Maestro Inez2503 Napisano 16 Września 2016 Maestro Napisano 16 Września 2016 Dzis pełnia ...) 3 - Co zaczyna się rozmywać, ściemniać, opuszczać Cię... albo co powinno zniknąć -Sprawiedliwość/4 buław nie wiem, jakis związek? Obecnie jestem sama, aczkolwiek dwóch eksów sie dobija 2 - Co zakończyło się, wypełniło, co zamyka cykl - Rycerz Buław Rycerz Mieczy zabieganie mężczyzny, kłótnjie, nerwy, spory 1 - Co jest widoczne, co świeci tak, że nawet może oślepiać - Rycerz Monet 9 kielichów byc może jest lub będzie przy mnie ktos przyjaxnie do mnie nastawiony 0 - Ty, karta Cień, czyli karta przełożenia ze spodu talii - 5 buław karta symbolizuje chaos, nerwy, ale także rywalizacje i sport.., powinnam chyba zwolnic tempo Cytuj
Gość anhana Napisano 16 Września 2016 Napisano 16 Września 2016 3 Kończy się uporządkowywanie spraw związanych z twoim ogniskiem domowym 2. Zakończył się żywy okres w twoim życiu, pełen kłótliwości, niestabilności 1 Co jest widoczne: przyjazne intencje mężczyzny pragmatycznego 0 Karta zachęca do odpoczynku Cytuj
Gość anka9 Napisano 18 Września 2016 Napisano 18 Września 2016 (edytowane) 3 - Co zaczyna się rozmywać, ściemniać, opuszczać Cię... albo co powinno zniknąć - Sprawiedliwość, 4 buław Przetasowania w życiu uczuciowym. Pewne kwestie formalne, urzędowe, a związane z życiem rodzinnym też powinny już znikać w niepamięć. 2 - Co zakończyło się, wypełniło, co zamyka cykl - Rycerz Buław, Rycerz Mieczy Zamykają cykl jakieś historie związane z dwoma facetami. Już w takiej formie, to może nie mieć na przyszłość racji bytu. 1 - Co jest widoczne, co świeci tak, że nawet może oślepiać - Rycerz monet, 9 kielichów To może być stabilny mężczyzna, a przynajmniej na tle dwóch poprzednich Rycerzy. Widoczne są możliwości prowadzenia życia w sumie w pojedynkę, ale dającego odetchnięcie od emocjonalnych zmagań. 0 - Ty, karta Cień, czyli karta przełożenia ze spodu talii - 5 buław Jak się wychodzi w cieniu takiej karty, to nic tylko dać się "oślepić" tej sytuacji Rycerz monet i 9 kielichów bo to pomoże uspokoić się wewnętrznie, wyciszyć i ukoić skołatane nerwy (5 buław jest pewno wynikiem kart: Sprawiedliwość, Rycerz buław, Rycerz mieczy). Edytowane 18 Września 2016 przez anka9 Cytuj
Iwka78 Napisano 20 Września 2016 Napisano 20 Września 2016 3 - Co zaczyna się rozmywać, ściemniać, opuszczać Cię... albo co powinno zniknąć -Sprawiedliwość/4 buław wydaje mi się, że jakieś sprawy urzędowe lub zamknięcie się w 4 ścianach; wydaje mi się, że ta 4 buław zapoczątkuje jakiś ruch w Twoich życiu 2 - Co zakończyło się, wypełniło, co zamyka cykl - Rycerz Buław Rycerz Mieczy na pewno dwóch mężczyzn, relacja z nimi powoli się odcinasz od nich 1 - Co jest widoczne, co świeci tak, że nawet może oślepiać - Rycerz Monet 9 kielichów wydaje mi się, że twoje zadowolenie materialne, spełniasz się na tym polu 0 - Ty, karta Cień, czyli karta przełożenia ze spodu talii - 5 buław może być jakieś fizyczne przeciążenie, skojarzyło mi się z bólem w kolanach, więc może uważaj na siebie Cytuj
Mana Napisano 27 Września 2016 Napisano 27 Września 2016 3 - Co zaczyna się rozmywać, ściemniać, opuszczać Cię... albo co powinno zniknąć -Sprawiedliwość/4 buław Hm... co dałaś zostało Ci zwrócone, co odebrałaś to dałaś... dotychczasowy spokój mija. Ten spokój co masz mija. Dotychczasowe cztery ściany mogą się rozpaść a mogą stać się podstawą do zbudowania czegoś solidnego. Tymczasowość to to co mija. To też przyglądanie się różnym rzeczom, ale niezbyt duże zaangażowanie w to co się dzieje. 2 - Co zakończyło się, wypełniło, co zamyka cykl - Rycerz Buław Rycerz Mieczy Nerwowość, coś mogło się szybko dziać i trudno było to wszystko "ogarnąć". 1 - Co jest widoczne, co świeci tak, że nawet może oślepiać - Rycerz Monet 9 kielichów Masz się z czego cieszyć. Masz ku czemu dążyć. Jesteś w trakcie drogi ku szczęściu pomimo tego co działo się w przeszłości. 0 - Ty, karta Cień, czyli karta przełożenia ze spodu talii - 5 buław Umiesz walczyć o swoje, masz energię. Nie jesteś łatwym przeciwnikiem. Jesteś w stanie zawalczyć o swoje szczęście Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Października 2016 Autor Maestro Napisano 11 Października 2016 3 - Co zaczyna się rozmywać, ściemniać, opuszczać Cię... albo co powinno zniknąć -Sprawiedliwość/4 buław wydaje mi się, że jakieś sprawy urzędowe lub zamknięcie się w 4 ścianach; wydaje mi się, że ta 4 buław zapoczątkuje jakiś ruch w Twoich życiu2 - Co zakończyło się, wypełniło, co zamyka cykl - Rycerz Buław Rycerz Mieczy na pewno dwóch mężczyzn, relacja z nimi powoli się odcinasz od nich 1 - Co jest widoczne, co świeci tak, że nawet może oślepiać - Rycerz Monet 9 kielichów wydaje mi się, że twoje zadowolenie materialne, spełniasz się na tym polu 0 - Ty, karta Cień, czyli karta przełożenia ze spodu talii - 5 buław może być jakieś fizyczne przeciążenie, skojarzyło mi się z bólem w kolanach, więc może uważaj na siebie No i wykrakalas Kolano wprawdzie nie boli,ale coś w nim naruszylam i idę w czwartek na usg i do ortopedy.Oczywiście prywatnie,bo na NFZ nie ma co liczyć.Muszę bardziej rozważnie dobierać treningi jednak.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Października 2016 Autor Maestro Napisano 15 Października 2016 Dzis pełnia ...) 3 - Co zaczyna się rozmywać, ściemniać, opuszczać Cię... albo co powinno zniknąć -Sprawiedliwość/4 buław nie wiem, jakis związek? Obecnie jestem sama, aczkolwiek dwóch eksów sie dobija 2 - Co zakończyło się, wypełniło, co zamyka cykl - Rycerz Buław Rycerz Mieczy zabieganie mężczyzny, kłótnjie, nerwy, spory 1 - Co jest widoczne, co świeci tak, że nawet może oślepiać - Rycerz Monet 9 kielichów byc może jest lub będzie przy mnie ktos przyjaxnie do mnie nastawiony 0 - Ty, karta Cień, czyli karta przełożenia ze spodu talii - 5 buław karta symbolizuje chaos, nerwy, ale także rywalizacje i sport.., powinnam chyba zwolnic tempo WERYFIKACJA Rzeczywiście zaczyna byc u mnie spokojnie, ja sie wyciszam, więcej siedze w domu, uczę sie odpoczywać - Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi