Skocz do zawartości

Współpraca ZWERYFIKOWANY

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Bloguję, głównie o książkach, do tej pory nawiązałam dwie współprace recenzenckie i powoli myślę o kolejnych. Obiecałam sobie systematycznie pisać i działać w blogosferze, by więcej osób mnie poznało. Planuję też napisać do kilku wydawnictw z pytaniem o możliwość współpracy.

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że do końca października nawiążę współpracę z wydawnictwem:

Pierwszym: 3 buław, VI Kochankowie, 6 buław --> HB XV Diabeł, VI Kochankowie

Myślę, że zgodzą się na propozycję współpracy, ale postawią kilka warunków, nad którymi z kolei ja się będę zastanawiała (kochankowie). Ostatecznie uda się (6 buław).

Drugim: 7 denarów, 6 kielichów, XX Sąd --> HB VI Kochankowie

Do nich napiszę później (7 denarów), mogę też dłużej czekać na odpowiedź na maila. Może poproszą mnie o pokazanie statystyk. 6 kielichów czytałabym jako odpowiedź, a że obok stoi Sąd, karta o pozytywnym wydźwięku, myślę, że się uda.

Trzecim: 7 denarów, 10 denarów, X Koło, 6 mieczy ---> HB VI Kochankowie

Karty wyglądają tak, jakbym zrezygnowała z pisania do nich.

A jeśli już, to się nie uda.

Jak myślicie?

Napisano

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że do końca października nawiążę współpracę z wydawnictwem:

Myślę, że możesz oczekiwać pozytywnej odpowiedzi od tego wydawnictwa. Widać dobre perspektywy i osiągnięcie zamierzonego celu.

Będziesz długo czekać na odpowiedź ale wydaje mi się, że współpracują już z kimś i nie będą skłonni tego zmienić.

Tutaj tez minie sporo czasu zanim dostaniesz odpowiedź i chyba ta współpraca nie dojdzie do skutku za sprawą jakiegoś wydarzenia losowego. Myślę, że z powodu podjęcia współpracy z wydawnictwem nr 1.

Powodzenia

Napisano

Tutaj nie ma żadnych wątpliwości :) Myślę, że niemalże od razu zgodzą się na współpracę, która przyniesie Ci dużo satysfakcji.

Myślę, że odezwą się do Ciebie po bardzo długim czasie i będą chcieli współpracować, ale Ty już będziesz gdzie indziej.

Po długim namyśle powiedzą, że jest już komplet (7 denarów + 10 denarów) i nie są zainteresowani, ale coś się zmieni i będą chcieli podpisać z Tobą umowę; Koło + 6 mieczy, tyle, że to raczej już musztarda po obiedzie będzie.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że do końca października nawiążę współpracę z wydawnictwem

:mysli: Największe szanse są w drugim wypadku choć może to trochę potrwać.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

WERYFIKACJA

Gdy stawiałam karty, planowałam napisać do każdego z tych wydawnictw. Jednak w miarę upływu czasu, zaczęłam się zastanawiać, czy wyrobię się czasowo, czy nie będę miała za dużo zobowiązań na raz. W efekcie...

3 buław, VI Kochankowie, 6 buław --> HB XV Diabeł, VI Kochankowie

Kilka dni temu miałam wielką ochotę napisać maila do wydawnictwa, ale się powstrzymałam. Dziś pomysł wrócił ponownie, nawet już miałam gotowego maila, ale go skasowałam. Mam dwa stałe źródła książek i dobrą bibliotekę w mieście, no i swoje książki na półce. Już starczy.

7 denarów, 6 kielichów, XX Sąd --> HB VI Kochankowie

Do tego wydawnictwa napisałam i szybko dostałam odpowiedź. Nie są w tej chwili zainteresowani, mają już komplet recenzentów.

7 denarów, 10 denarów, X Koło, 6 mieczy ---> HB VI Kochankowie

Na ich książkach by mi zależało najbardziej, ale mogę ich posłuchać w ramach nawiązanej już współpracy, są też w bibliotece. Zrezygnowałam z pisania.

DZIĘKUJĘ :bukiet: