Skocz do zawartości

październik ZWERYFIKOWANY

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pracuję, dokształcam się po pracy, mam dzieci, rodzinę.

Dom/rodzina - 2 buław, as denarów, 8 denarów -hm... wygląda to na jakąś szansę pracy w domu, albo pokazuje się remont łazienki

Praca - Rydwan, 10 denarów, 4 denarów - w Rydwanie widać mój wyjazd służbowy za granicę, jadę na targi, w 10 denarów dużo będzie się dużo działo, a 4 denarów mówi, że będę pilnować swego.

Moi nowi klienci, czy złożą jakieś zamówienie, czy jeszcze jacyś inni się pojawią - Eremita, 10 buław, XVIII księżyc - na razie nikt się nie pojawi, będę przeciążona pracą i będę mieć kupę obaw, czy sama sobie poradzę z obsługą klienta

Życie zawodowe - 7 buław, 2 pucharów, 8 pucharów+6 buław - będę czujna i ostrożna, widać jakieś porozumienie mimo wszystko, coś się zmieni w moim nastawieniu, ale chyba na dobre

To czego się niespodziewam - królowa mieczy, wisielec, kochankowie+5 mieczy, diabeł, rycerz buław -

a tu pojechałam z kartami:-) od czegoś się odetnę, albo pokazuje się moja mangerka z pracy... coś się ruszy i będę mieć jakiś trudny wybór, którym będę się denerwować....

Gość Linkinia
Napisano

Dom/rodzina - 2 buław, as denarów, 8 denarów

2 buław pokazało mi ostatnio wyjazd, może to przy okazji remontu? 8 Denarów pasuje zarówno do pracy fizycznej jak i wydania pieniążków.

Praca - Rydwan, 10 denarów, 4 denarów

Tak jak piszesz wyjazd, oprócz tego praca w domu/w zespole/nowe znajomości, skupienie na dokształcaniu. Nie powinno brakować pieniążków.

Moi nowi klienci, czy złożą jakieś zamówienie, czy jeszcze jacyś inni się pojawią - Eremita, 10 buław, XVIII księżyc

Nowi się chyba nie pojawią, ale obecni okażą się wystarczająco męczący. Możesz też czuć, że wszystkie obowiązki są na Twojej głowie.

Życie zawodowe - 7 buław, 2 pucharów, 8 pucharów+6 buław

Może jakieś wyzwanie się tu pokazuje w 7 buław, w 2 pucharach może udana współpraca. 8 kielichów - czyżby ktoś miał odejść, a może jakiś awans? (6 buław)

To czego się niespodziewam - królowa mieczy, wisielec, kochankowie+5 mieczy, diabeł, rycerz buław -

To ja może skupię się na pierwszych trzech :D odezwie się do Ciebie kobieta, z którą od dawna nie miałaś kontaktu i Ci coś zaproponuje.

Napisano

Będziesz musiała dzielić swój czas na różne rzeczy. Jakaś szansa na coś może się trafić no. na zrobienie czegoś w domu... nie wiem remont, malowanie :mysli: Może też być tak, że swoją pracę przyniesiesz do domu.

Na początku ruch, jakaś decyzja do podjęcia czy w coś się piszesz czy nie. Dużych zmian nie powinno być. Pod koniec miesiąca możesz czuć się zmęczona i po prostu odbębnić to co musisz. Takie zamknięcie.

Moi nowi klienci, czy złożą jakieś zamówienie, czy jeszcze jacyś inni się pojawią - Eremita, 10 buław, XVIII księżyc

Na razie bez większych zmian czy ruchów choć ktoś może zajmować Ci czas i robić pozory, że coś może kiedyś

Różne wyzwania, które będą od Ciebie wymagały sporo zaangażowania. Może być emocjonalnie. Uda Ci się osiągnąć jakiś postawiony przez siebie cel bądź mocno się do niego zbliżysz.

To czego się niespodziewam - królowa mieczy, wisielec, kochankowie+5 mieczy, diabeł, rycerz buław

Sprawy, które Cię zajmowały bądź jeszcze na początku miesiąca będą Cię zajmować przystaną. Przyjdzie czas na zawieszenie, odpoczynek, analizę sytuacji.

Masz jakieś dwie drogi do wyboru. Widać tu walkę, słomiany zapał i zapał w ogóle oraz różne ograniczenia, hamulce.

Jakoś skojarzyły mi się te karty, że możesz mieć jakiś krótki urlop, którego nie będziesz się spodziewać. Jakaś chwila wytchnienia :mysli:

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

***WERYFIKACJA***

Linkinia

2 buław pokazało mi ostatnio wyjazd, może to przy okazji remontu? 8 Denarów pasuje zarówno do pracy fizycznej jak i wydania pieniążków.

Tak jak piszesz wyjazd, oprócz tego praca w domu/w zespole/nowe znajomości, skupienie na dokształcaniu. Nie powinno brakować pieniążków.

Nowi się chyba nie pojawią, ale obecni okażą się wystarczająco męczący. Możesz też czuć, że wszystkie obowiązki są na Twojej głowie.

Może jakieś wyzwanie się tu pokazuje w 7 buław, w 2 pucharach może udana współpraca. 8 kielichów - czyżby ktoś miał odejść, a może jakiś awans? (6 buław)

To ja może skupię się na pierwszych trzech :D odezwie się do Ciebie kobieta, z którą od dawna nie miałaś kontaktu i Ci coś zaproponuje.

Yumeko

Będziesz musiała dzielić swój czas na różne rzeczy. Jakaś szansa na coś może się trafić no. na zrobienie czegoś w domu... nie wiem remont, malowanie Może też być tak, że swoją pracę przyniesiesz do domu.

Na początku ruch, jakaś decyzja do podjęcia czy w coś się piszesz czy nie. Dużych zmian nie powinno być. Pod koniec miesiąca możesz czuć się zmęczona i po prostu odbębnić to co musisz. Takie zamknięcie.

Na razie bez większych zmian czy ruchów choć ktoś może zajmować Ci czas i robić pozory, że coś może kiedyś

Różne wyzwania, które będą od Ciebie wymagały sporo zaangażowania. Może być emocjonalnie. Uda Ci się osiągnąć jakiś postawiony przez siebie cel bądź mocno się do niego zbliżysz.

To czego się niespodziewam - królowa mieczy, wisielec, kochankowie+5 mieczy, diabeł, rycerz buław

Sprawy, które Cię zajmowały bądź jeszcze na początku miesiąca będą Cię zajmować przystaną. Przyjdzie czas na zawieszenie, odpoczynek, analizę sytuacji.

Masz jakieś dwie drogi do wyboru. Widać tu walkę, słomiany zapał i zapał w ogóle oraz różne ograniczenia, hamulce.

Jakoś skojarzyły mi się te karty, że możesz mieć jakiś krótki urlop, którego nie będziesz się spodziewać. Jakaś chwila wytchnienia

• Lubię to! 1