haricot Napisano 28 Sierpnia 2016 Napisano 28 Sierpnia 2016 Potrzebuje małej pomocy. Odpowiedź na pytanie , czy mężczyzna, z którym się spotykałam nadal myśli o nas/ o mnie, wyszedł król kielichow, w normalnej pozycji, nie odwróconej. Wiem, że trzeba to interpretować pozytywnie,tzn.myśli i myśli pozytywnie. Ale mógłby mi tą interpretacje jakoś rozwinąć? Napisać coś więcej? Jak moge to rozumieć?
Azbest Napisano 28 Sierpnia 2016 Napisano 28 Sierpnia 2016 http://www.ezoforum.pl/arkana-male/3361-krol-pucharow.html Jedna karta to za mało tak w ogóle.
haricot Napisano 28 Sierpnia 2016 Autor Napisano 28 Sierpnia 2016 Ale ja zadalam konkretnie 3 pytania... Bo to nie ja wróżyłam, bo nie bardzo się znam. I ta osoba powiedziała mi, że na te pytanie pokazal sie krol kielichow, na to czy jeszcze sie odezwie, 9 denarow... I czy wrocimy do siebie...musze sobie przypomniec.
haricot Napisano 28 Sierpnia 2016 Autor Napisano 28 Sierpnia 2016 No i 3 odpowiedz, choc nie pytalam o to kolo fortuny odwrocone, ze raczej do siebie nie wrocimy. I ta osoba powiedziala mi, ze on mysli o nas, pozytywnie, niewykluczone, ze sie odezwie, ale nie wrocimy do siebie.
Gość No-emi Napisano 28 Sierpnia 2016 Napisano 28 Sierpnia 2016 I ta osoba powiedziala mi, ze on mysli o nas, pozytywnie, niewykluczone, ze sie odezwie, ale nie wrocimy do siebie. Proponuję zmienić wróżbitę, to jakiś Janusz Tarota "Jestem za, a nawet przeciw". Pozdrawiam
haricot Napisano 28 Sierpnia 2016 Autor Napisano 28 Sierpnia 2016 Czyli nie warto w to wierzyc? I jesli zapytam np.tutaj na forum, tzn.poprosze o taka wrozbe to nie zrobi sie problem, ze pytalam kogos juz wczesniej o to? Bo podobno nie mozna pytac kilku osob... Ale skoro on nie zna sie na tym i powiedzial mi jakies glupoty...
Gość No-emi Napisano 28 Sierpnia 2016 Napisano 28 Sierpnia 2016 Wróżba, a wróżba to też różnica. Z tego co przedstawiłaś to osoba wróżąca sama nie wie co i jak ma zinterpretować i wygląda to tak; "myśli dobrze, ale i tak nie chce, ale może się jednak umówi, by w końcu nie przyjść, bo w sumie to Cię kocha, ale jednak nienawidzi". Być może się uczy, może Cię zwyczajnie naciąga, a może źle formułuje pytania. Skoro tu trafiłaś to możesz rozejrzeć się i zobaczyć jak inni to robią czyli jak zadają pytania, jak interpretują rozkłady, kto może Ci ewentualnie pomóc etc.
haricot Napisano 28 Sierpnia 2016 Autor Napisano 28 Sierpnia 2016 No wlasnie hmm... Pomijajac fakt, ze duzo zlego sie miedzy nami wydarzylo... Miedzy nim, a mna to wlasnie tez tak to zrozumialam i troche sie pogubilam. :/ bo wiem, ze z mojej strony to wyglada tak, ze sama nie wiem czego chce, nie wiem co czuje po tym wszystkim, ale chyba nie moge powiedziec, ze to temat zamkniety dla mnie. A szukajac jakis interpretacji w internecie to wlasnie tak to zrozumialam.:/ cos do mnie czuje, podobam mu sie, ale jest rozczarowany, ja tez i na bank razem juz nigdy nie bedziemy. Wiec tak zrobie. Poszukam tu pomocy. I dziekuje.
Administrator Ismer Napisano 28 Sierpnia 2016 Administrator Napisano 28 Sierpnia 2016 haricot: najlepiej to byłoby zacząć od przeczytania tego: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/90909-regulamin-dzialu-interpretacji-rozkladow.html Wszelkie tematy nie spełniające tych warunków umieszczamy na dziale ogólnym, czyli "Tarot". Prośbę o wróżbę każdy może zamieścić, ale to nie znaczy, że ktoś z wróżących musi na nią odpowiedzieć. Tak więc spróbuj, ze strony administracji nie przewiduję problemów.
Rekomendowane odpowiedzi