szmergel Napisano 18 Sierpnia 2016 Napisano 18 Sierpnia 2016 Witam wszystkich:) Za jakies 3 miesiace organizowany jest wazny egzamin zawodowy, do ktorego chciałabym podejsc. Jest to dość trudny egzamin i do tego kosztowny. Położyłam karty na to jak mi pójdzie, czy go zdam: 8 Buław - Giermek Monet - Głupiec Rada dla mnie - Gwiazda Myślę, że karty pokazują całą sytuację począwszy od załatwiania wszelkich formalności żeby podejść do samego egzaminu (trochę tego jest) gorączkę całego przygotowywania się i mnie jako osobę uczącą się. Tylko ten Głupiec... czyżby pokazywał, że mogę jednak sobie nie poradzić? Chociaż Gwiazda mówi jasno, żebym w siebie uwierzyła i podeszła do egzaminu Co o tym sądzicie? Będę wdzięczna za wszelkie sugestie Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 18 Sierpnia 2016 Napisano 18 Sierpnia 2016 8 Buław - Giermek Monet - Głupiec Oho dużo nauki przed Tobą i ciężkiej pracy, ale egzamin pójdzie dobrze.Wynik nie będzie wybitny ale wystarczający byś go zdała.Gwiazda jako rada? Dobrze bedzie! Trzymam kciuki Cytuj
szarotka1 Napisano 19 Sierpnia 2016 Napisano 19 Sierpnia 2016 Położyłam karty na to jak mi pójdzie, czy go zdam: 8 Buław - Giermek Monet - Głupiec Rada dla mnie - Gwiazda Będziesz dobrze przygotowana do egzaminu i go zdasz. W Głupcu widać twoją radość ( ktoś na forum też miał Głupca na końcu rozkładu jako wynik egzaminu i zdał). A rada to być dobrej myśli a wszystko się powiedzie. No to powodzenia. Cytuj
szmergel Napisano 29 Listopada 2016 Autor Napisano 29 Listopada 2016 Weryfikuje: egzamin zaliczony:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi