Gość Linkinia Napisano 31 Sierpnia 2016 Napisano 31 Sierpnia 2016 Singiel, z nikim się nie spotykam. Skończyłam edukację i szukam pracy. Jutro mam pierwszą rozmowę. Jak mi się uda - czeka mnie przeprowadzka do rodzinnego domu. Uczucia - 6 buław, Król mieczy, XVIII Księżyc ---> HB VI Kochankowie Nadal będę sama, ale nie będzie mi z tego powodu źle. Zajmę się sobą i innymi sprawami. Król mieczy od dawna pojawia się w moich rozkładach, ale nie widzę, by miało się tu coś stać, jedynie niedopowiedzenia, może flirt, mamienie. Przyjaźnie - 4 mieczy, 9 kielichów, VIII Siła --> HB XI Świat, III Cesarzowa Będę musiała się wyprowadzić od przyjaciółki i pogodzić z myślą, że nie zobaczę tak szybko kumpelek. Będę jednak miała z nimi dobry kontakt, ale już internetowy/telefoniczny. Dom - XX Sąd Wszystko w porządku. Karta mi jasno pokazuje, że przeprowadzę się do rodziców. Praca - 6 mieczy, 8 denarów, As kielichów --> HB XV Diabeł, VI Kochankowie Wydaje mi się, że coś się w tym temacie ruszy i zacznę pracować. Blog (czyli jak mi będzie szło jego prowadzenie, nowi obserwatorzy, współprace itp.) Rycerz kielichów, 2 denarów, XV Diabeł --> HB XVII Gwiazda, VIII Siła Trudno mi będzie zachować regularność we wpisach (rycerz kielichów), ale dołożę starań, w 2 denarach widziałabym współpracę (mam się odezwać do wydawnictwa po kolejne tytuły), Diabeł to pewnie moje lenistwo czy inne ograniczenia. Suma kart pokazuje, że będę zadowolona. Najważniejsze wydarzenie - I Mag, IV Cesarz, 6 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Jak dla mnie widać tu podpisanie umowy o pracę. Będę wdzięczna za pomoc Cytuj
gucio19 Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 Singiel, z nikim się nie spotykam. Skończyłam edukację i szukam pracy. Jutro mam pierwszą rozmowę. Jak mi się uda - czeka mnie przeprowadzka do rodzinnego domu. Uczucia - 6 buław, Król mieczy, XVIII Księżyc ---> HB VI Kochankowie Nadal będę sama, ale nie będzie mi z tego powodu źle. Zajmę się sobą i innymi sprawami. Król mieczy od dawna pojawia się w moich rozkładach, ale nie widzę, by miało się tu coś stać, jedynie niedopowiedzenia, może flirt, mamienie. Mi się wydaje że pewien mężczyzna będzie szukał z Tobą kontaktu. Liczy na jakaś relacje związkowa bądź romansowa. Przyjaźnie - 4 mieczy, 9 kielichów, VIII Siła --> HB XI Świat, III Cesarzowa Będę musiała się wyprowadzić od przyjaciółki i pogodzić z myślą, że nie zobaczę tak szybko kumpelek. Będę jednak miała z nimi dobry kontakt, ale już internetowy/telefoniczny. Oddalenie... skupisz się na sobie Dom - XX Sąd Wszystko w porządku. Karta mi jasno pokazuje, że przeprowadzę się do rodziców. Sąd czasami mówi o pozegnaniu kogoś ale może być i tak że kontakty się reaktywuja:) Praca - 6 mieczy, 8 denarów, As kielichów --> HB XV Diabeł, VI Kochankowie Wydaje mi się, że coś się w tym temacie ruszy i zacznę pracować. Tak jakbyś miała dojeżdżać do tej pracy. Dużo dasz z siebie, i całkiem możliwe że się zakochasz Blog (czyli jak mi będzie szło jego prowadzenie, nowi obserwatorzy, współprace itp.) Rycerz kielichów, 2 denarów, XV Diabeł --> HB XVII Gwiazda, VIII Siła Trudno mi będzie zachować regularność we wpisach (rycerz kielichów), ale dołożę starań, w 2 denarach widziałabym współpracę (mam się odezwać do wydawnictwa po kolejne tytuły), Diabeł to pewnie moje lenistwo czy inne ograniczenia. Suma kart pokazuje, że będę zadowolona. Ten Diabeł jakoś mi nie leży..ale ogolnie będziesz miała na coś nadzieję, możliwe że trochę się zmobilizujesz, zawalczysz (o obserwatorów itp) wpisami, ktos wyjdzie z propozycja współpracy w tym rycerzu Najważniejsze wydarzenie - I Mag, IV Cesarz, 6 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Ktos Ci moze pomoc ale uważaj w razie czego. Jak dla mnie widać tu podpisanie umowy o pracę. Będę wdzięczna za pomoc Udanego miesiąca Cytuj
Gość Euterpe Napisano 4 Września 2016 Napisano 4 Września 2016 Uczucia - 6 buław, Król mieczy, XVIII Księżyc na początku miesiąca poczujesz przypływ energii, dumę, gotowość do działania, duże zadowolenie 6 buław + król mieczy - gotowość do przyjęcia oferty Króla mieczy -> praca? Księżyc - często pokazuje mi lęki, niewykluczone koszmary 6 buław + księżyc - to wygląda tak, jakby udało Ci się coś osiągnąć, a później nie poczujesz się z tym pewnie Król mieczy + księżyc - trach spowodowany przez mężczyznę Przyjaźnie - 4 mieczy, 9 kielichów, VIII Siła po studiach niektóre kontakty się urywają i każdy żyje swoim życiem rada ode mnie: niech to, co razem z nimi miłego przeżyłaś, dostarcza Ci energii w ciężkie dni 4 mieczy - osoba leży i śpi, jak dla mnie brak kontaktu, odcięcie się, ale takie naturalne 9 pucharów - zajmiesz się sobą, poprawianiem sobie humoru 9 pucharów + siła - może się odezwiecie jeszcze do siebie, aby dowiedzieć się, co u której co słychać itd. siła - pogodzenie się z sytuacją, otwarcie się na nowe, cierpliwe wyczekiwanie na wiadomości, chociaż myślę, że sama się też odezwiesz Dom - XX Sąd też stawiam na odnowienie kontaktu Spotkanie w większym gronie - może coś przyjemnego dla Ciebie naszykują: małe przyjęcie, torcik, zjazd większości krewnych/znajomych Praca - 6 mieczy, 8 denarów, As kielichów karty mogły pokazać otrzymanie posady w 6 mieczach wyruszasz na "nowe lądy", żegnasz stare, witasz nowe w 8 denarach już pracujesz as kielichów - roboty może być sporo, skończysz jedno, zaraz dołożą drugie i tak w kółk nudno nie będzie Blog: Rycerz kielichów, 2 denarów, XV Diabeł uważaj na czyjąś propozycję (Rycerz pucharów + 2 denary), bo może mieć haczyk (Diabeł) w tym miesiącu, ze względu na trzecią kartę, bądź bardziej ostrożna - mnie diabełek często pokazuje pokrzyżowanie się planów, nieuczciwe zamiary ogólnie te karty kojarzą mi się z paktem z Diabłem Najważniejsze wydarzenie - I Mag, IV Cesarz, 6 denarów otrzymanie pracy poznanie kogoś Cytuj
Gość Linkinia Napisano 3 Października 2016 Napisano 3 Października 2016 WERYFIKACJA Uczucia - 6 buław, Król mieczy, XVIII Księżyc ---> HB VI Kochankowie Nieoczekiwanie spotkałam dawno niewidzianego kumpla, z którym zaczęłam utrzymywać dość intensywny kontakt. Prawie codziennie pisał, spotykaliśmy się. Liczyłam na coś więcej (Księżyc), ale okazało się, że oferuje mi koleżeństwo. Myślę, że pokazał się w królu mieczy właśnie z powodu dystansu. Niemniej to był dobry miesiąc, czułam się dzieki tym spotkaniom lepiej. Przyjaźnie - 4 mieczy, 9 kielichów, VIII Siła --> HB XI Świat, III Cesarzowa Trochę mnie jedna osoba denerwowała, z inną uniknęłam spotkania, ale ogólnie to był dobry miesiąc, wszystko okej, pomoc i wsparcie, wszystko na odległość. Dom - XX Sąd Spędziłam niemal cały miesiąc w domu, również we wrześniu zapadła decyzja o mojej przeprowadzce na stałe. Napisałyście o reaktywacji kontaktów - może to ten kolega, z ktorym chodziłam do szkoły Praca - 6 mieczy, 8 denarów, As kielichów --> HB XV Diabeł, VI Kochankowie Pracy nie dostałam, ale poczyniłam odpowiednie kroki, by ją dostać - jest na etapie biurokracji. Byłam też na rozmowie o pracę. Nawiązałam współpracę recenzencką z portalem internetowym. Blog (czyli jak mi będzie szło jego prowadzenie, nowi obserwatorzy, współprace itp.) Rycerz kielichów, 2 denarów, XV Diabeł --> HB XVII Gwiazda, VIII Siła Było dobrze, udało mi się dodać więcej wpisów niż w sierpniu, wiem już, w którym chcę iść kierunku. Czasami zwyciężało lenistwo... pozyskałam nowych obserwatorów. Najważniejsze wydarzenie - I Mag, IV Cesarz, 6 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Najważniejszym wydarzeniem były spotkania z kolegą, tutaj myślę, że chodzi konkretnie o pierwsze zaproszenie do niego do domu. Dziękuję wam bardzo za pomoc! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi