natii2911 Napisano 14 Września 2016 Napisano 14 Września 2016 Witajcie.Miałabym ogromna prośbę o interpretację rozkładu,gdyż niestety ale na wróżkę się nie nadaję i ciężko mi to idzie.Znalazłam u siebie w szafie karty Tarota,które z 15 lat temu dostałam od swojej mamy,lecz wtedy one do mnie nie przemawiały (i teraz chyba też nie) więc znalazły miejsce w szafie.Kiedy je niedawno wyciągnełam pomyślałam,że zadam kilka pytań i sama zinterpretuje-niestety pomimo pomocy wujka google nic z tego nie wyszło.Może ktoś mi pomoże,a ja dzięki temu doznam jakiegoś olśnienia w interpretacji.Użyłam Arkanów Większych i zadałam cztery pytania w rozkładzie na trzy karty.Sprawdzcie proszę czy dobrze zinterpretowałam,czy źle...będę wdzięczna za odpowiedz.: 1 Czy Pan X jest szczęśliwy w związku z Panią Y? GWIAZDA,CESARZOWA,KOLO FORTUNY (w czasie tasowania wychyliło się SŁONCE,a podczas wyciągania trzeciej karty na stół wypadł również GłUPIEC)-Z mojej interpretacji wynika że łączy ich wspólna miłość macierzyństwo (to się potwierdza mają dziecko),ale ten mężczyzna nie do końca jest szczęśliwy,stał się jakby wycofany,niepewny dalszego losu??? 2 Czy Pan X myśli o mnie? ARCYKAPŁANKA z przełożenia MAGIK,KSIĘŻYC,SŁOŃCE-Myśli o mnie,obserwuje mnie,zastanawia się co zrobić,tak jakby skrywał jakieś uczucia do mnie,ale jego myśli są bardziej egoistyczne.??? 3 Czy będę w związku z Panem X ARCYKAPŁAN z przełożenia ŚWIAT,DIABEŁ,RYDWAN-miałam problem by zinterpretować to jako całość,ale biorąc DIABŁA pod uwagę interpretowałam to jako odpowiedz negatywną,czyli nie.??? 3 Co czuje do mnie Pan X? ZAKOCHANI z przełożenia GŁUPIEC,CESARZ,GWIAZDA-i tu też mam problem jak w całości to zinterpretować idę w kierunku że ten mężczyzna skupia się raczej na sobie i na tym co go obecnie otacza,też negatywnie nie ma do mnie żadnych pozytywnych uczuć.???
Gość Euterpe Napisano 14 Września 2016 Napisano 14 Września 2016 jeżeli chcesz się nauczyć, zacznij od prostszych pytań, np. jak minie mi dzień. po drugie - zapoznaj się z regulaminem!
Azbest Napisano 14 Września 2016 Napisano 14 Września 2016 Skoro leżały tak długo w szafie to nie ma co się dziwić, nie ma w nich twojej energii. Oczyść je i noś ze sobą przez jakiś czas - ja tak robiłam i są super, jeżeli chodzi o pytania dotyczące mnie, przewijają się te same motywy w podobnych pytaniach itd... Jeżeli ta talia naprawdę ci nie pasuje, to zainwestuj w nową, taką która do ciebie "przemówi".
Administrator Ismer Napisano 14 Września 2016 Administrator Napisano 14 Września 2016 PRZED napisaniem następnego posta w tym dziale proszę przeczytaj to: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/90909-regulamin-dzialu-interpretacji-rozkladow.html Poza tym wiadomo, że naukę od czegoś trzeba zacząć, ale raczej nie od stawiania wielu pytań na raz, nie takich, których nie jesteś w stanie zweryfikować (bo się na tym niczego nie nauczysz), i - na tym etapie - nie zaczynaj od AW, te zostaw sobie na deser, jak nabierzesz wprawy.
Rekomendowane odpowiedzi