Maestro Inez2503 Napisano 28 Września 2016 Maestro Napisano 28 Września 2016 1, 8, 15 - Niedaleka przeszlosc Giermek Monet Cesarzowa Król Mieczy - tu sie zaznacza moja relacja z byłym męzem, gdzie wszystko tak naprawde ode mnie zależy, Giermek Monet to może być nasz synek 2, 9, 16 - Emocje i miłość 7 monet 2 mieczy Moc - zamknęłam sie na poszukiwania kogokolwiek nowego, dobrze mi tak jak jest, nie licz na cud, z samą soba czuje się wspaniale, mam co robić, nie ma u mnie nudy 3, 10, 17 - Pragnienia As mieczy 3 buław Krol Kielichów - pewnie gdzieś tam w głebi serca chciałabym kogoś wartościowego poznać 4, 11, 18 - To, czego można sie spodziewać Świat 5 buław 6 kielichów - chyba zaczną do mnie powracać stare znajomości 5, 12, 19 - To, czego sie nie spodziewam Sprawiedliwość Gwiazda Kapłanka - może zostanę doceniona w końcu? 6, 7, 13, 14, 20, 21 - To, co sie wydarzy w zaplanowanym przez nas okresie.Królowa Mieczy 10 mieczy 3 kielichów 6 mieczy Rycerz Monet Głupiec cos ostatecznie zakończę, odetnę się, widac na horyzoncie jakąś imprezę, wyjazd, widać tez nowego pana Najważniejsza karta 11 5 buław - zawsze pokazuje mi się, że sie dużo dzieje, jak o zycie uczuciowe pytam, to mówi mi o tarciach w zwiazku, a także o mężczyznach konkurujacych o moje względy Proszę o pomoc w interpretacji Cytuj
Mana Napisano 29 Września 2016 Napisano 29 Września 2016 1, 8, 15 - Niedaleka przeszlosc Giermek Monet Cesarzowa Król Mieczy działanie powoli z rozmysłem, uważnie, dbając o swoje najbliższe otoczenie (dziecko) 2, 9, 16 - Emocje i miłość 7 monet 2 mieczy Moc To czas czekania, jakbyś starała się uspokoić po czymś co było kiedyś. Dojść do ładu ze swymi myślami i emocjami. By móc iść dalej pewna siebie... jaką zresztą pewnie właściwie jesteś 3, 10, 17 - Pragnienia As mieczy 3 buław Krol Kielichów Pragnienie nowych szans, nowych podniet... czegoś innego. Pragniesz być kochana 4, 11, 18 - To, czego można sie spodziewać Świat 5 buław 6 kielichów Koniec czegoś, wyjście w świat, otworzenie się na coś. To też walka o swoje, swój świat, swój porządek, swój dom 5, 12, 19 - To, czego sie nie spodziewam Sprawiedliwość Gwiazda Kapłanka Pewne sprawy same znajdą dobry dla Ciebie koniec. To może być jakaś niespodzianka od losu, na którą zasługujesz 6, 7, 13, 14, 20, 21 - To, co sie wydarzy w zaplanowanym przez nas okresie.Królowa Mieczy 10 mieczy 3 kielichów 6 mieczy Rycerz Monet Głupiec Coś w końcu rzeczywiście się zakończy. Być może czymś się smuciłaś czy zamartwiałaś... teraz znów poczujesz, że może być dobrze... jakiś nowy początek, do którego dążyłaś od jakiegoś czasu. Inne spojrzenie na pewne sprawy. Najważniejsza karta 11 5 buław To walka, to energia. Ktoś może działać za Twoimi plecami Życzę wszystkiego dobrego Cytuj
Iwka78 Napisano 1 Października 2016 Napisano 1 Października 2016 1, 8, 15 - Niedaleka przeszlosc Giermek Monet Cesarzowa Król Mieczy - w relacji z mężczyzną kierowałaś się dobrem swoim i dziecka 2, 9, 16 - Emocje i miłość 7 monet 2 mieczy Moc - 2 mieczy to dla mnie taki delikatny konflikt wewnętrzny, wiesz, że musisz być cierpliwa, żeby kogoś znaleźć, ale z drugiej strony chcesz czuć się adorowana, atrakcyjna 3, 10, 17 - Pragnienia As mieczy 3 buław Krol Kielichów - pragniesz kontaktów towarzyskich, ale z mężczyzną, który będzie na Twoim poziomie intelektualnym, który będzie podobnie myślał jak Ty 4, 11, 18 - To, czego można sie spodziewać Świat 5 buław 6 kielichów - świat na początku zakańcza jakąś chyba walkę związaną z uczuciami albo z czymś, co jest związane z przeszłością 5, 12, 19 - To, czego sie nie spodziewam Sprawiedliwość Gwiazda Kapłanka - na pewno będzie to coś przyjemnego, kojarzy mi się, to z Twoim wyglądem, tak jakbyś w końcu osiągnęła swój cel związany z atrakcyjnością. Gwiazda to piękna, naga kobieta, a Kapłanka też jest atrakcyjna, tajemnicza. 6, 7, 13, 14, 20, 21 - To, co sie wydarzy w zaplanowanym przez nas okresie.Królowa Mieczy 10 mieczy 3 kielichów 6 mieczy Rycerz Monet Głupiec - coś ewidentnie się zakończy, czeka Cię jakieś spotkanie towarzyskie, jakieś zmiany w pracy, które zapoczątkują coś nowego Najważniejsza karta 11 5 buław - dla mnie to karta rywalizacji i wewnętrznej szarpaniny powodzenia Inezko! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Października 2016 Autor Maestro Napisano 1 Października 2016 5, 12, 19 - To, czego sie nie spodziewam Sprawiedliwość Gwiazda Kapłanka - na pewno będzie to coś przyjemnego, kojarzy mi się, to z Twoim wyglądem, tak jakbyś w końcu osiągnęła swój cel związany z atrakcyjnością. Gwiazda to piękna, naga kobieta, a Kapłanka też jest atrakcyjna, tajemnicza. Może schudnę tu i ówdzie ) Cytuj
Gość Lianna Napisano 17 Października 2016 Napisano 17 Października 2016 1, 8, 15 - Niedaleka przeszłość Giermek Monet Cesarzowa Król Mieczy Ty jako matka i żona, no i facet, który się ulotnił. 2, 9, 16 - Emocje i miłość 7 monet 2 mieczy Moc - Ja bym odczytała te karty, że czekasz ( 7 Monet) na tą właściwą relację . 3, 10, 17 - Pragnienia As mieczy 3 buław Krol Kielichów - Chciałabyś się zakochać 4, 11, 18 - To, czego można się spodziewać Świat 5 buław 6 kielichów - No będzie się działo, może zaczniesz częściej wychodzić z domu, otworzysz się. Przed Tobą wiele fajnych, miłych chwil i możliwe, że przyjacielskich relacji (6 Kielichów). 5 Buław mi też sport pokazuje i rywalizację. Tak czy siak, nuda Ci nie grozi . 5, 12, 19 - To, czego się nie spodziewam Sprawiedliwość Gwiazda Kapłanka - Zadbasz o siebie jako kobietę, zarówno o stronę fizyczną ( Gwiazda), jak i swoją psychikę, wnętrze ( Kapłanka). Może Sprawiedliwość obok Gwiazdy- przychylność jakiegoś urzędu? 6, 7, 13, 14, 20, 21 - To, co sie wydarzy w zaplanowanym przez nas okresie.Królowa Mieczy 10 mieczy 3 kielichów 6 mieczy Rycerz Monet Zamkniesz za sobą jakiś etap. Po czym pojawi się jakiś Pan, 6 Mieczy to karta bramą jest, także może to być Twoja mentalna podróż. Najważniejsza karta 11 5 buław - Nowe doznania się pojawią Może zajdzie w Tobie potrzeba zmian, zaczniesz się więcej ruszać, bywać itd. Powodzenia! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Października 2016 Autor Maestro Napisano 17 Października 2016 1, 8, 15 - Niedaleka przeszłość Giermek Monet Cesarzowa Król Mieczy Ty jako matka i żona, no i facet, który się ulotnił. 2, 9, 16 - Emocje i miłość 7 monet 2 mieczy Moc - Ja bym odczytała te karty, że czekasz ( 7 Monet) na tą właściwą relację . 3, 10, 17 - Pragnienia As mieczy 3 buław Krol Kielichów - Chciałabyś się zakochać 4, 11, 18 - To, czego można się spodziewać Świat 5 buław 6 kielichów - No będzie się działo, może zaczniesz częściej wychodzić z domu, otworzysz się. Przed Tobą wiele fajnych, miłych chwil i możliwe, że przyjacielskich relacji (6 Kielichów). 5 Buław mi też sport pokazuje i rywalizację. Tak czy siak, nuda Ci nie grozi . 5, 12, 19 - To, czego się nie spodziewam Sprawiedliwość Gwiazda Kapłanka - Zadbasz o siebie jako kobietę, zarówno o stronę fizyczną ( Gwiazda), jak i swoją psychikę, wnętrze ( Kapłanka). Może Sprawiedliwość obok Gwiazdy- przychylność jakiegoś urzędu? 6, 7, 13, 14, 20, 21 - To, co sie wydarzy w zaplanowanym przez nas okresie.Królowa Mieczy 10 mieczy 3 kielichów 6 mieczy Rycerz Monet Zamkniesz za sobą jakiś etap. Po czym pojawi się jakiś Pan, 6 Mieczy to karta bramą jest, także może to być Twoja mentalna podróż. Najważniejsza karta 11 5 buław - Nowe doznania się pojawią Może zajdzie w Tobie potrzeba zmian, zaczniesz się więcej ruszać, bywać itd. Powodzenia! Dzięki :)Ja mam ruchu az za duzo:).Co do Pana,to się nie ulotnil,a dostał kopa w d. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi