szczesliwa_kobieta Napisano 12 Września 2016 Napisano 12 Września 2016 (edytowane) Hejka! Jestem Świeżakiem w interpretowaniu rozkładów kart. Dopiero się uczę Zadałam pytanie: Jak poznam faceta (z założenia tego docelowego)? Oto co mi wyszło (po koleji): - XXI ŚWIAT - X PUCHARY - XI SPRAWIEDLIWOSC - 7 DENAROW - WALET BUŁAW XXI Świat- poznam Pana na wyjeździe, za granicą? Jest gdzieś oddalony ode mnie. X Puchary- Bedzie to prawdziwa miłość plynaca od obu stron (mnie i jego) XI Sprawiedliwosc- Bedzie to przy jakiejsc papierkowej pracy, moze bedziemy razem pracowac w jednej firmie? VII Denarów- Muszę jednak troche poczekać zanim go poznam, uplynie jeszcze trohe czasu. -Walet Buław- Będzie to facet młody energiczny. Co sądzicie o mojej interpretacji? Mam wątpliwość co do tej Sprawiedliwości i Waleta Buław bo nie umiem ich zinterpretować w kontekście zadanego pytanie ;/ Będzie coś z tego mojego wróżenia? Pozdrawiam Edytowane 12 Września 2016 przez szczesliwa_kobieta Cytuj
szczesliwa_kobieta Napisano 8 Października 2016 Autor Napisano 8 Października 2016 A może jednak ktoś by zechciał skomentować mój post? :-) Cytuj
Trida Napisano 8 Października 2016 Napisano 8 Października 2016 Hej Primo - regulamin http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/90909-regulamin-dzialu-interpretacji-rozkladow.html Secundo - nie ten dział Cytuj
szczesliwa_kobieta Napisano 9 Października 2016 Autor Napisano 9 Października 2016 Nie wiem czy dobrze zrozumiałam regulamin ale moje pytanie zadane kartom nie będzie można szybko zweryfikowac tak? Dlatego nie jest zgodne z regulaminem?A do działu jakiego to przezucic? Cytuj
Administrator Ismer Napisano 9 Października 2016 Administrator Napisano 9 Października 2016 Tu gdzie jest, czyli na pomocy jest O.K - zresztą został tu przeniesiony z Interpretacji Rozkładów, bo tam nie spełnia założeń a tu może ktoś Ci pomoże, bez narażania się na złamanie regulaminu działu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi