Skocz do zawartości

Rewolucyjne zmiany

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W lipcu podjęłam rewolucyjną decyzję...Rzuciłam poprzednią pracę, szukam nowej, oraz wracam na studia... Nie idzie mi za dobrze...nie odpowiadają mi na cv, zero propozycji... Boję się jak to będzie

Jak działać by wyjść na swoje? (by wszystko się jakoś ułożyło)

Papież, 3 kielichy, as mieczy

Przede wszystkim-nie załamywać się... Co ostatnio mi się zdarza :/ Kiedyś czytałam,że papież oznacza ochronę sił wyższych... Możliwe,że wyjdę z sytuacji obronną ręką... As mieczy mówi mi bym działała zimno, bez emocji, kalkulując...

Nie powinnam się tak zamartwiać i stresować.....tylko działać

Gość SooYoung
Napisano

Karty dobre ale te 3 puchary to takie rozrywkowe ;) W jakiej branży szukasz pracy ?

Ogólnie Papież i as mieczy pokazuje na pracę umysłową, za biurkiem, na papierki.

As mieczy to tez kwestia komunikacji, czyli poprawić cv, odpowiednio zmodyfikować, np. w zależności od firmy /pracodawcy

Papież to tez kursu, nauka, czyli widze w tej karcie Twoje studia. Może poszukaj pracy przez studia, dziekanat, koła zainteresowań, inni studenci (i tutaj pasuję te 3 puchary)., jako oszukiwanie pracy poprzez innych ludzi

Gość SooYoung
Napisano

Ok.

Na pierwszy plan wysuwa się karta Papieża, raczej na naukę, więc albo poprzez studia, środowisko uczelniane, innych studentów znajdziesz pracę,albo karta Papieża pokazująca starszego mężczyznę, może nauczyciela, który pomoże Ci ze znalezieniem pracy.