Skocz do zawartości

Postawiłam sobie karty,ale kiepska wróżka ze mnie :(

natii2911

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie.Miałabym ogromna prośbę o interpretację rozkładu,gdyż niestety ale na wróżkę się nie nadaję i ciężko mi to idzie.Znalazłam u siebie w szafie karty Tarota,które z 15 lat temu dostałam od swojej mamy,lecz wtedy one do mnie nie przemawiały (i teraz chyba też nie) więc znalazły miejsce w szafie.Kiedy je niedawno wyciągnełam pomyślałam,że zadam kilka pytań i sama zinterpretuje-niestety pomimo pomocy wujka google nic z tego nie wyszło.Może ktoś mi pomoże,a ja dzięki temu doznam jakiegoś olśnienia w interpretacji.Użyłam Arkanów Większych i zadałam cztery pytania w rozkładzie na trzy karty.Sprawdzcie proszę czy dobrze zinterpretowałam,czy źle...będę wdzięczna za odpowiedz.:

1 Czy Pan X jest szczęśliwy w związku z Panią Y?

GWIAZDA,CESARZOWA,KOLO FORTUNY (w czasie tasowania wychyliło się SŁONCE,a podczas wyciągania trzeciej karty na stół wypadł również GłUPIEC)-Z mojej interpretacji wynika że łączy ich wspólna miłość macierzyństwo (to się potwierdza mają dziecko),ale ten mężczyzna nie do końca jest szczęśliwy,stał się jakby wycofany,niepewny dalszego losu???

2 Czy Pan X myśli o mnie?

ARCYKAPŁANKA z przełożenia

MAGIK,KSIĘŻYC,SŁOŃCE-Myśli o mnie,obserwuje mnie,zastanawia się co zrobić,tak jakby skrywał jakieś uczucia do mnie,ale jego myśli są bardziej egoistyczne.???

3 Czy będę w związku z Panem X

ARCYKAPŁAN z przełożenia

ŚWIAT,DIABEŁ,RYDWAN-miałam problem by zinterpretować to jako całość,ale biorąc DIABŁA pod uwagę interpretowałam to jako odpowiedz negatywną,czyli nie.???

3 Co czuje do mnie Pan X?

ZAKOCHANI z przełożenia

GŁUPIEC,CESARZ,GWIAZDA-i tu też mam problem jak w całości to zinterpretować idę w kierunku że ten mężczyzna skupia się raczej na sobie i na tym co go obecnie otacza,też negatywnie nie ma do mnie żadnych pozytywnych uczuć.???

Napisano

jeżeli chcesz się nauczyć, zacznij od prostszych pytań, np. jak minie mi dzień.

po drugie - zapoznaj się z regulaminem!

Napisano

Skoro leżały tak długo w szafie to nie ma co się dziwić, nie ma w nich twojej energii. Oczyść je i noś ze sobą przez jakiś czas - ja tak robiłam i są super, jeżeli chodzi o pytania dotyczące mnie, przewijają się te same motywy w podobnych pytaniach itd...

Jeżeli ta talia naprawdę ci nie pasuje, to zainwestuj w nową, taką która do ciebie "przemówi".

• Administrator
Napisano

PRZED napisaniem następnego posta w tym dziale proszę przeczytaj to:

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/90909-regulamin-dzialu-interpretacji-rozkladow.html

Poza tym wiadomo, że naukę od czegoś trzeba zacząć, ale raczej nie od stawiania wielu pytań na raz, nie takich, których nie jesteś w stanie zweryfikować (bo się na tym niczego nie nauczysz), i - na tym etapie - nie zaczynaj od AW, te zostaw sobie na deser, jak nabierzesz wprawy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...