NarratorkaHorrorow Napisano 16 Sierpnia 2016 Napisano 16 Sierpnia 2016 Moi Drodzy, od jakiegoś czasu grywam sobie w gry losowe oraz zdrapuje miliardy monet w zdrapki.Dziś postanowiłam, pomimo dwóch nieprzygód z zboczeńcami zaryzykować 3 złote na los-a nóż stanę się dziś posiadaczką 9 000 0000,00 złotych (minus podatek). Jak się spełni moje oczekiwanie co do wygrania jakiejkolwiek kwoty w dzisiejszym losowaniu? V denarów As kielichów VIII mieczy - Głupiec z podsumy Wygram dosłownie nic, wygląda na to że nie trafie ani jednej cyfry, a z perspektywy czasu pomyśle że nawet mi się nie zwróci i ponownie zubożałam o całe 3 złote. Asik kielichów to moje tłuste marzenia, o kąpaniu się w bilionie, a najlepiej w dolarach:) Jednak VIII mieczy trzyma mnie w biedzie (V).Naiwnie przeszło mi przez myśl że, może to nie mój czas i nie warto ustawać w próbach (bo w podsumie głupiec- może upadnę ale wstanę i pójdę dalej przed Siebie) Co sądzicie? Trzymamy kciuki Cytuj
szarotka1 Napisano 16 Sierpnia 2016 Napisano 16 Sierpnia 2016 Jak się spełni moje oczekiwanie co do wygrania jakiejkolwiek kwoty w dzisiejszym losowaniu? V denarów As kielichów VIII mieczy Moim zdaniem nie wygrasz nic. Ten asowy kielich pozostanie pusty. Mimo wszystko powodzenia. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 16 Sierpnia 2016 Autor Napisano 16 Sierpnia 2016 Już mam wyniki, więc powracam z weryfikacją Uwaga- trafiłam aż jedną cyfrę (czyżby as kielichów jako ta jedna jedyna trafiona cyferka?) No niestety tym razem 9 000 000 zł nie wygrałam, ale może następnym razem. Dziękuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi