Ekspert Eufemia Napisano 19 Sierpnia 2016 Ekspert Napisano 19 Sierpnia 2016 Poszukuję książki Carol Rushman: Astrologia sztuka przepowiadania przyszłości. Proszę też o opinię osoby które czytały tę książkę, bo zaciekawił mnie tytuł ale nie wiem czy warto kupić, znaczy czy to nie jest coś w stylu regułek podręcznika jak Rymarkiewicz, von Pronay które już mam. Wiem że tej książki nie ma już na rynku ale może ktoś z was ją przeczytał i może odstąpić Cytuj
Administrator Ismer Napisano 20 Sierpnia 2016 Administrator Napisano 20 Sierpnia 2016 No nie jest w takim stylu, aczkolwiek jest to jakby podręcznik, tyle że napisany tak żywiej, z przykładami i bazujący na astro nowożytnej. Rewelacji tam nie ma, ale jest to jakby skrót czy też "wyciąg" z zasobów amerykańskich / angielskich, w tym oczywiście praktyka samej autorki. Dobrze się to czyta, jest przystępnie napisana i myślę, że nawet ktoś początkujący nie będzie miał trudności z ogarnięciem tematu. Książki nie mam ale mam xero, jak chcesz mogę Ci odbić, tylko ja mam to w formacie A4, takie trochę duże jest, no i nie nie wiem jaki jest koszt tego xero. 1 Cytuj
Ekspert Eufemia Napisano 20 Sierpnia 2016 Autor Ekspert Napisano 20 Sierpnia 2016 Ismer to ja poproszę o to xero i dziękuje za tak szybki odzew proszę dowiedz się ile kosztuje kopia i wysyłka. Jestem naprawdę bardzo ci wdzięczna Cytuj
Administrator Ismer Napisano 30 Sierpnia 2016 Administrator Napisano 30 Sierpnia 2016 Xero to 18 - 20 zł, nie znalazłam taniej w mojej okolicy, a wysyłka wg. cennika pocztowego; od 4.20 do 8.30, bo nie wiem jaki to będzie gabaryt i waga, to są kartki na wielkość jak z bloku rysunkowego, a waga to nie wiem, okaże się na poczcie. Cytuj
Ekspert Eufemia Napisano 7 Września 2016 Autor Ekspert Napisano 7 Września 2016 Biorę i dzięki wielkie, adres wysyłam na @ i podaj dane do wpłaty a za wysyłkę wpłacę 8.30, jak wyjdzie mniej to wyślij prosze priorytetem. Cytuj
booker88 Napisano 30 Grudnia 2024 Napisano 30 Grudnia 2024 Hej dziewczyny, przyłączam się do tematu ze strony poszukiwaczki tej pozycji. Z chęcią kupię książkę, lub ksero, jeśli któraś z was byłaby tak miła, żeby się podzielić, czyli poświęcić bezinteresownie swój cenny czas Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 30 Grudnia 2024 Moderators Napisano 30 Grudnia 2024 @booker88 książka ta jest dostępna w sprzedaży. Ale jej cena jest planetarna, czyli jowiszowa, czyli astronomiczna. Może będzie wznowienie? - ja doczekałem się na Mindella i kupiłem za normalną cenę, a wyrwigrosze lichwiarze stoją teraz z wyśrubowaną ceną. I dobrze im tak! Cytuj
booker88 Napisano 30 Grudnia 2024 Napisano 30 Grudnia 2024 widziałam tą astronomiczną cenę i jak już szczękę zebrałam z podłogi, oraz doszłam do końca internetu, to właśnie wpadłam na ezoforum, które stało się ostatnim przyczółkiem, czy też ostatnią deską nadziei. i może zmieści się na niej nie tylko Kate Winslet a Di Caprio nie będzie musiał umierać, czyli jeszcze ktoś skorzysta na takim "wznowieniu". Mindell to teraz mainstream więc szanse na wznowienie są/ były o niebo wyższe niż w przypadku astrologii, którą cały czas jest niszowa :( nad czym mocno ubolewam, tzn ubolewamy w 3 pokolenia, moja mama, ja i moja córka. Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 30 Grudnia 2024 Ekspert Napisano 30 Grudnia 2024 To książka była po polsku wydana? To prawie cud, patrząc jak niewiele jest pozycji astro na rynku polskim, tlumaczonych z obcych języków. Wpadłam na tą książkę w 2016 ale po angielsku i jest ona na moim astro podjum - może nie jest za gruba, jednak sposób przekazu wiedzy autorki jest mega - i nawet z kulawym językiem angielskim można zrozumieć. Po angielsku na ebay na pewno można kupić i nie za fortunę( cena okolo 20-25£). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi