adivino Napisano 22 Września 2016 Napisano 22 Września 2016 W związku ze studiami, zaczynam mieszkać w Warszawie i pytanie jak mi tam będzie? 5 kielichów, kochankowie, 7 kielichów, 6 buław Widać jakieś zderzenie się z rzeczywistością, coś nie będzie odpowiadało moim wyobrażeniom, ale nie będzie tak źle, bo 5 kielichów to karta trochę przesadnego pesymizmu. W talii, której użyłem, z dwóch kielichów wylewa się wino, a 3 są pełne...no i to brama. Kochankowie pokazują mi relacje międzyludzkie, jakieś większe grupy ludzi. Z 7 kielichów może to oznaczać po prostu różnych nowych ludzi...albo z 5 kielichów nieodpowiadający mi współlokatorzy w mieszkaniu. Prawdopodobnie będę się widywał z przyjaciółką, której dawno nie widziałem i która tam mieszka, więc myślę, że Kochankowie to może być też to. Kochankowie to niezdecydowanie, a z 7 kielichów tym bardziej. Myślę, że to po prostu wszystko to co nowe i konieczność podejmowania różnych wyborów. Poza tym to w kielichach i kochankach pewnie są elementy życia towarzyskiego i takie trochę nie do końca przejmowanie się wszystkim, takie lekkie podejście. Później w 6 buław widać już zupełnie inną energię Wszedłem w 4 rok numero, więc będzie mi dawała pewnie trochę ograniczeń, potem powinno być lepiej, nawet bardzo dobrze :icon_lol: Cytuj
Gość anhana Napisano 22 Września 2016 Napisano 22 Września 2016 Na początku nie będziesz się mógł tam za bardzo odnaleźć (5 kielichów) dopadnie cię jakieś przygnębienie i niezdecydowanie, może co do nawiązywania nowych znajomości:P ale koniec końców się zaaklimatyzujesz i będziesz się tam dobrze bawił (6 buław). 7 kielichów za bardzo nie wiem jak ugryźć, może to pokazuje imprezy zakrapiane alko Powodzenia Cytuj
Gość Euterpe Napisano 22 Września 2016 Napisano 22 Września 2016 5 kielichów to może być ten nowy rozdział w Twoim życiu - już nie będziesz mieszkać z rodzicami, nauczysz się żyć samodzielnie, od teraz wszystko się zmieni ta karta pokazuje mi zamknięcie jednego etapu za sobą, czasami jest to dość bolesne, ale, jeżeli się dobrze rozejrzeć i dołożyć trochę starań, dostrzeżesz coś lepszego 5 kielichów + kochankowie - stanie w dwóch "miejscach" jednocześnie - chyba krewni wspomogą w razie czego Może pożegnasz się z kimś... To połączenie kart kojarzy mi się z uczuciowym przywiązaniem do kogoś, kogo już przy nas nie ma, a trzeba iść dalej kochankowie + 7 kielichów - spotkania zakrapiane alkoholem 5 pucharów + 6 buław - pech okaże się szczęściem kochankowie + 6 buław - udane kontakty, nowi ludzie, przy których świetnie spędzisz czas Cytuj
Mana Napisano 26 Września 2016 Napisano 26 Września 2016 W związku ze studiami, zaczynam mieszkać w Warszawie i pytanie jak mi tam będzie? 5 kielichów, kochankowie, 7 kielichów, 6 buław Na początku może być ciężko. Później jednak możesz odnaleźć tam coś dla siebie ciekawego, poznać ludzi i poczujesz, że otworzą się przed Tobą nowe możliwości i poczujesz, że jesteś na dobrej drodze Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Września 2016 Napisano 26 Września 2016 na początku nie będzie łatwo, widać Twoje rozczarowanie i smutek. Później może się ktoś pojawić na horyzoncie, jakiś flirt... myślę, że będziesz jednak zadowolony z tej przeprowadzki, bo otworzą się przed Tobą nowe możliwości (7 pucharów), których wcześniej nie było i to mieszkanie w dużym mieście bardzo Ci się spodoba, bo ma w sobie mega energię (6 buław). Cytuj
Sanya Napisano 26 Września 2016 Napisano 26 Września 2016 Ciężko może być na początku, widać to w tej 5 pucharów. Masz kogoś? Kochanki i 7 pucharów to może być tęsknota za związkiem. Jeżeli przetrwasz ciężki okres to wszystko się unormuje (6 buław). A tak abstra***ąc od kart to zawsze na początku w nowym mieście jest ciężej, wiadomo- trzeba się oswoić, ale im dalej tym coraz lepiej. Trzymam kciuki, powodzonka w nowym etapie życia Cytuj
nastek96 Napisano 27 Września 2016 Napisano 27 Września 2016 Na początku będzie ci ciężko. Będzie to spowodowane usamodzielnieniem sie i wyprowadzką z domu rodzinnego. Będzie to dla ciebie trudne i spowoduje przygnębienie. Spowoduje to twoją ucieczke w świat marzeń i fantazji. Jednak uda ci sie to przezwycieżyć Po pewnym czasie wszystko wróci do normy. Nie martw sie wyjdziesz z tego silniejsza. Cytuj
adivino Napisano 27 Września 2016 Autor Napisano 27 Września 2016 silniejszy :wink2: Sanya, nie, nie mam nikogo :wink2: poza tym dzięki za miłe słowa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi