maja895 Napisano 22 Sierpnia 2016 Napisano 22 Sierpnia 2016 Witam:)w weekend jestem umowiona na randke, z chlopakiem z ktorym rozmawiam juz dlugi czas przez internet, widzielismy sie jedynie na zdjeciach:) wyciągnęłam z ciekawosci karty na nasze spotkanie i wyszło: Król pucharow, 6 buław, Rycerz mieczy Karty niby dobre, ale ten rycerz mieczy wskazuje chyba ze pod koniec bedzie chyba zle, cos gwałtownego sie stanie...moze zwieje??:)bo król pucharów to chyba zrobi na mnie wrazenie, jeszcze te 6 bulaw...a tu rycerz mieczy nagle....moze klotnia? Cytuj
szarotka1 Napisano 22 Sierpnia 2016 Napisano 22 Sierpnia 2016 Chłopak może okazać się nad wyraz pewien siebie i swoich racji dlatego nie wykluczone jest zakończenie spotkania sprzeczką. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 22 Sierpnia 2016 Napisano 22 Sierpnia 2016 Chłopak zrobi na Tobie dobre wrażenie, przebieg randki będzie Ci się podobał (komplementy, flirt itp.), natomiast na jej koniec może dojść między wami do nieporozumienia albo nie skończy się ona tak, jakbyś tego chciała. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 22 Sierpnia 2016 Napisano 22 Sierpnia 2016 Król pucharów - widać, że dużo myślisz o nim i o tym spotkaniu, już snujesz jakieś marzenia, fantazje nieustannie chodzą Ci po głowie 6 buław - samo spotkanie, będziesz szczęśliwa, może nawet dumna, chyba nawet pomyślisz coś w stylu "w końcu do niego doszło"; 6 buław to karta osiągania swojego celu, zwycięstwo, a więc na początku nie wykluczam zachwytu rycerz mieczy - pan może nieustannie nawijać; ze względu na króla pucharów i 6 buław (buława -> męskość), to ten pan może zdominować spotkanie, on może mówić/proponować co, gdzie, jak itd. Może będzie dużo opowiadał o swoich zainteresowaniach, swoim hobby; nie wykluczam też tego, że może wyskoczyć z czymś nagłym, nieoczekiwanym nudno raczej nie będzie Cytuj
maja895 Napisano 22 Sierpnia 2016 Autor Napisano 22 Sierpnia 2016 Euterpe:)zdziwilo i tez ucieszly mnie ze tak pozytywnie zinterpretowalas tego rycerza mieczy, mi on sie średnio dobrze kojarzy, dlatego caly czas boje sie ze moze zawieje mi on:)choc jestem pewna siebie osoba to jednak on zwrocil moja uwage. A masz racje bardzo mi sie on podoba i mysle tez czestobostatnio o nim:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Sierpnia 2016 Maestro Napisano 23 Sierpnia 2016 Król pucharow, 6 buław, Rycerz mieczy będzie milo, aczkolwiek możecie nieoczekiwanie spotkać jakiegoś Twojego eksa, który nie będzie zadowolony widząc Cię z innym Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 23 Sierpnia 2016 Napisano 23 Sierpnia 2016 Pan będzie wpatrzony i Tobie sie spodoba:) Rycerz mieczy moze spacer ? Cytuj
maja895 Napisano 24 Sierpnia 2016 Autor Napisano 24 Sierpnia 2016 Cos te karty zrobily mi psikusa bo z powodu faktu ze musze wyjechac musze odwolac randke:/wiec na chwile obecna randki nie bedzie...chyba ze pi mym powrocie...;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi