Arcan Napisano 18 Sierpnia 2016 Napisano 18 Sierpnia 2016 Szukam pracy Kiedy dostane pracę? sprawiedliwość, 5 kielichów, wieża Prędzej popadnę w depresje i załamanie niż znajdę...Chyba,że sprawiedliwość mówi o znaku wagi...wtedy jakoś koniec września-październik w jakim zawodzie dostanę pracę? wcześniej pracowałam w teatrze. w mediach śmierć, 3 kije, sprawiedliwość jakbym w ogóle miała nie dostać...ale to bez sensu...miałabym być wiecznie bezrobotna? ta śmierć mnie interesuje...Może to powrót do tego co było/umarło? Dwa razy wylosowałam sprawiedliwość...Ona wskazuje na los, na karme... w ogole nie ma tu nic pozytywnego:/ Cytuj
szarotka1 Napisano 18 Sierpnia 2016 Napisano 18 Sierpnia 2016 Kiedy dostane pracę? sprawiedliwość, 5 kielichów, wieża Mam takie wrażenie jakbyś miała dostać pracę za sprawą urzędu. Nagle i niespodziewanie kiedy już stracisz nadzieję. Albo kogoś wyrzucą i ty wskoczysz na jego miejsce. w jakim zawodzie dostanę pracę? śmierć, 3 kije, sprawiedliwość Te karty kojarzą mi się z pracą w szpitalu, areszcie, sądzie albo z komornikiem. Owocnych poszukiwań Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi