Skocz do zawartości

Co dobrego mnie spotka do końca września?

NarratorkaHorrorow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiem, enigmatyczne pytanie. Gdzieś z tylu głowy mam nadzieje na podwyżkę i faktyczne docenienie mojej skromnej osoby finansowo, anie słownie. Jest żle, w pracy, życiu osobistym, w relacjach z rodziną, w kwestii szukania mieszkania, relacjach z innymi ludzi i niestety nawet z zdrowiem.

Jako że w chwili obecnej niema obszaru życia w którym działo by się dobrze, zapytam ogólnie

Co dobrego spotka mnie do końca września? ( pod koniec września mam urodziny, co jest wielkim minusem)

IV mieczy

śmierć

II pałek

Z podsumy Słońce

w IV mieczy odizoluję się od wszystkiego co mnie dobija i przytłacza. Może zechce odpocząć na jakimś urlopie?

Śmierć- chyba faktycznie tracę serce do tej pracy i firmy. Być może dojde do tego że, zupełnie mi nie zależy i przestane zażynać się po łokcie.Może wylecze się z pracocholizmu oraz robienia rzeczy ponad moje obowiązki tylko po to nauczyć się jaknajwiecej?

II pałek- zauważę zmianę i po prostu bedę się przyglądać z boku temu co się dzieje bez jakiegokolwiek udziału.Może przestane pytać o podwyżkę, angażować się w jakikolwiek sposób w to co się dzieje w firmie.

Może paradoksalnie to wszystko w jakiś irracjonalny sposób wyjdzie mi na dobre?

co sądzicie?

Gość Euterpe
Napisano

4 miecze + Śmierć + 2 buław

4 miecze + Śmierć - obudzisz się ze "snu", ale kto wie, może jakiś czynnik z zewnątrz Ci w tym dopomoże

mnie 4 miecze czasami kojarzą się z Śnieżką, która nagryzła zatrute jabłko i zasnęła

Śmierć + 2 buław - poczujesz przypływ energii , zaczniesz planować

moim zdaniem będzie to pobudka, zaczniesz działać, a przynajmniej planować

Gość Linkinia
Napisano

Może postanowisz zmienić nastawienie, tj. skończyć z pracoholizmem, licznymi obowiązkami, które niekiedy sama na siebie dodatkowo nakładasz (4 mieczy). Powiesz sobie: ''dość'' (Śmierć) i odpuścisz. 2 buław najpierw skojarzyła mi się z przyglądaniem się pracy z boku, bez takiego jak dotąd zaangażowania, potem pomyślałam o mieszkaniu, a na końcu o urlopie. Nie za wiele Ci pomogłam... :)

Napisano

Co dobrego spotka mnie do końca września? ( pod koniec września mam urodziny, co jest wielkim minusem)

IV mieczy

śmierć

II pałek

Z podsumy Słońce

Moim zdaniem czeka cię odpoczynek po którym zmieni się twoje podejście do wielu spraw. Spojrzysz na wszystko z innej strony, z pewnego dystansu. To pozwoli ci odzyskać utracone siły i spokój.

Wszystkiego dobrego

Napisano

Dziękuje :) Mam nadzieje że, wszystko się poukłada:)

• Maestro
Napisano

Dostaniesz urlop, ew. pójdziesz na zwolnienie lekarskie, na którym sobie odpoczniesz ;)

• Lubię to! 1
Napisano
Dostaniesz urlop, ew. pójdziesz na zwolnienie lekarskie, na którym sobie odpoczniesz ;)

strzał w 10.Od jutra do chyba początku września jestem na urlopie, które pewnie przerodzi się w zwolnienie. Kochane ósemki postanowiły się właśnie powyrzynać , w wyniku czego muszę stanąć na rzęsach i jaknajszybciej usunąć chociaż jedną by zaczać jeść normalne posiłki. Nadto dowiedziałam się od dentysty że, pozostawienie ich samym sobie-zaowocuje ściśnięciem zębów i to podobno główny powód ostatnio mnie nękającej nadwrażliwości zębów.

Tyle wygrać.