Maestro Inez2503 Napisano 27 Sierpnia 2016 Maestro Napisano 27 Sierpnia 2016 Co mnie czeka pozytywnego do końca września? Kapłan Giermek Kielichów Królowa Mieczy Gwiazda 2 kielichów Dobre relacje z dzieckiem, eksem i rodzina, a także chyba albo spotkanie rodzinne, albo nowa miłość Cytuj
Iwka78 Napisano 27 Sierpnia 2016 Napisano 27 Sierpnia 2016 Co mnie czeka pozytywnego do końca września? Kapłan Giermek Kielichów Królowa Mieczy Gwiazda 2 kielichów myślę, że to będzie dobry miesiąc dla Ciebie, wydaje mi się, że możesz wyznaczać granice dziecku lub może będziesz wprowadzać jakieś zasady, ale na pewno wpłynie to pozytywnie na Waszą relacje. Cytuj
Arcan Napisano 27 Sierpnia 2016 Napisano 27 Sierpnia 2016 Bliskość wśrod najbliższych Kapłan to Twój ex. Giermek dziecko.... zaczniecie się ze sobą dogadywać, dobrze czuć Cytuj
szarotka1 Napisano 27 Sierpnia 2016 Napisano 27 Sierpnia 2016 Co mnie czeka pozytywnego do końca września? Kapłan Giermek Kielichów Królowa Mieczy Gwiazda 2 kielichów Myślę, że te pozytywne sprawy dotyczyć mogą harmonijnych relacji w rodzinie. Może postanowisz też wyskoczyć gdzieś z przyjaciółką a dziecko zostawisz pod opieką ojca. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Listopada 2016 Napisano 3 Listopada 2016 Inez, można prosić o weryfikację - jestem ciekawa Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Listopada 2016 Autor Maestro Napisano 3 Listopada 2016 Zapomniałam Generalnie to był całkiem dobry miesiąc, byłam na fajnej imprezie i miałam dobre relacje z rodziną. Chyba to się pokazało Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi