NarratorkaHorrorow Napisano 22 Sierpnia 2016 Napisano 22 Sierpnia 2016 Wiem, enigmatyczne pytanie. Gdzieś z tylu głowy mam nadzieje na podwyżkę i faktyczne docenienie mojej skromnej osoby finansowo, anie słownie. Jest żle, w pracy, życiu osobistym, w relacjach z rodziną, w kwestii szukania mieszkania, relacjach z innymi ludzi i niestety nawet z zdrowiem. Jako że w chwili obecnej niema obszaru życia w którym działo by się dobrze, zapytam ogólnie Co dobrego spotka mnie do końca września? ( pod koniec września mam urodziny, co jest wielkim minusem) IV mieczy śmierć II pałek Z podsumy Słońce w IV mieczy odizoluję się od wszystkiego co mnie dobija i przytłacza. Może zechce odpocząć na jakimś urlopie? Śmierć- chyba faktycznie tracę serce do tej pracy i firmy. Być może dojde do tego że, zupełnie mi nie zależy i przestane zażynać się po łokcie.Może wylecze się z pracocholizmu oraz robienia rzeczy ponad moje obowiązki tylko po to nauczyć się jaknajwiecej? II pałek- zauważę zmianę i po prostu bedę się przyglądać z boku temu co się dzieje bez jakiegokolwiek udziału.Może przestane pytać o podwyżkę, angażować się w jakikolwiek sposób w to co się dzieje w firmie. Może paradoksalnie to wszystko w jakiś irracjonalny sposób wyjdzie mi na dobre? co sądzicie? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 22 Sierpnia 2016 Napisano 22 Sierpnia 2016 4 miecze + Śmierć + 2 buław 4 miecze + Śmierć - obudzisz się ze "snu", ale kto wie, może jakiś czynnik z zewnątrz Ci w tym dopomoże mnie 4 miecze czasami kojarzą się z Śnieżką, która nagryzła zatrute jabłko i zasnęła Śmierć + 2 buław - poczujesz przypływ energii , zaczniesz planować moim zdaniem będzie to pobudka, zaczniesz działać, a przynajmniej planować Cytuj
Gość Linkinia Napisano 22 Sierpnia 2016 Napisano 22 Sierpnia 2016 Może postanowisz zmienić nastawienie, tj. skończyć z pracoholizmem, licznymi obowiązkami, które niekiedy sama na siebie dodatkowo nakładasz (4 mieczy). Powiesz sobie: ''dość'' (Śmierć) i odpuścisz. 2 buław najpierw skojarzyła mi się z przyglądaniem się pracy z boku, bez takiego jak dotąd zaangażowania, potem pomyślałam o mieszkaniu, a na końcu o urlopie. Nie za wiele Ci pomogłam... Cytuj
szarotka1 Napisano 22 Sierpnia 2016 Napisano 22 Sierpnia 2016 Co dobrego spotka mnie do końca września? ( pod koniec września mam urodziny, co jest wielkim minusem) IV mieczy śmierć II pałek Z podsumy Słońce Moim zdaniem czeka cię odpoczynek po którym zmieni się twoje podejście do wielu spraw. Spojrzysz na wszystko z innej strony, z pewnego dystansu. To pozwoli ci odzyskać utracone siły i spokój. Wszystkiego dobrego Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 22 Sierpnia 2016 Autor Napisano 22 Sierpnia 2016 Dziękuje Mam nadzieje że, wszystko się poukłada:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Sierpnia 2016 Maestro Napisano 23 Sierpnia 2016 Dostaniesz urlop, ew. pójdziesz na zwolnienie lekarskie, na którym sobie odpoczniesz 1 Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 23 Sierpnia 2016 Autor Napisano 23 Sierpnia 2016 Dostaniesz urlop, ew. pójdziesz na zwolnienie lekarskie, na którym sobie odpoczniesz strzał w 10.Od jutra do chyba początku września jestem na urlopie, które pewnie przerodzi się w zwolnienie. Kochane ósemki postanowiły się właśnie powyrzynać , w wyniku czego muszę stanąć na rzęsach i jaknajszybciej usunąć chociaż jedną by zaczać jeść normalne posiłki. Nadto dowiedziałam się od dentysty że, pozostawienie ich samym sobie-zaowocuje ściśnięciem zębów i to podobno główny powód ostatnio mnie nękającej nadwrażliwości zębów. Tyle wygrać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi