Iwka78 Napisano 16 Września 2016 Napisano 16 Września 2016 Witam w najbliższy piątek wybieram się na pierwszą imprezę firmową:-) Ciekawa jestem jak będę się bawić? przy tasowaniu wypadła karta Kochanków - może jakieś wybory się zaznaczają? 10 denarów, Wieża, 8 buław, rycerz denków, 4 buławy, królowa kielichów Wydaje mi się, że sporo osób przyjdzie i w Wieży coś w sobie chyba przełamię i będzie się dużo działo w tej 8 buław; może będę się bawić lepiej z jakąś osobą z pracy w tym rycerzu, obstawiam, że w tej kielichowej będę zadowolona:-) Jak Pan "W" będzie się zachowywać wobec mnie? As mieczy, Eremita, 7 buław, król mieczy, 9 buław, XX sąd, królowa buław Będziemy chyba rozmawiać na osobności, w tej 7 buław chyba będzie coś nie tak między nami:-( oj nie podobają mi się te karty w ogóle... mam nadzieję, że się nie pokłócimy... chyba raczej widać mój dystans i coś sobie przemyślę na pewno... A jak Wy widzicie karty? Cytuj
Gość anhana Napisano 16 Września 2016 Napisano 16 Września 2016 1. Będzie fajnie, dużo się będzie działo, ta wieża mi się trochę nie podoba, spędzisz wieczór w towarzystwie dynamicznego kolegi z pracy, pośmiejesz się a nóż może nawet popłaczesz ( ze śmiechu oczywiście ) 2. Pan będzie się zachowywał chłodno, to on będzie zdystansowany, być może to ty będziesz coś próbowała wyjaśniać, rozmawiać Cytuj
patrycja3791 Napisano 17 Września 2016 Napisano 17 Września 2016 1.Również uważam,że będziesz w towarzystwie jakiegoś kolegi :-) 2.Raczej nie będzie szukać z Tobą kontaktu na tej imprezie, będzie odsunięty. Cytuj
Gość anka9 Napisano 17 Września 2016 Napisano 17 Września 2016 (edytowane) Na pytanie o to, jak się będziesz bawić na imprezie, aż 6 kart..to jakaś kilkudniowa impreza? A tak jeszcze poważniej, to w tych drugich kartach nie widzę Twojego dystansu, a przeogromny dystans pana...może to wyszły tylko ewentualnie Twoje obawy na ten temat? Jakby to się miało faktycznie jednak tak odbyć, jak pokazują to Twoje karty, to ja tu nie widzę żadnej rozmowy ma osobności..no chyba, że dostaniesz jakąś reprymendę, bo po kartach, to trzymanie się z daleka i fizycznie i mentalnie..coś na zasadzie dwóch różnych obozów (Eremita/Król mieczy vs Królowa buław)..mocno służbowo się będzie zachowywać, ale to nie musi być przecież złe na imprezie firmowej. Edytowane 17 Września 2016 przez anka9 dopisek Cytuj
Iwka78 Napisano 17 Września 2016 Autor Napisano 17 Września 2016 Możliwe, że będą dwa obozy - jeden to Polacy, a drudzy to Arabowie. Ciekawi mnie jak oni się bawią... Cytuj
Gość anka9 Napisano 17 Września 2016 Napisano 17 Września 2016 (edytowane) Nie wiem, czy pan W., jest Arabem i nie będę próbować sprawdzać..ale te dwa obozy, to względem kart na pana W. To tylko tak w ramach doprecyzowania mojej wypowiedzi o dwóch obozach.. Edytowane 17 Września 2016 przez anka9 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Września 2016 Napisano 17 Września 2016 na brak ruchu raczej nie powinnaś narzekać Wieża może wskazywać na taką huczną imprezę, aż ściany zaczną pękać sama 10 denarów może właśnie wskazywać na ludzi z firmy 8 buław to właśnie karta ruchu, ale też może dowiesz się czegoś ciekawego rycerz denarów - mężczyzna przynoszący/przyrządzający drinki może jakiś pan będzie się kręcić koło Ciebie albo usłyszysz od niego coś interesującego królowa kielichów - drinka sobie nie odmówisz, uważaj, abyś nie była wstawiona 4 buławy - spotkanie w czterech ścianach Pan W: na początku spory dystans (pierwsze pięć kart), później może "obudzi się" i dostrzeże Ciebie Królowa buław mówi o kobiecie, która coś zainicjuje - może będziesz nią Ty albo ktoś inny Cytuj
Gość No-emi Napisano 17 Września 2016 Napisano 17 Września 2016 Ciekawa jestem jak będę się bawić? 10 denarów, Wieża, 8 buław, rycerz denków, 4 buławy, królowa kielichów 10 denarów - na początku będzie sztywno, a atmosfera pozostanie oficjalna. Wieża zmieni bieg wydarzeń jak najbardziej na plus; 8 buław i 4 buławy to karty zapowiadające bardzo udaną imprezę, która szybko się rozkręci, że krawaty polecą do kosza, a marynarki zaczną wirować w powietrzu Rycerz monet, Królowa kielichów to zapewne Twoi nowi kompani, którzy podtrzymają przyjacielski klimat. Jak Pan "W" będzie się zachowywać wobec mnie?As mieczy, Eremita, 7 buław, król mieczy, 9 buław, XX sąd, królowa buław Myślę, że o ile na początku może zainicjować rozmowę (As mieczy) tak później ewidentnie będzie się dystansował i to niekoniecznie z Twojej czy jego winy. Eremita + 7 buław + Król Mieczy - może się napatoczyć jakiś bezczelny (jak to miecze ) rozgadany kumpel, który będzie się wcinał i wkurzał. Sąd i Królową Buław widzę albo jako powrót do Ciebie i całkiem udany wieczór lub ostateczne pocieszenie się zupełnie inną kobietą. Nie wiem na ile utożsamiasz się z Królową Buław i czy pokazała/pokazuje się jako Ty. Cytuj
Gość gość5 Napisano 18 Września 2016 Napisano 18 Września 2016 Ciekawa jestem jak będę się bawić?- Iwka, dla mnie ta wieza oznacza urza- czyli impreza pracownicza i z tego co umiem wyczytac to bawić sie bedziesz bardzo dobrze, na dodatek bedzie startował do Ciebie ktos młodszy jak Pan "W" będzie się zachowywać wobec mnie?- on ma jakiś żal do Ciebie? bo może Ci wygarnąć co nieco i dobrze by było siedzieć gdzies na widoku, bo ta 7 buław może mówić o użyciu siły. Nie chciałabym Cię straszyc ale kroł mieczy i ta 7 buław to taka złość, ktora może przerodzić się w przemoc - nawet gdyby to miało byc złapanie za rękę/ przedramię- z pewnością bez wyczucia i może być srednio przyjemnie. Cytuj
Iwka78 Napisano 20 Września 2016 Autor Napisano 20 Września 2016 częściowa weryfikacja:-) Stwierdziłyśmy z dziewczynami, że robimy babski wieczór i żadnych panów nie zabieramy:-) Cytuj
Gość anka9 Napisano 21 Września 2016 Napisano 21 Września 2016 no to potrzebne w takim razie nowe karty przy takich całkiem nowych okolicznościach...ale w sumie, to po co karty..nie będzie arabskich szejków, nie będzie pana W., to będziecie mam nadzieję wszystkie Dziewczyny zadowolone. Czyli jednak miałam rację, że dwa obozy - Królowa buław z Królem mieczy, tudzież Eremitą..no dajcie spokój Miłej zabawy, Dziewczyny! Cytuj
Iwka78 Napisano 6 Października 2016 Autor Napisano 6 Października 2016 ***weryfikacja*** na początku miało nas iść bardzo dużo, plany były szerokie... ale jak przyszedł piątek tak zaczęłyśmy się wysypywać po kolei... jednej dziecko się rozchorowało, druga sama się rozchorowała, a trzecia coś tam jeszcze i w końcu miałybyśmy iść tylko we 3-4... więc zrezygnowałyśmy... za to w kolejny piątek była szybka decyzja - kto idzie, kto zostaje:-) spotkałyśmy się w wąskim gronie, bo było nas tylko 6, ale wieczór należał do nas:-)))) dzięki dziewczyny! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi