Skocz do zawartości

Losowanie- weryfikacja jeszcze dziś:)

NarratorkaHorrorow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moi Drodzy, od jakiegoś czasu grywam sobie w gry losowe oraz zdrapuje miliardy monet w zdrapki.Dziś postanowiłam, pomimo dwóch nieprzygód z zboczeńcami zaryzykować 3 złote na los-a nóż stanę się dziś posiadaczką 9 000 0000,00 złotych (minus podatek).

Jak się spełni moje oczekiwanie co do wygrania jakiejkolwiek kwoty w dzisiejszym losowaniu?

V denarów

As kielichów

VIII mieczy

- Głupiec z podsumy

Wygram dosłownie nic, wygląda na to że nie trafie ani jednej cyfry, a z perspektywy czasu pomyśle że nawet mi się nie zwróci i ponownie zubożałam o całe 3 złote. Asik kielichów to moje tłuste marzenia, o kąpaniu się w bilionie, a najlepiej w dolarach:) Jednak VIII mieczy trzyma mnie w biedzie (V).Naiwnie przeszło mi przez myśl że, może to nie mój czas i nie warto ustawać w próbach (bo w podsumie głupiec- może upadnę ale wstanę i pójdę dalej przed Siebie)

Co sądzicie? Trzymamy kciuki :)

Napisano

Jak się spełni moje oczekiwanie co do wygrania jakiejkolwiek kwoty w dzisiejszym losowaniu?

V denarów

As kielichów

VIII mieczy

Moim zdaniem nie wygrasz nic. Ten asowy kielich pozostanie pusty. Mimo wszystko powodzenia.

Napisano

Już mam wyniki, więc powracam z weryfikacją :)

Uwaga- trafiłam aż jedną cyfrę (czyżby as kielichów jako ta jedna jedyna trafiona cyferka?)

No niestety tym razem 9 000 000 zł nie wygrałam, ale może następnym razem.

Dziękuje :)