Skocz do zawartości

Praca do końca miesiąca

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Znowu wysyłam CV. Dałam sobie czas na znalezienie pracy do końca miesiąca, inaczej wyprowadzam się z miasta, w którym studiowałam.

Zapytałam kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, ze dostanę się na staż do końca września:

miasto studenckie: Królowa denarów, X Koło, 6 kielichów --> HB XVI Wieża, VII Rydwan

Dostanę propozycję z miejsca, które znam, z którego pochodzę. Z tego się wyprowadzę.

miasto obok mojego: 3 buław, Królowa denarów, XX Sąd --> HB V Kapłan

Wg mnie widać tu co najmniej rozmowę o pracę, w Sądzie widziałabym powrót by podpisać już umowę.

moje rodzinne miasto (przejdę się z CV w poniedziałek): 9 kielichów, Paź kielichów, X Koło, 10 mieczy --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka

Tak jakbym miała zostawić CV, nie spławią mnie od razu, a potem Koło pokazuje zmianę sytuacji (karty wyżej), tutaj się nie uda (10 mieczy).

Będę wdzięczna za pomoc :bukiet:

Napisano

miasto studenckie: Królowa denarów, X Koło, 6 kielichów

możliwe, że tak: królowa denarów siedzi na pieniądzach, koło to sytuacja niezależna do końca od Ciebie (też: przyjmiesz to, co da los), 6 pucharów - karta podarunków :)

6 pucharów może pokazywać miejsce, w którym już kiedyś byłaś, nic nowego

miasto obok mojego: 3 buław, Królowa denarów, XX Sąd

oczekiwanie na pracę, ale chyba z tego nic nie wyjdzie, bo przyjmiesz posadę w mieście studenckim

moje rodzinne miasto: 9 kielichów, Paź kielichów, X Koło, 10 mieczy

raczej nie

w 9 kielichach zmian na lepsze nie ma, paź kielichów mógł pokazać Ciebie, jako osobę przynoszącą CV

koło - znowu sprawa, na które nie będziesz mieć wpływu

10 mieczy - pogrzebane nadzieje

obstawiam miasteczko studenckie

• 3 tygodnie później...
Gość Linkinia
Napisano

Mogę zweryfikować:

Byłam na rozmowie w mieście studenckim, ale szukali kogoś z urzędu pracy.

Dziś odebrałam drugi telefon z zaproszeniem na rozmowę, ale odmówiłam. Jutro się wyprowadzam, bo...

Po początkowym zamknięciu drogi na staż w moim rodzinnym mieście, postanowiłam się nie poddawać, pogadałam i jestem w trakcie załatwiania papierków (a raczej kierownik z urzędem) :)

Dziękuję! :bukiet: