pretoria Napisano 28 Sierpnia 2016 Napisano 28 Sierpnia 2016 Już dawno nie kładłam.... Studentka, mam pracę do połowy września (tak jak chciałam), później poszukam innej. W związku, razem mieszkamy, mój wyjeżdża z kumplami, co mi się baaaardzo nie podoba i on o tym wie. Powiedziałam, że daję mu 4 dni na wyjazd i powrót (lecz na tylu się nie skończy- oboje o tym wiemy, dlatego po 4 dniach planuje się do niego nie odzywać- nie odbierać telefonu, nie odpisywać... Wiem, pinda ze mnie, ale sam wybrał kumpli ) Co mnie czeka we wrześniu? 7buław, 7pucharów, 6buław, król pucharów Trochę imprez/wyjść z mym lubym. Atmosfera: SĄD, 9buław Chyba będę konsekwentna w mych postanowieniach, atmosfera głównie na tym oparta. Uczucia: KAPŁANKA, król pucharów, CESARZ, giermek pucharów Będę czekała żeby zadziałać w odpowiednim momencie... Ogólnie będzie harmonijnie (pewnie do jego wyjazdu). Ogólnie uczucia ok, będzie fajnie... Związek: rycek denarów, 5denarów, 7bułąw, KAPŁAN, SPRAWIEDLIWOŚĆ, ŚWIAT, królowa pucharów No widać wyjazd jak nic... Moją zaciętość chyba też. Do momentu wyjazdu będzie różnie, jak różowo, raz czarno B]Praca: 8mieczy, 4mieczy, giermek buław, król pucharów[/b] Dobra organizacja w pracy, chyba dość szybko nową znajdę Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Sierpnia 2016 Napisano 30 Sierpnia 2016 Co mnie czeka we wrześniu? 7 buław, 7 pucharów, 6 buław, król pucharów 7 buław + król pucharów - bitwa z własnymi emocjami na temat jakiegoś pana 7 pucharów + 6 buław - zrealizowanie marzeń, wcześniejszych postanowień 7 buław + 7 pucharów - pragnienia a rzeczywistość mogą się z sobą kłócić, taka walka o swoje, ale w środku 6 buław + król pucharów - możesz o kimś przyjemnie pofantazjować Atmosfera: SĄD, 9 buław zaczerpnięcie drugiego oddechu, "ponowne narodziny", wyciągnięcie wniosków, może nawet nieprzyjemnych, obudzisz się, ale chyba poczujesz się zraniona, zobaczysz kilka spraw z boku Uczucia: KAPŁANKA, król pucharów, CESARZ, giermek pucharów karty kojarzą mi się z opieką nad kimś, tak jakbyś zaczęła dbać, pewnie o swojego, mężczyznę kapłanka - poczucie obowiązku, opieki nad kimś, ale też dbanie o swoje wewnętrzne bogactwo król pucharów + cesarz - skupienie swojej uwagi na panu - w myślach i w czynach giermek pucharów - otwartość i nadzieja nie będą Cię opuszczać, może dostaniesz info/zaproszenie od kogoś, dasz szansę, też wyrozumiałość tu widać Związek: rycek denarów, 5 denarów, 7 buław, KAPŁAN, SPRAWIEDLIWOŚĆ, ŚWIAT, królowa pucharów rycerz buław + 5 denarów + 7 buław - pan przychodzi z pustymi rękoma albo z nieodpowiednim podarkiem, a Ty nie będziesz zadowolona (7 buław) kapłan + sprawiedliwość + świat - utniecie sobie poważną pogawędkę i zakończycie jakiś etap w swoim związku królowa pucharów - na koniec miesiąca skupisz się bardziej na własnych uczuciach Praca: 8 mieczy, 4 mieczy, giermek buław, król pucharów 8 mieczy + 4 mieczy - skupisz się na niej jak nic giermek buław - propozycja, spotkanie, wiadomość król pucharów - pozostanie wspomnie szefa albo samej pracy; może jakiś sentyment... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Sierpnia 2016 Maestro Napisano 31 Sierpnia 2016 Co mnie czeka we wrześniu? 7buław, 7pucharów, 6buław, król pucharów sporo emocji w Twojej relacji z facetem, który jest w Tobie mocno zakochany;) Atmosfera: SĄD, 9buław doprowadzisz jakies sprawy do końca, widać rzetelność Uczucia: KAPŁANKA, król pucharów, CESARZ, giermek pucharów chyba jesteś tą stroną bardziej uległą w relacji, jestes ta strona opiekuńczą, Twój partner może stawiać na swoim Związek: rycek denarów, 5denarów, 7bułąw, KAPŁAN, SPRAWIEDLIWOŚĆ, ŚWIAT, królowa pucharów widac problemy finansowe i zwiazane z nimi spory, widac też jego wyjazd Cytuj
pretoria Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Napisano 31 Sierpnia 2016 oj wlasnie nie ja jestem ta zolza, stawiajaca na swoim, on tym lagodzacym spory i przepraszajacym Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Sierpnia 2016 Maestro Napisano 31 Sierpnia 2016 oj wlasnie nieja jestem ta zolza, stawiajaca na swoim, on tym lagodzacym spory i przepraszajacym W pracy masz jakieś uwiazanie lub może kilka dni wolnego.Jest przy Tobie życzliwy szef. To tytułem dopisku,bo musiałam szybko wyjść z forum, żeby szefowa nie widziała ) Cytuj
Iwka78 Napisano 31 Sierpnia 2016 Napisano 31 Sierpnia 2016 Co mnie czeka we wrześniu? 7buław, 7pucharów, 6buław, król pucharów - zaznacza się mocno relacja z ukochanym - będziesz ostrożna, będziesz też pewnie marzyć, że on zachowa się inaczej Atmosfera: SĄD, 9buław - wydaje mi się, że wyciągniesz jakieś wnioski i chyba nie do końca Ci się one spodobają Uczucia: KAPŁANKA, król pucharów, CESARZ, giermek pucharów wydaje mi się, że będziesz ukrywać swoje emocje; chcesz stabilizacji, ale też chciałabyś być ciągle w fazie zauroczenia Związek: rycek denarów, 5denarów, 7bułąw, KAPŁAN, SPRAWIEDLIWOŚĆ, ŚWIAT, królowa pucharów oj nie widzę tego kolorowo... będziesz tupać nóżką i będziesz niezadowolona; może nawet będziesz myśleć o rozstaniu Praca: 8mieczy, 4mieczy, giermek buław, król pucharów widać jakąś blokadę i zastój, później coś się może trafi, może będzie jakieś ogłoszenie, albo otrzymasz jakąś wiadomość, która Cię zadowoli Cytuj
pretoria Napisano 29 Września 2016 Autor Napisano 29 Września 2016 Związek choćby przeżywał ponowną fazę zauroczenia. Mega było, do 3 dni przed jego wyjazdem Jak mnie siekło to nie miał spokoju. Ciągłe wyrzuty z mojej strony, szantaże itd Non stop mu dopierodzielałam, żeby choć trochę zapsuć wyjazd Prace od razu znalazłam kolejną, nawet przez pewien czas ciągnęłam 2 naraz. Dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi