Skocz do zawartości

Urok CMENTARZ + ZDJĘCIA

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mam pytanko i też prośbę:

Dowiedziałam się, że pewna kobieta, z którą mam powiązania w ramach dalszego pokrewieństwa nosiła moje zdjęcia na cmentarz i układała przed nagrobkami. Na pewno dobrze mi nie życzyła z tego co wiem...

Pytanko czego mogły dotyczyć takie praktyki i ewentualnie jak się przed tą osobą obronić?

Będę wdzięczna za każdą pomoc.

Dodam tylko, że nie wiem o co tej osobie chodzi. Kontakt mamy i miałyśmy zerowy nic jej nie zrobiłam :(

Kobieta chyba wszystkim źle życzy i na wszystkich jakieś klątwy stara się rzucać

Napisano

Czy masz 100% pewność że owa kobieta nosiła Twoje zdjęcia? Przyznam że pierwszy raz się z tym spotykam, ciekawi mnie czy kładła je przed randomowymi nagrobkami czy przy konkretnych. Tak czy tak uważam że nie było to nic pozytywnego i powinnaś udać się do kogoś w celu sprawdzenia się pod kątem uroku czy innego paskudztwa.

Jak w ogóle czujesz się od keidy się o tym dowiedziałaś?

Napisano

Wiem na 100% ze tak robiła, ale przy jakich nagraniach tego nie wiem. Co do odczuć... Czułam już wcześniej, że w moim życiu jest coś nie tak. Związki szczególnie. Nic się nie układało i tragiczny ból głowy bez przerwy. Badania porobione- przyczyny brak... Niby migrena. Już wcześniej próbowałam się oczyszczac ale mało co dało. 3 lata temu byłam u szeptuchy... Niby troszkę lepiej. We Włoszech obca mi kobieta - wróżka powiedziała, że muszę wosk przelać koniecznie... Więc jakiś czas temu na forum właśnie pytałam jak to zrobić. Zrobiłam... Wosk ułożył się w kształcie serca naklutego iglami. 😞

Teraz kiedy się dowiedziałam o poczynaniach tej osoby na początku włosy dęba mi stanęły, smutek straszny, i pytanie dlaczego... Nic jej nie zrobiłam... Chciało mi się krzyczeć...ech... Boli mi serce z tego wszystkiego... Czy czuję złość na tą osobę... Nie- i to jest dziwne- smutek i jest mi jej żal...

Dlatego też pytałam co mogę zrobić, jak sobie pomóc... Wczoraj siostara zrobiła mi bransoletkę czerwoną z siedmioma supelkami.

Jeśli ktoś mógłby sprawdzić czy mam na sobie klątwę, urok czy zlozyczenie proszę bardzo bardzo o sprawdzenie. Będę wdzięczna...

Napisano

Z tego co opisujesz to kobieta musi znać się na rzeczy, nie jest to pierwsze lepsze rzucenie w przestrzeń "żeby Ci się nie układało" a zamierzony rytuał.

Cóż, ja mogę zaproponować że sprawdzę Cię energetycznie pod tym kątem, przynajmniej tak pomogę :)

Napisano

Będę wdzięczna. A czy jakieś dane moje są potrzebne, mogę też podać dane tej drugiej osoby :(

Napisano

Wiesz co, po tym co piszesz to wnioskuję jednak, że przydałaby się kolejna wycieczka do szeptuchy.

Jeśli jest to konkretny rytuał, odprawiany kilkakrotnie to raczej jednorazowa wizyta u babuszek nie wystarczy.

Napisano

W zależności od tego w co wierzysz możesz też poprosić swojego Opiekuna/ Anioła Stróża/ Boga o pomoc w rozwiązaniu tego i ochronę, myślę, że takie czyste intencje choć trochę pomogą Tobie i innym osobom rozwiązać Twój problem, a i nie zaszkodzi :)

Napisano

Wracałam teraz z pracki na piechotę i modlilam się za tą osobe

Napisano

Znajdź kogoś obeznanego z magią. Trida zaproponowała sensowną opcję - szeptuchy. Skąd ta kobieta może znać patenty magiczne? Wiesz coś o niej?

Napisano

Szeptuchy i której byłam modlila się za mnie i miałam przez kilka dni kolejnych spożywać ciastka które przyniosła i nad którymi też się modlila.

Napisano

Nie... Mamy taką w mojej miejscowości. Też sporo ludzi do niej przyjeżdża. Gdy dzieci plączą lub ktoś choruje. Ja byłam u niej 3-4 lata temu i efekt był odczuwalny ale to jeszcze nie jest wszystko... Tak czuję... A nie jestem typem panikary czy wymyslaczki.

Napisano

Kochana z jakich okolic jesteś? W sensie gdzie mieszkasz (okolice chociaż :D)?

Bo weisz, 3-4 lata temu to trochę czasu a jeśli pani wciąż magiuje na Ciebie to wiesz :)

Napisano

Niewiarygodne. Skąd wiesz, że tak postępowała i skąd miała Twoje zdjęcia .

Napisano

Widzialy to osoby które obok mieszkają i po pijaku samato wykrzyczala. Zdjęcia moje... Wstyd się przyznać, ale to kuzynka osoba chora od alkoholu i zawiści

Napisano
Wiem na 100% ze tak robiła, ale przy jakich nagraniach tego nie wiem. Co do odczuć... Czułam już wcześniej, że w moim życiu jest coś nie tak. Związki szczególnie. Nic się nie układało i tragiczny ból głowy bez przerwy. Badania porobione- przyczyny brak... Niby migrena. Już wcześniej próbowałam się oczyszczac ale mało co dało. 3 lata temu byłam u szeptuchy... Niby troszkę lepiej. We Włoszech obca mi kobieta - wróżka powiedziała, że muszę wosk przelać koniecznie... Więc jakiś czas temu na forum właśnie pytałam jak to zrobić. Zrobiłam... Wosk ułożył się w kształcie serca naklutego iglami. 😞

Teraz kiedy się dowiedziałam o poczynaniach tej osoby na początku włosy dęba mi stanęły, smutek straszny, i pytanie dlaczego... Nic jej nie zrobiłam... Chciało mi się krzyczeć...ech... Boli mi serce z tego wszystkiego... Czy czuję złość na tą osobę... Nie- i to jest dziwne- smutek i jest mi jej żal...

Dlatego też pytałam co mogę zrobić, jak sobie pomóc... Wczoraj siostara zrobiła mi bransoletkę czerwoną z siedmioma supelkami.

Jeśli ktoś mógłby sprawdzić czy mam na sobie klątwę, urok czy zlozyczenie proszę bardzo bardzo o sprawdzenie. Będę wdzięczna...

Tak,możesz mi podac dane i sprawdze. To bardziej działanie magiczne niz urok. Urok woskiem mozna zdjąc jesli nie jest silny. Magii nie.

Napisano

Tak, to nie urok ani klątwa. Zdecydowanie działanie magii i to czarnej...cos w rodzaju rytuału satanistycznego lub coś w tym rodzaju...Jakas "szurnięta"...albo opętana...Dam na priv tez coś ochronnego.