JagodowaTruskawka Napisano 3 Września 2016 Napisano 3 Września 2016 Weryfka jutro. Rodzice wyjechali, chata pusta, chłop na kawalerskim w innym miejscie. Siedze w domu i nie wiem czy sie zorganizuje jakiejs wyjscie ze znajomymi. Rozmawialam kilka dni temu z przyjacielem i ma byc w domu dzis ale nie odbiera, drugi znajomy niby jest w mojej mieścinie. Brak aktualnie konkretnych planów. Czy wyjde dzis sie spotkac ze znajomymi? Kapłanka, Głupiec, Cesarz - Kapłankę czytam z reguły jako nie, ale tu chyba mówi o czymś czego się nie spodziewam. W głupcu będzie zabawa ewentualnie granie na komputerze w moja ulubioną gre Dota, Cesarz - może posiedzimy u mnie na tarasie? Cytuj
Gość Linkinia Napisano 3 Września 2016 Napisano 3 Września 2016 Wydaje mi się, że spędzisz wieczór w domu (Cesarz), zajmiesz się czymś spontanicznie i ogólnie miło spędzisz czas. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Września 2016 Napisano 3 Września 2016 a może jakiś pan nagle wyskoczy - Głupiec + Cesarz? Kapłanka - zajmiesz się sobą, może poświęcisz trochę czasu swojej urodzie albo zgłębisz wiedzę na jakiś temat; jednak kolejne dwie karty mówią, że tak do końca sama możesz nie być Cytuj
Koma Napisano 3 Września 2016 Napisano 3 Września 2016 Albo będzie plan wyjścia,ale zrezygnujesz, albo się nalatasz, gdzieś pomylisz drogę , dotrzesz nie tam gdzie trzeba w Glupcu. Cesarz,raczej w domu. Cytuj
Arcan Napisano 4 Września 2016 Napisano 4 Września 2016 Ja obstawiam,że będziesz siedziała w domu. Kapłanka czyta, zajmuje sie czyms...w Twoim przypadku gra w gre:D ale pozytywnie i fajnie będzie Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 5 Września 2016 Autor Napisano 5 Września 2016 WERYFIKACJA Po założeniu tematu minęło z 30 min i zadzwonił do mnie przyjaciel (kompletnie się nie spodziewałam) i mowi jedziemy na impreze(tez sie nie spodziewałam) . Miał być wyjazd ale nasz znajomy spał i nie odbierał i skonczyło się na tym że piliśmy rum u mnie w domu i oglądaliśmy igrzyska śmierci na TVP 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi