Gość Linkinia Napisano 16 Sierpnia 2016 Napisano 16 Sierpnia 2016 Cześć Magazyn, który czytam, ogłosił konkurs. Należy przesłać recenzję przeczytanej ostatnio książki (mieszczącej się w tematyce gazety), a oni opublikują najciekawszą i nagrodzą książkami. Miałam już napisaną - skróciłam ją do odpowiedniej długości i wysłałam. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że redakcja opublikuje mój tekst? Rycerz kielichów, 3 mieczy, Paź mieczy --> HB III Cesarzowa Gdyby karta 3 mieczy była na końcu, rozkład czytałabym na ''nie''. Przy takim układzie mam problem w interpretacji. Gdy na nie patrzę, mam pozytywne odczucia. Nie widzę złości czy rozczarowania (po 3 mieczy jest paź mieczy, czyli komunikacja, a nie karta zamykająca sprawę). Nie zależy mi na książkach, które są do wygrania (brak denarów), tylko na publikacji. Nie będzie mi żal, ani nie będę miała poczucia straconego czasu, bo tekst już miałam (Rycerz kielichów). No i ta Cesarzowa... Jak myślicie? Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 16 Sierpnia 2016 Napisano 16 Sierpnia 2016 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że redakcja opublikuje mój tekst? Rycerz kielichów, 3 mieczy, Paź mieczy --> HB III Cesarzowa Wiesz co, słabo widzę karty. Na wstępie Rycerz kielichów-niestały i niepewny, bardzo emocjonalny i chwiejny.III mieczy odcina sprawę, jakby było już ustalone czyj tekst zostanie opublikowany. Paź mieczy to wprost, Twoje niezadowolenie, lekko pogorszony nastrój.Zgodnie z podsumą mamy cesarzówne która sama w sobie jest spełniona- więc brak publikacji skrzydeł Ci nie podetnie. Powodzenia Cytuj
szarotka1 Napisano 16 Sierpnia 2016 Napisano 16 Sierpnia 2016 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że redakcja opublikuje mój tekst? Rycerz kielichów, 3 mieczy, Paź mieczy --> HB III Cesarzowa Widać twoje emocjonalne zaangażowanie ale moim zdaniem będziesz rozczarowana wynikiem konkursu. Oby moja interpretacja była błędna. Tego życzę Cytuj
Koma Napisano 17 Sierpnia 2016 Napisano 17 Sierpnia 2016 Niestety, mysle ze ktos inny wygra. Paz Mieczy to takie probowaniu, widac ze chcialas, jakbys byla nawet blisko, ale nie. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 21 Sierpnia 2016 Napisano 21 Sierpnia 2016 Dziewczyny, wszystkie macie rację - nie udało się. Nie przejęłam się jednak, tyle dobrego Dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi