Skocz do zawartości

Aplikacje Tarotowe

lord_EarlGray

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

cześć,

Chciałem zapytać, czy waszym zdaniem jest sens używać aplikacji tarotowych do wróżenia? Na chwilę obecną tylko z czegoś takiego korzystam i jest to dla mnie strasznie wygodne, ponieważ w dowolnym momencie mogę sobie dyskretnie zrobić rozkład i mam do tego bardzo rozbudowane opisy. Pytam, bo jestem ciekaw, czy z punktu widzenia doświadczonych tarocistów coś takiego w ogóle działa.

Edytowane przez lord_EarlGray
  • Maestro
Napisano

Ja czasem korzystam z aplikacji tarotowych (jak nie mam kart pod ręką) i powiem szczerze, ze mi sie bardzo ładnie sprawdzają. Tak jak pisal Wojciech Jóźwiak na swojej stronie, ze nie ma znaczenia, czy korzystamy z kart papierowych czy netowych, wazna jest energia, ktora od nas idzie.

Napisano (edytowane)

Super! Może nawet nie będę kupował fizycznych kart. Mam tendencję do zbytniego gromadzenia przedmiotów ;)

Edytowane przez lord_EarlGray
Napisano

Uf, widzę, że nie tylko ja skusiłam się na "nowoczesnego Tarota". Choć przyznaje, że do teraz mam mieszane uczucia.

Czy ktoś z Was korzysta może z rozkładów na stronie abrahadabra, czy też znacie inne, godne polecenia?

Napisano

ja zauważyłam, że wychodzi różnie. Czasami w samo sedno a czasami zupełnie na opak. Powiedziałabym ze sprawdzalność jest mniejsza niż przy kartach w dłoni.