Skocz do zawartości

Wrzesień

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Matka, żona, kobieta pracująca:-)

Dom i rodzina: 5 denarów, XII wisielec, 4 buławy - widać, że czekają mnie wydatki związane ze szkołą i zaczyna się kierat, czyli więcej obowiązków przy dzieciach

Praca na etacie: paź denarów, król mieczy, 3 denarów - myślę, że szef okaże mi, że docenia moją pracę, będę zadowolona

Życie zawodowe: rycerz buław, 4 denarów, 8 denarów - zapisałam się na hiszpański w nadziei, że może kiedyś mi się przyda w pracy i dzięki temu będę mogła mieć swoich klientów, może właśnie ta 8 denarów pokazuje tutaj moją ciężką pracę w tym kierunku

Odchudzanie: 3 buław, Cesarzowa, As mieczy - będę obserwować co się dzieje ze mną, stawiam teraz na intuicję, ale myślę, że też będę się dobrze czuć w swojej skórze w tej cesarzowej, może trochę schudnę w tym Asie? może zauważę jakąś małą, symboliczną poprawę w wyglądzie?

Czego się nie spodziewam: król buław, 9 denarów, król pucharów, rycerz denarów - a tutaj nie wiem... jakoś dużo mężczyzn się zaznacza... nie mam pojęcia...

Gość Linkinia
Napisano

Dom i rodzina: 5 denarów, XII wisielec, 4 buławy

Trochę wydatków i zmiana rytmu dnia związana z pójściem dzieci do szkoły. Ostatnia karta może mówić o wspólnych wieczorach, odrabianiu lekcji.

Praca na etacie: paź denarów, król mieczy, 3 denarów

Według mnie dobre karty, pieniążki, zlecenia, pochwała, polecenie komuś

Życie zawodowe: rycerz buław, 4 denarów, 8 denarów

Zaangażowanie w rozwój, praca nad sobą

Odchudzanie: 3 buław, Cesarzowa, As mieczy

Również ładne karty, coś się zmieni, poczujesz się atrakcyjna, będziesz zadowolona z ciała. Może ujawnią się efekty starań z poprzednich miesięcy.

Czego się nie spodziewam: król buław, 9 denarów, król pucharów, rycerz denarów

Może zaproszenie na lampkę wina od znajomego albo i dwóch :)

Gość Euterpe
Napisano

Dom i rodzina: 5 denarów, XII wisielec, 4 buławy

5 denarów - zaczniesz odczuwać braki czegoś lub kogoś, np. brak czasu dla samej siebie/relaks (+ wisielec)

Wisielec - może wrzucisz na luz, zobaczysz jakieś sprawy z innego punktu widzenia, odprężysz się

4 buław - powstrzymasz się od okazywania niektórych emocji

Praca na etacie: paź denarów, król mieczy, 3 denarów

dobrze, może w tym giermku pojawią się dodatkowe pieniążki albo przyjdzie wartościowa wiadomość

Król mieczy + 3 denarów - współpracy z logicznie myślącym, może i chłodnym mężczyzną

3 denarów - też dobrze wróży, udane kontakty zawodowe, dobre porozumienie, świetna współpraca, może poszerzysz znajomości albo nauczysz się czegoś nowego/dodatkowego

Życie zawodowe: rycerz buław, 4 denarów, 8 denarów

na początku trochę nerwów, ale Rycerze przynoszą też wieści (+ giermek denarów); mógł też pokazać dojazd, spotkanie z kimś

4 denarów + 8 denarów - siedzenie w miejscu i pracowanie; skojarzyło mi się z intensywną pracą za biurkiem, prawie nieodchodzenie od swojego stanowiska, poświecenie swojego czasu głównie pracy

Odchudzanie: 3 buław, Cesarzowa, As mieczy

3 buław - już coś zrobiłaś, a teraz oczekujesz na efekty; jesteś gotowa do działania, ale jeszcze na coś czekasz

Cesarzowa - tak, osoba na tej karcie czuje się bardzo dobrze, nawet seksownie, bez względu na to, ile ma jeszcze do spalenia :) Ale to też folgowanie sobie przyjemnościom - może przekąsisz coś, na co masz dużą chętkę, ale może Ci się gdzieś odłożyć

As mieczy - tutaj pojawią się jakieś konkretne postanowienia, podejmiesz na chłodno decyzję, to także odcięcie się od dotychczasowego trybu życia (3 buław + Cesarzowa)

Czego się nie spodziewam: król buław, 9 denarów, król pucharów, rycerz denarów

może coś związanego z pracą: podwyżka, premia, awans, urlop

dla mnie to wygląda tak: król buław sprawia, że stajesz się, jak ta postać na karcie 9 denarów, zaczynasz o czymś myśleć (król pucharów), a następnie inwestujesz w to (Rycerz denarów)

poprawa samopoczucia, wsparcie mężczyzny, dodatkowe pieniądze, regeneracja

• 1 miesiąc temu...
Napisano

***WERYFIKACJA***

Dom i rodzina: było ciężko, początek roku i kupę wydatków + zorganizowanie się z przywożeniem i odwożeniem dzieci

Praca na etacie: tutaj było super:-) mam handlowca, z którym się dogaduję:-)

Życie zawodowe: Zaczęłam myśleć o własnym rozwoju.

Czego się nie spodziewam: i to się wiąże z życiem zawodowym. Pomyślałam sobie, że mogłabym się trzeciego języka uczyć, bo zawsze jeden więcej przyda się w pracy:)

• Lubię to! 1