Nothando02 Napisano 19 Sierpnia 2016 Napisano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, Chciałabym prosić o pomoc w interpretacji przyszłości znajomości z dwoma facetami. Dwóch mezczyzn a jednak samotność. :-O :-O Facet A Jest on troche z przeszłości, dawno nie rozmawialiśmy.....jednak na obecną chwilę mam do niego sprawę i chyba będę musiała się odezwać do niego, ciekawa więc jestem jak to się dalej ułozy? 1. Jaka znajomość bedzie z facetem A? wisielec sad 2bulaw 6monet 9kielichow Wisielec - zawieszenie naszej znajomości, 2 buławy - ochłodzenie, 6 monet to kontakt pomiedzy nami czyzby ozywienie , 9 kielichów - w gruncie rzeczy samotność wychodzi. Może koleżeństwo.... 2. Czy i kiedy się zobaczymy? 10kielichow 4bulaw 7monet 2monet 9kielichow 10 kielichow - szczescie no faktycznie widzielismy się latem, 4 buławy to dystans i hamowanie, 9 kielichów czyżby nici z tego w tym roku? A może właśnie jeszcze latem tego roku się zobaczymy? Meżczyzna J. Jaką relacja będzie relacja z J. Sad mag 2bulaw 7monet 9bulaw sad- znajomość ew. jej odnowienie , mag - flirty które były ;-) czyzby ktos nowy, ew. ta karta mogła by pokazywać pana J., gdyż ,, bardzo komunikatywny itp.'' ,2 bulawy znow ochłodzenie 7 monet to cierpliwosc znow na koncu ta 9 taka liczba samotnosci odwrócenia. Czyżby naszą relacje w najlepszym wypadku można było nazwać koleżenstwo/ przyjaźń? Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez Nothando02
szarotka1 Napisano 19 Sierpnia 2016 Napisano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) 1. Jaka znajomość bedzie z facetem A? wisielec sad 2bulaw 6monet 9kielichow Póki co widać zawieszenie znajomości, rozmyślania za i przeciw ale na gruncie fizycznym stagnacja. Potem coś się ruszy, będziecie w kontakcie tylko nie jestem pewna czy z tego będzie związek. Czegoś zabraknie do tej pełni szczęścia. 2. Czy i kiedy się zobaczymy? 10kielichow 4bulaw 7monet 2monet 9kielichow Wygląda to tak jakby każdy z was był zajęty własnym życiem. Jest oczekiwanie, zastanawianie się ale działania nikt nie podejmuje. Jaką relacja będzie relacja z J. Sad mag 2bulaw 7monet 9bulaw Może byc kontakt między wami, jakiś flirt ale potem nastąpi zawieszenie relacji. Tak jakby któreś z was bało się zaangażować. czy dojdzie miedzy nami do zblizenia? wisielec sad 2bulaw 7monet 8bulaw I tutaj znowu karty wyczekiwania a nie działania. Chociaż ta 8 buław może wskazywać, że jednak coś się między wami zadzieje. Czy ogólem bede zadowolona z tej znajomości z J.? Sad mag rycerz Monet 5bulaw 7monet Czy ten pan nie jest juz zajęty? Wygląda to trochę tak jakbyś miała konkurencję i dlatego może wszystko po czasie się zawieszać bo on bierze wszystko na dystans w pewnym momencie. Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez szarotka1
Administrator Ismer Napisano 19 Sierpnia 2016 Administrator Napisano 19 Sierpnia 2016 Nothando mam nadzieję, że ta uwaga będzie ostatnią: przeczytaj regulamin i dostosuj swoje posty do niego, tym razem są to znów p. IV i V.1 http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/90909-regulamin-dzialu-interpretacji-rozkladow.html
Gość No-emi Napisano 21 Sierpnia 2016 Napisano 21 Sierpnia 2016 1. Jaka znajomość bedzie z facetem A? wisielec sad 2bulaw 6monet 9kielichow Widać, że to odnowienie kontaktu; Wisielec + Sąd - wybicie z jakiegoś zawieszenia natomiast 2 buławy+ 6 monet + 9 kielichów widzę jako znajomość opartą jedynie na wymianie korzyści, zaspokojeniu własnych potrzeb. 2. Czy i kiedy się zobaczymy?10kielichow 4bulaw 7monet 2monet 9kielichow Uważam, że jeśli macie się znowu zobaczyć to minie sporo czasu na co wskazuje 7 monet . Poza tym spotkanie będzie skoncentrowane na jakimś interesie; 2 monety+ 9 kielichów. Meżczyzna J. Jaką relacja będzie relacja z J. Sad mag 2bulaw 7monet 9bulaw Czy to też jakiś Pan z przeszłości? Sąd+ Mag jawi mi się jako ponowne zainicjowanie kontaktu po czasie przerwy. 2 buławy mogą wskazywać na to, że jesteś podzielona między 2-óch facetów i przez to niestety ta znajomość nie rozwinie się specjalnie. 7 monet + 9 buław; zawieszenie kontaktu, dystans, nieufność.
Nothando02 Napisano 21 Sierpnia 2016 Autor Napisano 21 Sierpnia 2016 Nie jestem ,,podzielona'' pomiędzy tych dwóch panów. Tamten pierwszy - A to już przeszłość, jednynie chwilowo sytuacja życiowa pewnie zmusi mnie do kontaktu z nim. Bardzo możliwe znając jego że skupia się na swoich sprawach związanych z pracą. Tu się zgodze. Pan J. mnie interesuje interesuje na dzień dzisiejszy.
Rekomendowane odpowiedzi