Skocz do zawartości

Konkursy plastyczne

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Widziałam parę ciekawych konkursów plastycznych... Stwierdziłam,że wezmę w nich udział.. Nagrody są wysokie! Dodatkowo może powysyłam coś do gazet...

Zapytałam się tak ogólnie

Jak będzie przebiegać moja kariera plastyczna?

rycerz kijów, rycerz denarów, królowa denarów

Nic wielkiego tutaj nie ma....:D co prawdę parę grosza może wpaść... mogę coś dorobić, ale bez wielkiego boom.... W sumie na bezrybiu i rak ryba... każdy grosz sie przyda...

Nie widzę tutaj wygranej w konkursie żadnym... pewnie w inny sposób wykorzystam zdolności do zarobku

Gość Linkinia
Napisano

Rycerz buław jest energiczny i zwraca na siebie uwagę, ktoś powinien zauważyć i docenić Twoje prace, pieniążki jakieś będą (rycerz denarów+królowa denarów). Może dostaniesz propozycję współpracy (rycerz denarów). Ta karta ma to do siebie, że pokazuje działania powolne, przemyślane, rozciągnięte w czasie. Królowa denarów na końcu moim zdaniem dobrze wróży - jest zadowolona.

Powodzenia :)

Napisano

Jak na moje oko masz zajawkę na to. "Zabłyśniesz", ruszysz z kopyta i tutaj mam dwie teorie - albo Ci się znudzi i trochę przyklapniesz w tych denarach albo, druga bardziej prawdopodobna opcja wg mnie, będziesz miała sporo zleceń, nad którymi będziesz siedziała i dłubała. Na pewno gdzieś otworzą Ci się drzwi do kariery, ktoś Cię może przyuważyć.

Powodzenia :czarodziej:

Napisano

moim zdaniem powinno się coś zadziać w tym temacie:-)

jakiś dochód też powinien być, może nawet jakaś stała praca.

• 3 tygodnie później...
Napisano

jest tu trochę słomianego zapału... być może sama nie wiesz czy tą drogą iść. Jeśli jednak nią pójdziesz widać, że to Twoja pasja i masz szansę krok po kroku iść tą drogą. Nie ma tu fajerwerków jak na razie, ale masz szansę być w tym dobra i dobrze się z tym czuć.

Powodzenia :)