Skocz do zawartości

Wróżba z "jednej karty" - plan studiów (ZWERYFIKOWANY)

nastek96

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Za godzine - półtorej zaczyna sie rejestracja na zajecia na studiach.

Zapytałem, czy uda mi sie ułożyć plan tak jak chciałem.

4 kielichy,, nie wiedziałem jak to zinterpretować i dociągnąłem 4 miecze

Jak zobaczyłem drugą 4, to naszła mnie mysl. Czy Tarot nie próbował mi powiedzieć, że istnieje inna, korzystniejsza opcja, której nie zauważam.

Plan, który sobie ułożyłem może dać mi satysfakcje tylko na chwile, potem z racji nagromadzenia zajeć np: stwierdze, ze plan jest okropny.

Jednak te dociągnięte 4 miecze wskazują, ze wszystko sie dobrze ułoży. (dzieki planowi będe miał 4 dni wolnego w tygodniu)

Prosze o szybką pomoc.

• Administrator
Napisano

4 kielichów mogła powiedzieć, że układ jest akuratny, nic tu dodać nic ująć i żeby go nie zmieniać, ponieważ jak się coś zmieni to może zostać zachwiana równowaga.

4 miecze - mogą potwierdzać, że plan jest precyzyjnie skalkulowany, czas będzie dobrze wykorzystany, choć może być sporo zajęć i będzie to, jakby rzec - dość czasochłonne.

Napisano

Bardzo ci dziekuje :)

Zadałem tu pytanie, bo zastanowiły mnie te 4 kielichy. Najpierw skojarzyło mi sie z nudą, a potem z możliwością, której nie widze.

Jednak ja sie jeszcze ucze. Wróże dopiero ok. 1 rok.

Dziękuje :)

Napisano

4 kielichy dociągnąłem 4 miecze

coś mogło być przeoczone nie powinno to jednak odgrywać znaczenia. Wszystko powinno być ok. Tu problemem mogą być emocje :mysli:

Napisano

Była prośba o szybką pomoc i jest szybka weryfikacja :)

Udało mi sie ułożyć plan po mojej myśli.

Zajecia mam 3 razy w tygodniu. Przez to w te dni troche czasu spędzam na uczelni, jednak nie siedze tam od 8 do 20 :)

Moje emocje: wielki stres w trakcie, ze mi sie nie uda. Ręka mi się trzesła :)

Dziękuje za pomoc

• Lubię to! 1