Mona Moon Napisano 29 Sierpnia 2016 Napisano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Hej Mam teraz trochę ciężką sytuację, a mianowicie czeka mnie sesja poprawkowa na studiach (1 rok) :/ W związku z tym i różnymi plotkami rozłożyłam karty z pytaniem: czy na zbóju z anatomii 5 września powtórzą się pytania z pierwszego podejścia: 7 denarów, Rycerz kielichów, As kielichów Ja widzę to tak, że 7 denarów pokazuje tę naukę, nawet jeśli nie było jej tyle ile chciałam, a także inne działania mające na celu pomoc w zdaniu tego, chociażby ciągła prośba o pomoc w myślach i wizualizacje, ale także ciągłe oczekiwanie na tego zbója. Rycerz Kielichów może być ciepłym powitaniem zarówno przez kolegów, jak i ćwiczeniowców, może chcą nas przywitać właśnie miłą niespodzianką? A As kielichów, jako dość szczęśliwa karta, pokazuje mi prezent od losu, taki dar z niebios, więc ostatecznie moja odpowiedź to tak A co Wy o tym myślicie? Weryfikacja prawdopodobnie jeszcze 5 września Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez Mona Moon Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Sierpnia 2016 Maestro Napisano 30 Sierpnia 2016 Pytania będą inne..Asy to zawsze coś nowego. Cytuj
Mona Moon Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Napisano 30 Sierpnia 2016 O, dzięki za odpowiedź, nie jestem zbyt doświadczona jeśli chodzi o interpretacje Może poprzednie karty pokazywaly też moje nastawienie, tj. że liczę bardzo na powtórzenie pytań? Cytuj
Grahanka Napisano 30 Sierpnia 2016 Napisano 30 Sierpnia 2016 Uważam, że pytania będą bardzo sortowane (7 denarów), te które już znasz - przedawnione (7 denarów). Rycerz kielichów ma przerost ambicji, dlatego wynajdzie coś o czym jeszcze nie słyszałaś (as kielichów). Do egzaminu musisz się solidnie przygotować, niestety nie będzie łatwo, o czym mówi data :--/ Powodzenia! Cytuj
Mona Moon Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Napisano 30 Sierpnia 2016 Dzięki za odpowiedź, mam nadzieję, że jakoś to będzie Jeszcze myślę, czy nie wejdzie część z poprzednich lat, bo czasem się właśnie takie powtarzają. Tylko, żeby ich nastawienie było dobre po wakacjach, to może nawet w razie porażki będzie się dało dogadać Cytuj
panna.marta Napisano 30 Sierpnia 2016 Napisano 30 Sierpnia 2016 mysle, ze beda nowe, moim zdaniem karty podpowiadaja, aby sie do tego solidnie przylozyc. Powodzenia. Cytuj
Mona Moon Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Napisano 31 Sierpnia 2016 Dzięki za odpowiedź, właśnie tego się szczerze mówiąc obawiałam, ale zrobię co mogę, jakoś to na razie idzie Cytuj
Mona Moon Napisano 5 Września 2016 Autor Napisano 5 Września 2016 Hej dzięki wszystkim za pomoc w interpretacji. WERYFIKACJA: Było 9 pytań, tak jak zazwyczaj, choć my na pierwszym terminie mieliśmy 6. Część pytań powtórzyła się jednak z tego czerwcowego (4 na 9), 2 przewijały się w jeszcze starszych terminach, 3 były chyba nowe, albo ja o nich nie wiedziałam . Ogólnie te które się powtórzyły w kilku przypadkach były odrobinę inaczej sformułowane np. miały dodane jakiś podpunkt lub były pełnym zdaniem, a nie tylko zagadnienie, więc takie zupełne kopiuj-wklej to nie było, zupełnej nowości też nie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi