Skocz do zawartości

Mój październik ;)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Aura : Król Kielichów Rycerz Buław As monet - bez zmian, ci sami koło mnie, ale i jakas kasa wpadnie ;)

Praca Rycerz Buław 9 monet Koło Śmierć Świat - widac sporo energii w pracy, jakies zyski, samodzielne zadania i zasadnicze, poważne zmiany

Uczucia 8 kielichów 9 kielichów 6 mieczy 2 mieczy Królowa Kielichów Królowa Buław jej , jakieś szarpaniny emocjonalne, ale i chwile radości, może coś sobie kupię, jakieś kontakty z koleżankami widać tez..

Dom 6 monet 10 monet giermek mieczy - na wszytsko pieniędzy starczy, jak widać, no i mój synalek nastoletni sie zaznaczył

Niespodzianka Rycerz Kielichów Wisielec 7 buław Księżyc 3 monet - jakiś wielbiciel sie zjawi, widać jakieś nerwy tez i ukrywanie znajomości

Przyjaźnie 2 kielichów Kapłan 5 kielichów Cesarzowa - jakies spotkanie sie szykuje, może ktoś mi sie będzie zwierzał

Napisano

Aura : Król Kielichów Rycerz Buław As monet

Raczej pozytywna. Trochę emocjonalny czas z pewnym ruchem i szansami

Praca Rycerz Buław 9 monet Koło Śmierć Świat

Tu los szykuje dla Ciebie różne niespodzianki i zmiany. Niespodziewane rzeczy mogą się dziać.

Uczucia 8 kielichów 9 kielichów 6 mieczy 2 mieczy Królowa Kielichów Królowa Buław

Tu jakaś tęsknota może się pojawić, różne myśli, analiza, wybieganie myślami w przyszłość, ale także powroty do tego co było... taka melancholia.

Dom 6 monet 10 monet giermek mieczy

Tu powinno być bez większych zmian. Choć pod koniec miesiąca możesz dostać jakąś wiadomość, albo jakaś młoda osoba będzie miała wpływ na tę sferę.

Niespodzianka Rycerz Kielichów Wisielec 7 buław Księżyc 3 monet

Pewne sprawy, które budziły w Tobie różne emocje mogą się przystopować. Inne sprawy mogą wymagać Twego zaangażowania. Twoja intuicja może Ci coś ciekawego podpowiedzieć.

Przyjaźnie 2 kielichów Kapłan 5 kielichów Cesarzowa

Chwilami możesz czuć się samotna. Innym razem zaś możesz mieć natłok spotkań bądź spotkanie w większym gronie.

Napisano

Aura : Król Kielichów Rycerz Buław As monet - no faktycznie bez zmian, ale może buławowy jakimś prezentem albo kasą sypnie:-)

Praca Rycerz Buław 9 monet Koło Śmierć Świat - oj myślę, że jakaś mega zmiana się szykuje; oj nie wiem, czy Ty nie odejdziesz albo może jakiś wyjazd Ci się szykuje, na pewno jakaś duża zmiana nadchodzi:-)

Uczucia 8 kielichów 9 kielichów 6 mieczy 2 mieczy Królowa Kielichów Królowa Buław miesiąc będzie mieszany; trochę może byś refleksji na początku miesiąca, a później zadowolenie, i znów jakieś rozmyślanie o zmianach się zaznacza, może być jakaś słowna potyczka z kimś przewrażliwionym, jakaś przyjaciółka się też zaznacza

Dom 6 monet 10 monet giermek mieczy - no widać wydatki na syna:-)

Niespodzianka Rycerz Kielichów Wisielec 7 buław Księżyc 3 monet - jakiś pan, z którym nie miałaś kontaktu się odezwie; będziesz ostrożna i tajemnicza:-)

Przyjaźnie 2 kielichów Kapłan 5 kielichów Cesarzowa - jakieś porozumienie ze starszym mężczyzną i jakieś żale innej kobiety

dobrego miesiąca Inez! :-)

• 1 miesiąc temu...
  • Maestro
Napisano
Aura : Król Kielichów Rycerz Buław As monet - bez zmian, ci sami koło mnie, ale i jakas kasa wpadnie ;)

Praca Rycerz Buław 9 monet Koło Śmierć Świat - widac sporo energii w pracy, jakies zyski, samodzielne zadania i zasadnicze, poważne zmiany

Uczucia 8 kielichów 9 kielichów 6 mieczy 2 mieczy Królowa Kielichów Królowa Buław jej , jakieś szarpaniny emocjonalne, ale i chwile radości, może coś sobie kupię, jakieś kontakty z koleżankami widać tez..

Dom 6 monet 10 monet giermek mieczy - na wszytsko pieniędzy starczy, jak widać, no i mój synalek nastoletni sie zaznaczył

Niespodzianka Rycerz Kielichów Wisielec 7 buław Księżyc 3 monet - jakiś wielbiciel sie zjawi, widać jakieś nerwy tez i ukrywanie znajomości

Przyjaźnie 2 kielichów Kapłan 5 kielichów Cesarzowa - jakies spotkanie sie szykuje, może ktoś mi sie będzie zwierzał

Aura : co sami faceci, poza tym trochę dodatkowych pieniędzy wpadało

Praca : z początku sporo pracy, było dobrze, ale teraz karty mówia o zmianie,zaczynam szukac nowej, dostałam od kogos propozycję, ale na razie jeszcze nic nie wiem

Uczucia : zmiennie, nie bylo źle, ostatnie karty mówia o problemach z jedna z lekarek i szefową, w skrócie : mloda lekarka zachowała sie bardzo nie fair wobec mnie..

Dom wszystko ok, pyskowanie mojego syna : giermek mieczy

Niespodzianka to na pewno sytuacja w pracy, gdy lekarka doniosła na mnie do szefowej, że rzekomo (Ksieżyc!!) zrobiłam jej awanturę, co jest bzdurą

Przyjaźnie: wsparcie koleżanek, szczegolnie jednej