Arcan Napisano 27 Sierpnia 2016 Napisano 27 Sierpnia 2016 Dziś mi matka wypomniała, że nie mam pracy, rodziny, domu. Jeszcze nazwała mnie starą panną, która siedzi samotnie w pokoju... No i inne piękne epitety :P Jednak ja się nie załamuje...cały czas mam nadzieje,że jakoś się ułoży... że jeszcze mi się uda Musi w końcu.. Przecież jestem ochronna 17 Tak te pytanie zadaje troche na przekór losowi... Co mnie czeka pozytywnego w najbliższym czasie? As denarów, 8 kijów, 6 kijów No i ja tu widzę szansę na pracę i dorobienie sobie... Przyjdzie jakaś wiadomość, dzięki której sobie dorobie i która podniesie mnie na duchu (6 kijów to zwyciężca) Cytuj
Gość SooYoung Napisano 28 Sierpnia 2016 Napisano 28 Sierpnia 2016 Korzystna wiadomość, która da Ci satysfakcję. Poczujesz się wygrana. Jest też poprawa humoru Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi