Gość No-emi Napisano 28 Września 2016 Napisano 28 Września 2016 Zadałam pytanie o pewną osobę i to jaką będę mieć relacje, kontakt w październiku. Dodam, że na początku znajomości było ok i myślałam, że może będzie z tego jakaś trwalsza relacja, ale po jakimś czasie każdy poszedł w swoją stronę. Niemniej widujemy się często ze względu na uczelnię. Jaką będę mieć relacje z osobą X w październiku? 9 monet + As monet + Paź buław Ta 9 monet jak dla mnie to kontynuacja pewnego zastoju, takich poprawnych kontaktów. As monet sugeruje być może jakąś konieczność wznowienia relacji, może trzeba będzie nad czymś wspólnie popracować, pojawi się szansa. W Paziu buław nasuwa mi się uczestnictwo kogoś trzeciego, ewentualnie kontakt stanie się bardziej przyjacielski i żywy. Co sądzicie? Cytuj
Czarownica Napisano 28 Września 2016 Napisano 28 Września 2016 Jaką będę mieć relacje z osobą X w październiku? 9 monet + As monet + Paź buław Zagadywanie tu jest, jak i z Twojej strony robienie dobrego wrażenia, ale nie wynika z tego nic "większego" (jeszcze) ponad takie zwykłe gadki-szmatki, przynajmniej w październiku. Nie widzę tu nikogo trzeciego, paź wskazuje na relację opartą o niezobowiązującą, sympatyczną wymianę informacji, która może pojawić się ze strony Pana. Skoro wychodzisz w 9 monet to znaczy, że wizualnie mu się podobasz. Pozwoliłam sobie zrobić sumowanie, wiem, ze nie każdy stosuje, ale osobiście lubię: 9 monet as monet paź buław suma kapłanka ------sprawka--diabeł-------kochanki -------------mag-------świat -------------------głupiec Patrząc na zsumowane karty faktycznie można by przychylić się do Twojej teorii, że pazik to osoba trzecia i piramidkę interpretować jako trochę taki kubeł zimnej wody, że Pan gdzieś tam sobie szaleje w świecie i ma gdzieś Twe wdzięki, ale nie czuję tak tych kart. Wydaje mi się, że Kapłanka tutaj wskazywałaby uczelnię, a Pan może przez wrażenie jakie na nim sprawiasz będzie zachowywał się po prostu jakoś durnowato, stroszył piórka Cytuj
Mana Napisano 29 Września 2016 Napisano 29 Września 2016 Jaką będę mieć relacje z osobą X w październiku? 9 monet + As monet + Paź buław Jest wymiana zdań, rozmowy. Chęci na coś więcej i szanse na to..., ale to wszystko jeszcze jest tak, że każdy żyje po swojemu i choć są szanse na żywsze rozmowy i ożywienie relacji to wszystko na razie opiera się na zapale i chęciach Cytuj
Koma Napisano 29 Września 2016 Napisano 29 Września 2016 Bedzie zagadywanie o cos, jakas konkretna rzecz, na zasadzie "masz te notatki?"itp. Wczesniej jakby kazde bylo "nasycone" kontaktem, nie bardzo byl temat do rozmow. Pewnie ktos, student sie dolaczy czy jakos zainicjuje pogawedke. Na razie tylko tyle. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 30 Września 2016 Napisano 30 Września 2016 Kontakt będzie, przy okazji jakiś uczelnianych spraw. Pazik buław jako osoba, to zawsze młodsza osoba, żywiołowa i pełna pomysłów. Osoba o którą pytasz jest nastawiona bardzo konkretnie, żeby nie powiedzieć materialistycznie do kontaktów z innymi ludźmi. Z relacji chce mieć korzyści, może otwarcie tego nie mówić i nie pokazywać, ale przede wszystkim stawia na swoją wygodę. No i potrzebuje adoracji, chwalenia, bycia wpatrzonym w niego. Cytuj
Gość No-emi Napisano 30 Września 2016 Napisano 30 Września 2016 [...] może otwarcie tego nie mówić i nie pokazywać, ale przede wszystkim stawia na swoją wygodę. No i potrzebuje adoracji, chwalenia, bycia wpatrzonym w niego.. No i myślę, że to strzał w 10! Mam takie odczucie, że to osoba, która chce się nieco wybić na innych, wypaść lepiej na ich tle. To jest takie nie wprost, ale da się to wyłapać obserwując zachowanie w grupie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi