Maestro Inez2503 Napisano 25 Września 2016 Maestro Napisano 25 Września 2016 Aura : Król Kielichów Rycerz Buław As monet - bez zmian, ci sami koło mnie, ale i jakas kasa wpadnie Praca Rycerz Buław 9 monet Koło Śmierć Świat - widac sporo energii w pracy, jakies zyski, samodzielne zadania i zasadnicze, poważne zmiany Uczucia 8 kielichów 9 kielichów 6 mieczy 2 mieczy Królowa Kielichów Królowa Buław jej , jakieś szarpaniny emocjonalne, ale i chwile radości, może coś sobie kupię, jakieś kontakty z koleżankami widać tez.. Dom 6 monet 10 monet giermek mieczy - na wszytsko pieniędzy starczy, jak widać, no i mój synalek nastoletni sie zaznaczył Niespodzianka Rycerz Kielichów Wisielec 7 buław Księżyc 3 monet - jakiś wielbiciel sie zjawi, widać jakieś nerwy tez i ukrywanie znajomości Przyjaźnie 2 kielichów Kapłan 5 kielichów Cesarzowa - jakies spotkanie sie szykuje, może ktoś mi sie będzie zwierzał Cytuj
Mana Napisano 26 Września 2016 Napisano 26 Września 2016 Aura : Król Kielichów Rycerz Buław As monet Raczej pozytywna. Trochę emocjonalny czas z pewnym ruchem i szansami Praca Rycerz Buław 9 monet Koło Śmierć Świat Tu los szykuje dla Ciebie różne niespodzianki i zmiany. Niespodziewane rzeczy mogą się dziać. Uczucia 8 kielichów 9 kielichów 6 mieczy 2 mieczy Królowa Kielichów Królowa Buław Tu jakaś tęsknota może się pojawić, różne myśli, analiza, wybieganie myślami w przyszłość, ale także powroty do tego co było... taka melancholia. Dom 6 monet 10 monet giermek mieczy Tu powinno być bez większych zmian. Choć pod koniec miesiąca możesz dostać jakąś wiadomość, albo jakaś młoda osoba będzie miała wpływ na tę sferę. Niespodzianka Rycerz Kielichów Wisielec 7 buław Księżyc 3 monet Pewne sprawy, które budziły w Tobie różne emocje mogą się przystopować. Inne sprawy mogą wymagać Twego zaangażowania. Twoja intuicja może Ci coś ciekawego podpowiedzieć. Przyjaźnie 2 kielichów Kapłan 5 kielichów Cesarzowa Chwilami możesz czuć się samotna. Innym razem zaś możesz mieć natłok spotkań bądź spotkanie w większym gronie. Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Września 2016 Napisano 26 Września 2016 Aura : Król Kielichów Rycerz Buław As monet - no faktycznie bez zmian, ale może buławowy jakimś prezentem albo kasą sypnie:-) Praca Rycerz Buław 9 monet Koło Śmierć Świat - oj myślę, że jakaś mega zmiana się szykuje; oj nie wiem, czy Ty nie odejdziesz albo może jakiś wyjazd Ci się szykuje, na pewno jakaś duża zmiana nadchodzi:-) Uczucia 8 kielichów 9 kielichów 6 mieczy 2 mieczy Królowa Kielichów Królowa Buław miesiąc będzie mieszany; trochę może byś refleksji na początku miesiąca, a później zadowolenie, i znów jakieś rozmyślanie o zmianach się zaznacza, może być jakaś słowna potyczka z kimś przewrażliwionym, jakaś przyjaciółka się też zaznacza Dom 6 monet 10 monet giermek mieczy - no widać wydatki na syna:-) Niespodzianka Rycerz Kielichów Wisielec 7 buław Księżyc 3 monet - jakiś pan, z którym nie miałaś kontaktu się odezwie; będziesz ostrożna i tajemnicza:-) Przyjaźnie 2 kielichów Kapłan 5 kielichów Cesarzowa - jakieś porozumienie ze starszym mężczyzną i jakieś żale innej kobiety dobrego miesiąca Inez! :-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Października 2016 Autor Maestro Napisano 29 Października 2016 Aura : Król Kielichów Rycerz Buław As monet - bez zmian, ci sami koło mnie, ale i jakas kasa wpadnie Praca Rycerz Buław 9 monet Koło Śmierć Świat - widac sporo energii w pracy, jakies zyski, samodzielne zadania i zasadnicze, poważne zmiany Uczucia 8 kielichów 9 kielichów 6 mieczy 2 mieczy Królowa Kielichów Królowa Buław jej , jakieś szarpaniny emocjonalne, ale i chwile radości, może coś sobie kupię, jakieś kontakty z koleżankami widać tez.. Dom 6 monet 10 monet giermek mieczy - na wszytsko pieniędzy starczy, jak widać, no i mój synalek nastoletni sie zaznaczył Niespodzianka Rycerz Kielichów Wisielec 7 buław Księżyc 3 monet - jakiś wielbiciel sie zjawi, widać jakieś nerwy tez i ukrywanie znajomości Przyjaźnie 2 kielichów Kapłan 5 kielichów Cesarzowa - jakies spotkanie sie szykuje, może ktoś mi sie będzie zwierzał Aura : co sami faceci, poza tym trochę dodatkowych pieniędzy wpadało Praca : z początku sporo pracy, było dobrze, ale teraz karty mówia o zmianie,zaczynam szukac nowej, dostałam od kogos propozycję, ale na razie jeszcze nic nie wiem Uczucia : zmiennie, nie bylo źle, ostatnie karty mówia o problemach z jedna z lekarek i szefową, w skrócie : mloda lekarka zachowała sie bardzo nie fair wobec mnie.. Dom wszystko ok, pyskowanie mojego syna : giermek mieczy Niespodzianka to na pewno sytuacja w pracy, gdy lekarka doniosła na mnie do szefowej, że rzekomo (Ksieżyc!!) zrobiłam jej awanturę, co jest bzdurą Przyjaźnie: wsparcie koleżanek, szczegolnie jednej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi