lord_EarlGray Napisano 6 Września 2016 Napisano 6 Września 2016 Cześć, W tym miesiącu kończy mi się umowa o pracę, a że zbiega się to wydarzenie z poważnymi decyzjami finansowymi w moim życiu, chciałbym sprawdzić, czy umowa zostanie przedłużona. 9 monet - Diabeł - 6 buław 9 denarów to dobry omen, spodziewam się, że umowa zostanie przedłużona, jednak spowoduje to u mnie uczucie zbytniego przywiązania do pracy- jestem średnio zadowolony ze swojej posady jednak trzymam się jej od pewnego czasu ze względów finansowych. W karcie diabła upatruję się również mojego przełożonego za którym nie przepadam i przypuszczam, że będę z nim miał mało przyjemne negocjacje odnośnie pensji. W 6 buław widzę triumf- co prawda pozostanę na jakiś czas w pracy której nie lubię, ale ostatecznie moje zarobki trochę wzrosną i będę mógł sfinansować inwestycję, która będzie dla mnie pierwszym ważnym krokiem w stronę niezależności. co sądzicie o mojej interpretacji? Cytuj
Trida Napisano 7 Września 2016 Napisano 7 Września 2016 Jak na moje oko skromne to umowę dostaniesz ale bez podwyżki lub z jakąś marną stawka - a sugeruje to Diabeł. Wydaje mi się, że mogą Ci dołożyć obowiażków lub je lekko zmienić. Zadowolony będziesz ale nie w pełni. Powodzenia Cytuj
patrycja3791 Napisano 7 Września 2016 Napisano 7 Września 2016 Według mnie umowa zostanie przedłużona. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Września 2016 Napisano 7 Września 2016 jestem na nie, ale, jeżeli będzie inaczej, przypatrz się uważnie umowie - mnie Diabeł na prace i finanse źle wróży Cytuj
lord_EarlGray Napisano 7 Września 2016 Autor Napisano 7 Września 2016 A co z pozostałymi kartami? Cytuj
lord_EarlGray Napisano 22 Września 2016 Autor Napisano 22 Września 2016 (edytowane) jestem na nie, ale, jeżeli będzie inaczej, przypatrz się uważnie umowie - mnie Diabeł na prace i finanse źle wróży Niestety miałaś rację, umowa nie została przedłużona. Edytowane 22 Września 2016 przez lord_EarlGray Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi