Gość Linkinia Napisano 31 Sierpnia 2016 Napisano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Jutro moja pierwsza rozmowa o pracę (dokładnie staż, 2-letni, płatny). Jestem podekscytowana i zestresowana. Jak przebiegnie rozmowa? Paź denarów, Król mieczy, Królowa denarów Dzwonił do mnie pan, podejrzewam więc, że to z nim będę rozmawiała (Król mieczy). Czy Królowa denarów pokazuje mnie i zadowolenie, czy kierowniczkę/inną panią - nie wiem. Natomiast paź denarów to raczej luźna rozmowa, sympatyczna. Nie widzę, bym miała się tu stresować lub zaliczyć wtopę. Jakie będą moje wrażenia po rozmowie? XX Sąd, 7 mieczy, 6 buław --> HB VI Kochankowie Przede wszystkim ucieszę się, że mam ją za sobą. Ogólnie powinnam być zadowolona z siebie, ale... chyba trochę będę kombinowała, by wypaść jak najlepiej (7 mieczy), może będę musiała wykręcić się od niewygodnego pytania. Proszę o pomoc Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Linkinia Cytuj
Gość Euterpe Napisano 31 Sierpnia 2016 Napisano 31 Sierpnia 2016 Jakie zrobię wrażenie? 2 buław, VIII Siła, 4 denarów ogólnie, nie powinnaś wypaść źle w pierwszej karcie widać osobę, która ma sporo energii w zapasie, ale jest na etapie planowania jej rozlokowania siła - osoba opanowana, mająca swoje emocje pod kontrolą 4 denarów - może też ciut zamkniętej, ale, taka jak napisałaś, pod ręką wszystkie karty są dość bierne, więc obstawiam, że powiesz tylko tyle, ile trzeba, nie będziesz się wychylać Jakie będą moje wrażenia po rozmowie? XX Sąd, 7 mieczy, 6 buław mieszane na początku odetchniesz, zaczerpniesz powietrza 7 mieczy - to karta zbierania informacji, a tutaj pewnie wrócisz do tej rozmowy i zaczniesz ją przerabiać z każdej strony 6 buław - poczujesz się pewna swego Jak przebiegnie rozmowa? Paź denarów, Król mieczy, Królowa denarów paź denarów - młoda osoba, która dopiero zbiera doświadczenie w życiu król mieczy + królowa denarów - osoby, które mogą prowadzić rozmowę rekrutacyjną albo rozmowa tylko z nim o posadę (królowa denarów) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 Już mogę zweryfikować. Rozmawiał ze mną pan (król mieczy), zadawał luźne pytania (paź denarów), czułam się dość pewnie (królowa denarów). Pytał, kiedy chciałabym zacząć i poinformował mnie o warunkach zatrudnienia i finansach. Zadzwoniłam do mamy i od razu jej wszystko streściłam, przeanalizowałam (7 mieczy). Spodobała mi się szczególnie wysokość wypłaty. W mojej ocenie wypadłam dobrze (6 buław). Co do wrażenia (punkt ten usunęłam, bo chyba nie powinien być w tym dziale), ale dałam się poznać, jako osoba, która szuka swojej ścieżki życiowej (2 buław), jest pełna zapału i może się przeprowadzić (Siła), mieszka blisko i cieszy ją oferta (4 denary). Za tydzień zadzwonią. Dziękuję za pomoc! Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 Linkinia, niepotrzebnie edytowałaś pierwszy post Wystarczyło poprosić moderatorów o przeniesienie tego wątku na wzajemną (-> raportuj zły post) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi