Skocz do zawartości

Wrzesień

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Aura września 3 buław Mag 10 buław jakieś plany wyjazdowe, kontakty na odległość i przemęczenie

Uczucia Kapłan 9 monet Król Kielichów - bez zmian , z jednej strony eks mąz, z drugiej były partner, w tym ja - sama, ale zadowolona

Praca Kochankowie Królowa Mieczy As Monet Sąd - był może szef podejmie decyzje odnośnie podwyżki?

Dom Diabeł Rydwan 3 buław Królowa Kielichów - eks partner chyba mnie zamęczy, widac nerwy i kontakty, możliwe, ze w końcu przyjedzie, oby nie

Niespodzianka As Kielichów Rycerz Buław 9 buław 6 monet jakaś nowa znajomość się szykuje, mozliwe wsparcie finansowe

Na czym się skupić Król Buław 10 monet 8 mieczy - na sprawach rodzinnych

Czego nie robić Krol Monet 9 mieczy 3 monet - nie wiem..nie wchodzić w relację z facetem??

Gość Euterpe
Napisano

Aura września 3 buław Mag 10 buław

kontakty, dźwiganie ciężarów, robienie czegoś, co wymaga sporo wysiłku

oczekiwanie na wiadomość, która może okazać się balastem

spotkanie albo męczący kontakt

Uczucia Kapłan 9 monet Król Kielichów

kontakt z jakimś mężczyzną raczej będzie (Kapłan), ale w 9 denarach postawisz na siebie

król kielichów często pokazuje mi rozmyślanie o mężczyźnie

Praca Kochankowie Królowa Mieczy As Monet Sąd

podjęcie decyzji, wahanie się, ale wyjdziesz na swoje, podejmiesz rozsądną decyzję, nie będziesz kierować się odczuciami, a rozum weźmie górę, może będziesz dla kogoś chłodna

As monet + sąd - może faktycznie podwyżka, premia - nowość, która sprawi, że odżyjesz, może nawet pochwalisz się innym, świętowanie, prezent, szansa na odetchnięcie

Dom Diabeł Rydwan 3 buław Królowa Kielichów

Diabeł - toksyczna relacja, nie możność oderwania się, ale w Rydwanie może podejmiesz to wyzwanie

w 3 buławach widać, jak oczekujesz z tego efektów, może nawet będziesz się niecierpliwić

Królowa pucharów - skupisz się na swoich odczuciach

Diabeł + królowa pucharów - kobieta uwiązana, toksyczne uczucia

to wygląda, jak chęć ucieczki, ale też brak wyjścia z sytuacji

Niespodzianka As Kielichów Rycerz Buław 9 buław 6 monet

coś przyjdzie nagle i szybko (as pucharów i Rycerz buław)

9 buław + 6 denarów - może spowoduje dystans i większe skupienie na pracy, może wesprzesz kogoś lub odwrotnie

ogólnie karty kojarzą mi się z pomocą w niedoli

zastrzyk gotówki, ze względu na ostatnią kartę, niewykluczony

Na czym się skupić Król Buław 10 monet 8 mieczy

mnie król buław pokazuje szefa

10 denarów - przeważnie firma

powiedziałabym więc, że powinnaś skupić się na sprawach zawodowych

10 denarów + 8 mieczy - na kontaktach w pracy, może na ograniczeniach w niej

jakbyś nie miała tam pełnej swobody ruchu, czuła się uwiązana

swoja drogą: król buław + 8 mieczy - poczucie (przeważnie niesłuszne) niemożności zrobienia kroku do przodu przez króla buław

Czego nie robić Król Monet 9 mieczy 3 monet

nie daj się koszmarom związanych z: pracą, mężczyzną, kontaktami w pracy

może też nie żal się jakiemuś mężczyźnie

• 1 miesiąc temu...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

Aura września 3 buław Mag 10 buław

kontakty, dźwiganie ciężarów, robienie czegoś, co wymaga sporo wysiłku

oczekiwanie na wiadomość, która może okazać się balastem

spotkanie albo męczący kontakt

Uczucia Kapłan 9 monet Król Kielichów

kontakt z jakimś mężczyzną raczej będzie (Kapłan), ale w 9 denarach postawisz na siebie

król kielichów często pokazuje mi rozmyślanie o mężczyźnie

Praca Kochankowie Królowa Mieczy As Monet Sąd

podjęcie decyzji, wahanie się, ale wyjdziesz na swoje, podejmiesz rozsądną decyzję, nie będziesz kierować się odczuciami, a rozum weźmie górę, może będziesz dla kogoś chłodna

As monet + sąd - może faktycznie podwyżka, premia - nowość, która sprawi, że odżyjesz, może nawet pochwalisz się innym, świętowanie, prezent, szansa na odetchnięcie

Dom Diabeł Rydwan 3 buław Królowa Kielichów

Diabeł - toksyczna relacja, nie możność oderwania się, ale w Rydwanie może podejmiesz to wyzwanie

w 3 buławach widać, jak oczekujesz z tego efektów, może nawet będziesz się niecierpliwić

Królowa pucharów - skupisz się na swoich odczuciach

Diabeł + królowa pucharów - kobieta uwiązana, toksyczne uczucia

to wygląda, jak chęć ucieczki, ale też brak wyjścia z sytuacji

Niespodzianka As Kielichów Rycerz Buław 9 buław 6 monet

coś przyjdzie nagle i szybko (as pucharów i Rycerz buław)

9 buław + 6 denarów - może spowoduje dystans i większe skupienie na pracy, może wesprzesz kogoś lub odwrotnie

ogólnie karty kojarzą mi się z pomocą w niedoli

zastrzyk gotówki, ze względu na ostatnią kartę, niewykluczony

Na czym się skupić Król Buław 10 monet 8 mieczy

mnie król buław pokazuje szefa

10 denarów - przeważnie firma

powiedziałabym więc, że powinnaś skupić się na sprawach zawodowych

10 denarów + 8 mieczy - na kontaktach w pracy, może na ograniczeniach w niej

jakbyś nie miała tam pełnej swobody ruchu, czuła się uwiązana

swoja drogą: król buław + 8 mieczy - poczucie (przeważnie niesłuszne) niemożności zrobienia kroku do przodu przez króla buław

Czego nie robić Król Monet 9 mieczy 3 monet

nie daj się koszmarom związanych z: pracą, mężczyzną, kontaktami w pracy

może też nie żal się jakiemuś mężczyźnie

Ja

Aura września 3 buław Mag 10 buław jakieś plany wyjazdowe, kontakty na odległość i przemęczenie

Uczucia Kapłan 9 monet Król Kielichów - bez zmian , z jednej strony eks mąz, z drugiej były partner, w tym ja - sama, ale zadowolona

Praca Kochankowie Królowa Mieczy As Monet Sąd - był może szef podejmie decyzje odnośnie podwyżki?

Dom Diabeł Rydwan 3 buław Królowa Kielichów - eks partner chyba mnie zamęczy, widac nerwy i kontakty, możliwe, ze w końcu przyjedzie, oby nie

Niespodzianka As Kielichów Rycerz Buław 9 buław 6 monet jakaś nowa znajomość się szykuje, mozliwe wsparcie finansowe

Na czym się skupić Król Buław 10 monet 8 mieczy - na sprawach rodzinnych

Czego nie robić Krol Monet 9 mieczy 3 monet - nie wiem..nie wchodzić w relację z facetem??

Euterpe, dziekuję za pomoc :)

Napisano

Aura września 3 buław Mag 10 buław jak dla mnie nic ciekawego się nie wydarzy..Mag jak dla mnie mówi,że mimo tego przemęczenia, nudy będzie Ci towarzyszył pozytywny humor

Uczucia Kapłan 9 monet Król Kielichów - skupisz się bardziej na sobie..choć w głowie ciągle bedzie Ci ktoś przemykał..może na jakieś wspomnienia Cię weźmie

Praca Kochankowie Królowa Mieczy As Monet Sąd - był może szef podejmie decyzje odnośnie podwyżki?----> zgadzam się z Tobą rozważa napewno

Dom Diabeł Rydwan 3 buław Królowa Kielichów - eks partner chyba mnie zamęczy, widac nerwy i kontakty, możliwe, ze w końcu przyjedzie, oby nie---> też się z Tobą zgadzam..niechętnie wyczekujesz kogoś a ta Królowa w tym układzie (przy Diable)mówi mi o takiej udawanej miłości, trosce

Niespodzianka As Kielichów Rycerz Buław 9 buław 6 monet jak dla mnie jakieś zaproszenie Cię czeka..jakaś inicjatywa ze strony Pana jakiegoś

Na czym się skupić Król Buław 10 monet 8 mieczy - na zamknięciu własnie pewnych spraw rodzinnych..Buławowy działa a 8 mieczy również domaga się rozstrzygnięcia, uwolnienia się

Czego nie robić Krol Monet 9 mieczy 3 monet - uważaj w pracy..Mi to bardziej wskazuje na prace, być może na szefa..

• Maestro
Napisano
Aura września 3 buław Mag 10 buław jak dla mnie nic ciekawego się nie wydarzy..Mag jak dla mnie mówi,że mimo tego przemęczenia, nudy będzie Ci towarzyszył pozytywny humor

Uczucia Kapłan 9 monet Król Kielichów - skupisz się bardziej na sobie..choć w głowie ciągle bedzie Ci ktoś przemykał..może na jakieś wspomnienia Cię weźmie

Praca Kochankowie Królowa Mieczy As Monet Sąd - był może szef podejmie decyzje odnośnie podwyżki?----> zgadzam się z Tobą rozważa napewno

Dom Diabeł Rydwan 3 buław Królowa Kielichów - eks partner chyba mnie zamęczy, widac nerwy i kontakty, możliwe, ze w końcu przyjedzie, oby nie---> też się z Tobą zgadzam..niechętnie wyczekujesz kogoś a ta Królowa w tym układzie (przy Diable)mówi mi o takiej udawanej miłości, trosce

Niespodzianka As Kielichów Rycerz Buław 9 buław 6 monet jak dla mnie jakieś zaproszenie Cię czeka..jakaś inicjatywa ze strony Pana jakiegoś

Na czym się skupić Król Buław 10 monet 8 mieczy - na zamknięciu własnie pewnych spraw rodzinnych..Buławowy działa a 8 mieczy również domaga się rozstrzygnięcia, uwolnienia się

Czego nie robić Krol Monet 9 mieczy 3 monet - uważaj w pracy..Mi to bardziej wskazuje na prace, być może na szefa..

Monika, ja już to weryfikowałam ;)

Wrzesien z tego co sie orientuję już był :lol: