Skocz do zawartości

Wrzesień

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Już dawno nie kładłam....

Studentka, mam pracę do połowy września (tak jak chciałam), później poszukam innej. W związku, razem mieszkamy, mój wyjeżdża z kumplami, co mi się baaaardzo nie podoba i on o tym wie. Powiedziałam, że daję mu 4 dni na wyjazd i powrót (lecz na tylu się nie skończy- oboje o tym wiemy, dlatego po 4 dniach planuje się do niego nie odzywać- nie odbierać telefonu, nie odpisywać... Wiem, pinda ze mnie, ale sam wybrał kumpli :P )

Co mnie czeka we wrześniu? 7buław, 7pucharów, 6buław, król pucharów

Trochę imprez/wyjść z mym lubym.

Atmosfera: SĄD, 9buław

Chyba będę konsekwentna w mych postanowieniach, atmosfera głównie na tym oparta.

Uczucia: KAPŁANKA, król pucharów, CESARZ, giermek pucharów

Będę czekała żeby zadziałać w odpowiednim momencie... Ogólnie będzie harmonijnie (pewnie do jego wyjazdu). Ogólnie uczucia ok, będzie fajnie...

Związek: rycek denarów, 5denarów, 7bułąw, KAPŁAN, SPRAWIEDLIWOŚĆ, ŚWIAT, królowa pucharów

No widać wyjazd jak nic... Moją zaciętość chyba też. Do momentu wyjazdu będzie różnie, jak różowo, raz czarno ;)

B]Praca: 8mieczy, 4mieczy, giermek buław, król pucharów[/b]

Dobra organizacja w pracy, chyba dość szybko nową znajdę

Gość Euterpe
Napisano

Co mnie czeka we wrześniu? 7 buław, 7 pucharów, 6 buław, król pucharów

7 buław + król pucharów - bitwa z własnymi emocjami na temat jakiegoś pana

7 pucharów + 6 buław - zrealizowanie marzeń, wcześniejszych postanowień

7 buław + 7 pucharów - pragnienia a rzeczywistość mogą się z sobą kłócić, taka walka o swoje, ale w środku

6 buław + król pucharów - możesz o kimś przyjemnie pofantazjować :D

Atmosfera: SĄD, 9 buław

zaczerpnięcie drugiego oddechu, "ponowne narodziny", wyciągnięcie wniosków, może nawet nieprzyjemnych, obudzisz się, ale chyba poczujesz się zraniona, zobaczysz kilka spraw z boku

karty kojarzą mi się z opieką nad kimś, tak jakbyś zaczęła dbać, pewnie o swojego, mężczyznę

kapłanka - poczucie obowiązku, opieki nad kimś, ale też dbanie o swoje wewnętrzne bogactwo

król pucharów + cesarz - skupienie swojej uwagi na panu - w myślach i w czynach

giermek pucharów - otwartość i nadzieja nie będą Cię opuszczać, może dostaniesz info/zaproszenie od kogoś, dasz szansę, też wyrozumiałość tu widać

Związek: rycek denarów, 5 denarów, 7 buław, KAPŁAN, SPRAWIEDLIWOŚĆ, ŚWIAT, królowa pucharów

rycerz buław + 5 denarów + 7 buław - pan przychodzi z pustymi rękoma albo z nieodpowiednim podarkiem, a Ty nie będziesz zadowolona (7 buław)

kapłan + sprawiedliwość + świat - utniecie sobie poważną pogawędkę i zakończycie jakiś etap w swoim związku

królowa pucharów - na koniec miesiąca skupisz się bardziej na własnych uczuciach

Praca: 8 mieczy, 4 mieczy, giermek buław, król pucharów

8 mieczy + 4 mieczy - skupisz się na niej jak nic :)

giermek buław - propozycja, spotkanie, wiadomość

król pucharów - pozostanie wspomnie szefa albo samej pracy; może jakiś sentyment...

• Maestro
Napisano

Co mnie czeka we wrześniu? 7buław, 7pucharów, 6buław, król pucharów sporo emocji w Twojej relacji z facetem, który jest w Tobie mocno zakochany;)

Atmosfera: SĄD, 9buław doprowadzisz jakies sprawy do końca, widać rzetelność

Uczucia: KAPŁANKA, król pucharów, CESARZ, giermek pucharów chyba jesteś tą stroną bardziej uległą w relacji, jestes ta strona opiekuńczą, Twój partner może stawiać na swoim

Związek: rycek denarów, 5denarów, 7bułąw, KAPŁAN, SPRAWIEDLIWOŚĆ, ŚWIAT, królowa pucharów widac problemy finansowe i zwiazane z nimi spory, widac też jego wyjazd

Napisano

oj wlasnie nie

ja jestem ta zolza, stawiajaca na swoim, on tym lagodzacym spory i przepraszajacym

• Maestro
Napisano
oj wlasnie nie

ja jestem ta zolza, stawiajaca na swoim, on tym lagodzacym spory i przepraszajacym

W pracy masz jakieś uwiazanie lub może kilka dni wolnego.Jest przy Tobie życzliwy szef.

To tytułem dopisku,bo musiałam szybko wyjść z forum, żeby szefowa nie widziała ;))

Napisano

Co mnie czeka we wrześniu? 7buław, 7pucharów, 6buław, król pucharów - zaznacza się mocno relacja z ukochanym - będziesz ostrożna, będziesz też pewnie marzyć, że on zachowa się inaczej

Atmosfera: SĄD, 9buław - wydaje mi się, że wyciągniesz jakieś wnioski i chyba nie do końca Ci się one spodobają

wydaje mi się, że będziesz ukrywać swoje emocje; chcesz stabilizacji, ale też chciałabyś być ciągle w fazie zauroczenia

Związek: rycek denarów, 5denarów, 7bułąw, KAPŁAN, SPRAWIEDLIWOŚĆ, ŚWIAT, królowa pucharów

oj nie widzę tego kolorowo... będziesz tupać nóżką i będziesz niezadowolona; może nawet będziesz myśleć o rozstaniu

Praca: 8mieczy, 4mieczy, giermek buław, król pucharów

widać jakąś blokadę i zastój, później coś się może trafi, może będzie jakieś ogłoszenie, albo otrzymasz jakąś wiadomość, która Cię zadowoli

• 4 tygodnie później...
Napisano

Związek choćby przeżywał ponowną fazę zauroczenia. Mega było, do 3 dni przed jego wyjazdem :P Jak mnie siekło to nie miał spokoju. Ciągłe wyrzuty z mojej strony, szantaże itd :P Non stop mu dopierodzielałam, żeby choć trochę zapsuć wyjazd :P

Prace od razu znalazłam kolejną, nawet przez pewien czas ciągnęłam 2 naraz.

Dziękuję :bukiet: