Sanya Napisano 22 Września 2016 Napisano 22 Września 2016 Niebawem wyjeżdżam na szkolenie. Trochę się stresuję i dlatego zadałam karto pytanie jak przebiegnie wyjazd Cesarz, Król Kielichów, 4 kielichów, Mag, 8 pucharów, Królowa buław Wygląda na to, że spotkanie zdominuje jakiś facet mający wysoką pozycję w firmie, może być trochę nudno w tej 4 kielichów. W Magu widzę kontakty z ludźmi, ta karta często mi pokazuje rozmowy. 8 pucharów to zakończenie szkolenia. W królowej buław widzę siebie jako osobę pewniejszą, która już przestanie się stresować nową pracą. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 23 Września 2016 Napisano 23 Września 2016 Pokazuje się nie tylko szkolenie ale i integracja towarzyska Zwrócisz uwagę na jakiegoś pana - Król kielichów . Jeśli chodzi o samo szkolenie to nie ma się czym stresować, ale warto mieć oczy wokół głowy, bo jeśli to są głównie ludzie z Twojej pracy to trochę się pilnuj, szczególnie co komu mówisz i nie wypij za dużo (4 kielichy i Mag). A tak poza tym to podejdź do tego pozytywnie. Cytuj
Czarownica Napisano 25 Września 2016 Napisano 25 Września 2016 Cesarz, Król Kielichów, 4 kielichów, Mag, 8 pucharów, Królowa buław suma Kochankowie -----Diabeł---------Cesarka-----Diabeł--Słońce-------Sąd--------------Sprawiedliwość ------------Księżyc--------Księżyc---Wisielec---Gwiazda---Kochankowie ----------------------Umiarkow--Spraw----Rydwan------Mag -----------------------------Głupiec----Diabeł-----Sprawka -------------------------------------Diabeł----Mag -------------------------------------------Wieża Nic nie napisałaś na temat ekipy jaka będzie na szkoleniu, a mamy tu dużo kart osobowych... Wydaje mi się, że po formalnym wstępie odbędzie się klasyczna (choć dość sztywna jeszcze) libacja, którą zdominują mężczyźni/szef i odbije się to kacem dnia kolejnego. W kwestii samego szkolenia... Ja go tu niewiele widzę, jedynie w moich podsumach, że istotnie się odbędzie Cesarz na początku jeszcze trzyma fason dopóki się nie napije, ale Mag to już jest takie gadanie dla samego gadania, raczej mało rozwijający bełkot, udawanie znawców podczas gdy tak naprawdę każdy ma to w poważaniu i myśli o kolejnym wieczorze, gdy będzie można się napić jeszcze więcej niż poprzednio Dużo wytartych frazesów o kreatywności, targetach, kontentach etc. Ty w królowej buław pilnuj się, by nie szarżować za dużo po alko i by Ci się film nie urwał, szczególnie, że karty z sumowania wyszły mi dość jednoznaczne. Bardzo dużo diabła jest, więc uważaj też na Panów, którzy mogą czyhać na nietrzeźwe koleżanki. Wieża u dołu czyli imprezownia... Baw się dobrze! Cytuj
Sanya Napisano 26 Września 2016 Autor Napisano 26 Września 2016 Dziękuję dziewczyny <3 Zinterpretuję od razu jak wrócę. Co do szkolenia- będzie na nim koło setki, część już znam ze swojego miasta I faktycznie podobno "szkolenie" to w zasadzie impreza Cytuj
Mana Napisano 26 Września 2016 Napisano 26 Września 2016 jak przebiegnie wyjazd? Cesarz, Król Kielichów, 4 kielichów, Mag, 8 pucharów, Królowa buław Źle nie powinno być. Widać pewne zamknięcie, możesz chwilami czuć się samotna, "ostawać" od grupy. Bądź też może być sporo picia ;P Ogólnie jednak wyjazd powinien minąć w miarę pozytywnie choć może być emocjonalnie. Choć chwilami może być nudnawo i możesz myślami gdzieś "odlatywać". Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Września 2016 Napisano 26 Września 2016 przyznam szczerze, że już kilka razy przymierzałam się do interpretacji tych kart, ale one jakoś kompletnie na szkoleniowe nie wyglądają.... jedynie Mag mówiłby o jakiejś nauce, ale tak nawet jednej karty mieczowej nie ma... wydaje mi się, że możesz być rozczarowana tym wyjazdem... szczególnie ta 8 pucharów mi się nie podoba, u mnie to zawsze takie emocjonalne rozczarowanie z czymś... odejście od czegoś, rezygnacja. Życzę powodzenia! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi