku zmieni pracę. Sama nie jestem do końca przekonana ,więc zaproponowałam jej ,że dodam post i na pewno ktoś pomoże :-) Czy siostra do końca roku zmieni pracę? 10 pucharów, królowa pucharów , 3 buław - tutaj wydaję mi się jakby była szansa,ale pewna nie byłam więc dociągnęłam kolejne karty 5 mieczy , paź kielichów, as mieczy - tutaj jakby ona rzuciła obecną pracę(bądź oni ją zwolnią), dostanie jakąś inna propozycję, zacznie inną pracę Proszę o pomoc Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez patrycja3791 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Sierpnia 2016 Napisano 14 Sierpnia 2016 6 kart na jedno pytanie? tak to ma wyglądać: 10 pucharów, królowa pucharów, 3 buław, 5 mieczy, paź kielichów, as mieczy? Cytuj
patrycja3791 Napisano 14 Sierpnia 2016 Autor Napisano 14 Sierpnia 2016 Tak dokładnie wiem,że dużo..Ale nie bylam pewna. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Sierpnia 2016 Napisano 15 Sierpnia 2016 10 pucharów, królowa pucharów, 3 buław, 5 mieczy, paź kielichów, as mieczy 10 kielichów na wstępie hamuje działania; + kolejne karty: będzie działać, aby coś zmienić, ale do końca roku pracy raczej nie zmieni Cytuj
Iwka78 Napisano 17 Sierpnia 2016 Napisano 17 Sierpnia 2016 nie ma tutaj kart, które mówiłyby o zmianie... będzie próbować, pojawi się jakaś szansa, ale chyba coś będzie nie tak i pracy raczej nie zmieni Cytuj
szarotka1 Napisano 17 Sierpnia 2016 Napisano 17 Sierpnia 2016 Mnie też wydaje się, że jednak nie zmieni. Może pojawi się coś na horyzoncie ale w gruncie rzeczy i tak nie byłaby to zmiana na plus więc myślę, że pozostanie w obecnej pracy. Cytuj
Gość ThePhoenix Napisano 30 Sierpnia 2016 Napisano 30 Sierpnia 2016 Ona nawet nie będzie szukać tej pracy ale myślę że pojawi się szansa i będzie musiała podjąć decyzję. Cytuj
Mana Napisano 27 Września 2016 Napisano 27 Września 2016 Czy siostra do końca roku zmieni pracę? 10 pucharów, królowa pucharów , 3 buław, 5 mieczy , paź kielichów, as mieczy Nie. Na samych chęciach może tu się skończyć i myśleniu o tym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi