Arcan Napisano 5 Września 2016 Napisano 5 Września 2016 Depresja, nerwica, boderline. Od lat leczone, nie odchodzi Mój stan psychiczny do końca roku 1. Co było i nie wróci? - sprawiedliwość może jakaś surowa ocena...problemy z instutcjami 2.To co jest i przemija? – rycerz denarów pieniądze:/ i moje możliwości zarobku 3. To co pozostanie nadal? - 5 denarów bieda, braki, zamartwianie sie 4.To co nadejdzie/nadchodzi? – eremita samotność, wyizolowania się 5. Najważniejsze wydarzenie - As kielichów tu ciekawe... zaskoczyła mnie ta karta w tym rozdaniu.. Szansa na uczucie 6.Na co wpływu mieć nie będę? - giermek kijów- szczerze, nie mam pojęcia co ten giermek tutaj oznacza... może jakiś ruch./zmiane 7.Co szczególnie ucieszy? – wieża Jakiś upadek...na wieży jest dwójka osób z niej wypadających...może jakies definitywnie pożegnanie z eks? 8.Co osiągnę a się nie spodziewam? 3 kielichy może wcale nie będzie tak źle jak myśle... zdarzy sie radość, jakies imprezy 9.Dobra rada kart: słonceciesz się...ale dały mi radę...zachować optymizm Może być kiepsko... aż przytrafi mi się coś co postawi mnie na nogi, sprawi radość... Mam takie wrażenie po tych kartach.,że zdarzy się coś co przerwie czarną serie... że jest jakaś nadzieja Może się zakocham? Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 5 Września 2016 Napisano 5 Września 2016 1. Co było i nie wróci? - sprawiedliwość Jesteś bardzo krytyczna wobec siebie, troche niesprawiedliwie do siebie podchodzisz. 2.To co jest i przemija? – rycerz denarów płynność finansowa, tak jakby topniały Ci oszczędności 3. To co pozostanie nadal? - 5 denarów Niestety Arcan,chude czasy przed Tobą. V denarów to dosłownie bieda. 4.To co nadejdzie/nadchodzi? – eremit wyciszysz się, skupisz się na sobie-aby odwrócić myśli zaczniesz czytać/pisać, poszukasz czegoś żeby zająć myśli. Odsuniesz się od życia towarzyskiego, zechcesz pobyć sama. 5. Najważniejsze wydarzenie - As kielichów Zauroczysz się w kimś, ewentualnie jakieś pozytywne wydarzenie, może komplement, zainteresowanie- sprawi że, spojrzysz na wszystko inaczej. As kielichów w moich rozkładach (oczywiście wobec innych) często zwiastuje romans 6.Na co wpływu mieć nie będę? - giermek kijów Odezwie się jakiś stary znajomy, przyjdzie jakaś wiadomość, ale pozytywna dla Ciebie 7.Co szczególnie ucieszy? – wieża Pierwsza myśl, przeprowadzisz się. Coś runie,tylko po to żeby dać podwaliny nowemu. 8.Co osiągnę a się nie spodziewam? 3 kielichy wyjdziesz do ludzi, eremita ustąpi. 9.Dobra rada kart: słonce Więcej optymizmu, radości,pogodniejszego ducha. Wygląda na to jakby jakaś wiadomość przerwóciła Twoje życie do góry nogami, patrząc po następujących po sobie kartach. Sądzę, że najpierw będzie wiadomość, potem zauroczenie z Twojej strony,dzięki czemu poczujesz wiatr w żaglach i wyjdziesz do ludzi:) Wszystkiego dobrego Arcan:) Cytuj
Arcan Napisano 6 Września 2016 Autor Napisano 6 Września 2016 Licze na to... psychiatra ostatnio proponował mi pobyt w szpitalu... Po cichu licze na to,że zdarzy sie coś.. Cytuj
Iwka78 Napisano 13 Września 2016 Napisano 13 Września 2016 wydaje mi się, że będziesz nad sobą pracować szczególnie nad emocjami, będziesz je analizować, giermku kijów widziałabym jakąś zmianę w Tobie, jakiś nowy początek - może ktoś powie Ci coś takiego, co w Wieży zburzy wszystko to, co dotychczas uważałaś, dalej widziałabym zadowolenie, a w radzie więcej optymizmu, dystansu, skupiania się na tym co pozytywne w życiu Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Września 2016 Maestro Napisano 14 Września 2016 Poznasz kogos, kto się Tobą zainteresuje, będzie flirt, romans i to bardzo podniesie Cię na duchu, zaczniesz się radować codziennoscią. Cytuj
Mana Napisano 27 Września 2016 Napisano 27 Września 2016 1. Co było i nie wróci? - sprawiedliwość analizowanie i przyglądanie się wszystkiemu 2.To co jest i przemija? – rycerz denarów powolne działanie, może to też być jakieś spowolnienie, myślenie zrobię to a może jednak nie... 3. To co pozostanie nadal? - 5 denarów jesteś przed drzwiami... jeszcze nie wiesz czy możesz i chcesz wejść do środka czy może lepiej zostać na dworze tu wiesz co Cię może czekać. Wahanie... porównywanie co Ty masz a co inni. 4.To co nadejdzie/nadchodzi? – eremita Wewnętrzna mądrość, to też odkrywanie siebie. Jest tu doza samotności, ale to po to by móc skupić się na promyku światła, który wszystko rozświetla. To też może być podróż wgłąb siebie, odosobnienie. 5. Najważniejsze wydarzenie - As kielichów Emocje i uczucia się ujawnią, albo poprzez uczucie do kogoś... albo poprzez ogólnie odczuwanie uczuć i miłość taką ogólną 6.Na co wpływu mieć nie będę? - giermek kijów hm... różne pragnienia, które będą się w Tobie budzić 7.Co szczególnie ucieszy? – wieża Zmiana. Nagromadzenie energii. 8.Co osiągnę a się nie spodziewam? 3 kielichy odnajdziesz coś co będzie sprawiać Ci przyjemność. To ludzie, z którymi możesz dzielić swoje przeżycia. Uda Ci się wyjść do ludzi, otworzyć bądź ogólnie nie spodziewasz się, że znajdziesz radość. 9.Dobra rada kart: słonce Masz w sobie dużo energii, ukierunkuj ją odpowiednio a może zadziać się coś ciekawego. To też działanie w zgodzie z rozumiem. Cytuj
Gość ThePhoenix Napisano 27 Września 2016 Napisano 27 Września 2016 Poznasz kogos i wyjdziesz do ludzi, rada usmiechaj sie czesciej, poszukaj dziecka w sobie, znajdz w sobie energie moze poprzez cos kreatywnego co bedzie ci sprawiac wielka przyjemnosc a dzieki temu ludzie sami zaczna do ciebie lgnac. Cytuj
Gość Lianna Napisano 14 Października 2016 Napisano 14 Października 2016 1. Co było i nie wróci? - Sprawiedliwość Chłodna analiza mi się kojarzy. Mogą być i różne instytucje. 2.To co jest i przemija? – Rycerz Denarów Powolne działanie i zarabianie kasy. 3. To co pozostanie nadal? - 5 denarów No odczuwasz jakieś braki, może o kasę chodzić. 4.To co nadejdzie/nadchodzi? – Pustelnik Może być nauka, Pustelnik mi się z mądrością też kojarzy, no i wyciszeniem. 5. Najważniejsze wydarzenie - As kielichów Zakochanie? Bardzo ładna karta ^^ 6.Na co wpływu mieć nie będę? - Giermek Kijów- Na jakiegoś młodego faceta, może dostaniesz wiadomość. 7.Co szczególnie ucieszy? – Wieża Może ostatecznie pożegnasz się z tymi dołami itd. Tak czy siak, jakaś zmiana oczywiście na plus . 8.Co osiągnę a się nie spodziewam? 3 kielichy No przed Tobą wiele radosnych chwil, jakieś imprezy, balowanie, fajnie 9.Dobra rada kart: Słońce - Skupić się mimo wszystko na pozytywach. Będzie ich trochę, patrząc na ten rozkład Powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi