miniaturka26 Napisano 24 Sierpnia 2016 Napisano 24 Sierpnia 2016 Proszę o interpretację snu. Śniło mi się, że osoba która podoba mi się, już kilka lat wyznała mi miłość( dodam, że jestem w związku przez te lata i kocham swojego partnera). Siedzieliśmy obok siebie i pisał do mnie na kartkach, które później chowałam przed partnerem... Nie wiem czy to była kontynuacja snu, lecz tej nocy widziałam w swojej buzi pełno kamieni (w moich snach często ten motyw się powtarza lecz nie mam w ustach kamieni, tylko jakby jakąś maź czy plastelinę, która niby wyciągam, niestety bez skutecznie ponieważ mam cały czas pełne usta). Dziękuję z góry za czas, który ktoś mi poświęci Cytuj
Gość Euterpe Napisano 24 Sierpnia 2016 Napisano 24 Sierpnia 2016 z pełnymi ustami ciężko mówić, zwłaszcza o tych karteczkach może chciałabyś coś komuś powiedzieć, ale masz blokadę(?) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi