Mefista Napisano 29 Sierpnia 2016 Napisano 29 Sierpnia 2016 Już rzadko sięgam po karty, a jeśli już są one przejrzyste dla mnie.. W tym przypadku znowu tak nie jest. Za rok się bronię, niestety wybrałam chyba promotora kosę. Ciężki temat mi wybrała, ciężko cokolwiek na ten temat znaleźć, boję się, że polegnę.. Czy wybór promotora był słuszny? Koło fortuny, rydwan, królowa denarów Kiedy pojawia się koło fortuny i rydwan to nie wiem co mam myśleć. Czy te karty podbijają królową denarów, czyli znalazłam osobę bardzo kompetentną czy wręcz na odwrót? Czy poradzę sobie z tematem? 5 buław, koło fortuny, 5 denarów Będzie pod górkę, nie będę sobie radzić jednak w porę ogarnę się, ale ciągle będę musiała uważać na to co piszę? Ciężko mi interpretować każdy rozkład z kołem fortuny.. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 30 Sierpnia 2016 Napisano 30 Sierpnia 2016 Koło fortuny jest niepewne, ale masz potem Rydwan czyli wyruszenie w drogę, aktywność i widzę to jako Twoje działanie żeby promotorka była jednak zadowolona. Królowa denarów to osoba promotorki. Czy nie masz możliwości zmienić promotorki ? Bo to tak jakbyś bardzo chciała żeby Los to za Ciebie zrobił Karty na drugie pytanie są kontynuacja niezadowolenia z osoby promotorki,no i widać tutaj że pani będzie wymagająca - 5 den to bida, braki, czyli ciągłe poprawianie pracy. Ale najbardziej skłaniam się do interpretacji tych wszystkich kart, ze jednak zmienisz promotorkę, albo Losowo coś się zadzieje, że staniesz przed nowym wyborem promotorki. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Sierpnia 2016 Napisano 30 Sierpnia 2016 Czy poradzę sobie z tematem? 5 buław, koło fortuny, 5 denarów 5 buław - powalczysz, wykażesz się na początku sporą energią, podejmiesz wyzwanie koło fortuny + 5 denarów - zmienisz nastawienie, osoby na karcie 5 denarów nie radzą sobie... 5 buław + 5 denarów - przegrana walka, daremny trud też jestem zdania, że zmienisz promotorkę (koło + rydwan; koło + 5 denarów) Cytuj
Grahanka Napisano 30 Sierpnia 2016 Napisano 30 Sierpnia 2016 Wybór promotora wydaje się być pochopny (Koło + Rydwan), ona sama kompetentna (królowa denarów). Będzie dużo wymagała, widać konflikt i niezgodę między Wami (5 buław), niby ten sam cel, ale inne drogi realizacji. 5 denarów + Koło to rezygnacja z działania. Niezbyt to krzepiąca wróżba, dlatego spojrzę na karty pozytywnie: Twój los w rękach pani promotor (Koło+ Rydwan+ Królowa) to dar i Ty musisz go wykorzystać. 5 denarów ostrzega przed niewykorzystaniem jej pomocy i pokazuje Ciebie jako biedaka, który skupi się na sobie i swojej niedoli (5 denarów). Pamiętaj, że piszą pracę pod jej nadzorem tworzysz też jej wizerunek i powołujesz się na jej dobre imię. Jak zobaczy Twoje 5 denarów to nie będzie chciała współpracować (Koło), dlatego do dzieła, nie czekaj do zimy (5 monet). Powodzenia! Cytuj
Mefista Napisano 1 Września 2016 Autor Napisano 1 Września 2016 (edytowane) Jestem źle nastawiona, bo promotorka była faktycznie spontanicznym wyborem. Temat mi narzuciła.. bardzo trudny :/ Kombinuję żeby zmienić promotora i temat. Czy zmiana promotora wyjdzie mi na plus? 9 denarów - rydwan - królowa kielichów Chyba lepiej to wygląda niż w obecnej sytuacji Edytowane 1 Września 2016 przez Mefista Cytuj
Mefista Napisano 1 Września 2016 Autor Napisano 1 Września 2016 Czy zmiana promotora wyjdzie mi na plus? 9 denarów - rydwan - królowa kielichów Chyba lepiej to wygląda niż w obecnej sytuacji Cytuj
Mana Napisano 27 Września 2016 Napisano 27 Września 2016 Czy zmiana promotora wyjdzie mi na plus? 9 denarów - rydwan - królowa kielichów Pomoże Ci ruszyć z miejsca i lepiej się z tym poczujesz Cytuj
Gość Lianna Napisano 13 Października 2016 Napisano 13 Października 2016 Czy zmiana promotora wyjdzie mi na plus?9 denarów - rydwan - królowa kielichów Chyba lepiej to wygląda niż w obecnej sytuacji Powinno wyjść Ci na plus. 9 Denarów mówi o zadowoleniu. Rydwan- doda Ci energii i pewności siebie . Kielichowa może mówić o Twoim emocjonalnym podejściu. Mnie ta karta kojarzy się też z intuicją, także kieruj się nią. Cytuj
szarotka1 Napisano 13 Października 2016 Napisano 13 Października 2016 Czy zmiana promotora wyjdzie mi na plus? 9 denarów - rydwan - królowa kielichów Będziesz zadowolona ze zmiany i wreszcie ruszysz do przodu z pisaniem pracy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi