Skocz do zawartości

Październik(ZWERYFIKOWANY)

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Będę wdzięczna za pomoc :bukiet:

Singiel, szukam pracy, edukacja za mną.

PAŹDZIERNIK

Uczucia - As buław, III Cesarzowa, IX Pustelnik --> HB XIII Śmierć, IV Cesarz

Nadal będę sama. Może pojawić się nadzieja na jakąś relację, niestety pod koniec miesiąca okaże się, że nic z tego.

Przyjaźnie - 6 buław, X Koło, 9 denarów --> HB VII Rydwan

Wyprowadzę się z mieszkania studenckiego, znajomości się osłabią, każdy zajmie się sobą.

Dom - 10 denarów, 7 buław, XVII Gwiazda --> HB VII Rydwan

Wprowadzę się na dobre do rodziców, zajmę się domem, popracuję nad lepszą organizacją dnia. Gwiazda - zacznę regularnie ćwiczyć.

Praca - 2 mieczy, XI Sprawiedliwość, XII Wisielec --> HB VII Rydwan

Tu bez zmian niestety, chęci są, możliwości brak, ale będę się rozglądać, może jakaś rozmowa się trafi (Sprawiedliwość).

Blog - Królowa denarów, 2 buław, XX Sąd --> HB XXII Głupiec, IV Cesarz

Myślę, że w końcu zapanuję nad blogiem, regularnością wpisów, social media i tak dalej, będę bardzo zadowolona z października. Może nawiążę nową współpracę.

Najważniejsze wydarzenie - Paź denarów, 9 kielichów, XXII Głupiec --> IV Cesarz

Tak sobie myślę, że dostanę zaproszenie do kina albo randka jakaś się szykuje.

Ogólnie myślę, że to będzie dobry miesiąc, aktywny mimo braku pracy (ciągle Rydwan).

Napisano

Najważniejsze wydarzenie - Paź denarów, 9 kielichów, XXII Głupiec

mnie pazik pokazał pracę :) To może być również coś chwilowego, dorywczo, ale jakiś grosz wpadnie i będziesz bardzo szczęśliwa :)

Uczucia - As buław, III Cesarzowa, IX Pustelnik

zajmiesz się głównie sobą, najpierw ciałem, później zadbasz o umysł, wewnętrzne wartości

as buław - dołki, nerwy, może napływ namiętności (+ Cesarzowa)

Cesarzowa - pokochasz siebie, poświęcisz sobie sporo czasu albo matce

Pustelnik - poczujesz chęć do przebywania w samotności, może nawiążesz internetowy kontakt (+ as buław), zaczniesz więcej czytać, siedzieć przed kompem

Przyjaźnie - 6 buław, X Koło, 9 denarów

dokładnie, każde w swoją stronę... Ale pierwsza karta pociesza, że wyjdzie to tylko na dobre :)

Dom - 10 denarów, 7 buław, XVII Gwiazda

10 denarów to właśnie dom

7 buław - może jakieś kłótnie, przez jakiś okres możesz nie być do końca z tego zadowolona

Gwiazda - może będziesz częściej gościem niż domownikiem? To też marzenia, a więc chyba zechcesz w przyszłości mieć własne cztery kąty

Praca - 2 mieczy, XI Sprawiedliwość, XII Wisielec

też stawiam na rozmowę kwalifikacyjną - pierwsze dwie karty

wisielec - oczekiwania na odpowiedzi lub odwrócenie sytuacji, tzn. znikniesz z rejestru bezrobotnych

Blog - Królowa denarów, 2 buław, XX Sąd

dobrze, poświęcisz mu z początku dużo czasu, zaczniesz się rozglądać za czymś, co pomoże w rozwoju

Sąd - odświeżysz Blog albo ktoś się odezwie

Napisano

widać jakąś szansę, na to aby poczuć się atrakcyjną, czyli ktoś będzie w otoczeniu, kto sprawi, że będziesz chciała dobrze wyglądać, ale nic z tego nie będzie, przynajmniej w tym miesiącu

widać zmianę, ale niezależną od Ciebie, wszystko będzie dobrze, zatęsknicie za sobą

widać Ciebie w domu, ale początki będą trudne, mogą być nie porozumienia, ale wszystko się dobrze ułoży

a moim zdaniem coś się ruszy, będzie jakaś rozmowa - Wisielec ruszy wszysto do przodu

wydaje mi się, że przanalizujesz tego bloga i jeszcze coś w nim pozmieniasz, wprowadzisz coś nowego

coś nowego przyjdzie do Ciebie, będziesz z tego zadowolona, to może być też praca, jakaś szansa na zarobek

Napisano

Gojenie ran, dobrze będziesz czuć się w swojej skórze. Na razie większych zewnętrznych zmian nie widać. Może dziać za to w Tobie :)

Tu może być różnie. Ogólnie nie będzie źle, ale jakiś większych spotkań raczej nie będzie. Jakieś chęci, ale nawet jak będą jakieś plany to mogą nie dojść one do skutku.

W normie. Za dużo zmian tu nie powinno być. Choć możesz mieć sporo sił na sprzątanie :lol:;)

Jakieś poszukiwania czy myśli o niej... ale jak na razie ruchu w interesie nie widać. Zajmiesz się czymś innym.

o.. tu widać ruch. Będziesz tutaj panować i zaglądać. To będzie zajmować Twoją głowę, choć być może będzie to z czymś konkurowało.

Nowe możliwości, nowe drogi... podążanie krok po kroku i cieszenie się z tego co jest :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

WERYFIKACJA

Wasze interpretacje są dobre:

- spędziłam więcej czasu na rozwijaniu siebie i czytaniu, przy komputerze jak to napisała Euterpe

- miałam spotkanie na początku miesiąca, które mnie zmotywowało do zadbania o siebie. Dwa dni temu odnowiłam znajomość, która też mnie dopinguje

- były dni, w które czulam się samotna i brakowało mi czułości

Każdy poszedł w swoją stronę, ale wiem, że kilka kontaktów przetrwa. Co ciekawe prawie nie rozmawiałam z kumpelą, z którą mieszkałam cały ubiegły rok...

W jeden wieczór było mi bardzo smutno, że się wyprowadziłam i nie mam tu znajomych.

Tak, przeprowadziłam się, urządziłam się na dobre w pokoju. Sporo czytałam, pisałam recenzje i marzyłam (Gwiazda).

Iwka dobrze zauważyła, że Wisielec ruszy sprawy do przodu.

W urzędzie pracy nikomu się nie śpieszy, ciągle byłam odsyłana, ale w końcu trafiłam do pani, która się mną konkretnie zajmie, ale nie miała dziś czasu, mam zadzwonić...

To był bardzo udany miesiąc - dużo wyświetleń, regularnie dodawałam nowe wpisy. Zostałam też zaproszona do gościnnego wpisu u innej blogerki.

Najbardziej ucieszyły mnie publiczne podziękowania autorki za recenzję jej książki.

Wpływ na cały miesiąc miał też telefon, którego się kompletnie nie spodziewałam od mężczyzny, na którego punkcie szalałam. Dużo potem o nim myślałam. Zapraszał mnie na imprezę, mówił, że chciałby się spotkać.

Bardzo wam dziewczyny dziękuję za pomoc w interpretacji :bukiet: