aloa Napisano 30 Września 2016 Napisano 30 Września 2016 Jak potoczy sie moje zyciu w nowym miejscu na przestrzeni Roku? Wyprowadzilam sie do innego miasta,mieszkam sama.Czuje sie narazie troche samotna.Mysle jak dalej potoczy sie moje zycie, jak sie zorganizuje w nowym miejscu? 2 denary, 5 bulaw,krol bulaw. Bede miala jakies wybor, troche niepewnosci,wahania.Czeka mnie tez jakas walka z bulawowym.ktos pojawi sie ,starta znajomosc albo ktos nowy. Cytuj
Mana Napisano 1 Października 2016 Napisano 1 Października 2016 2 denary, 5 bulaw,krol bulaw Możesz chwilami wracać myślami do tego co było... i czy dobrze zrobiłaś przeprowadzając się. Sporo tu też takiego walczenia o siebie i własne potrzeby oraz oswojenie się z nowymi realami. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 1 Października 2016 Napisano 1 Października 2016 Zmienne nastoje ( 2 denary) , bicie się z samą sobą , myślami i nastrojami. Ale 5 buław ,to nowi mężczyźni i ich zainteresowanie Twoją osobą. Wejdź w nowe środowisko, nabierzesz chęci do działania. Król buław mówi o poznaniu mężczyzny - nowego partnera Wyprowadziłaś się w związku z pracą ? - Jak tak to Król buław pokazuje często przełożonego, osobę piastującą kierownicze stanowisko. Jak na studia ,to albo poznasz kogoś z uczelni kto już tam będzie pracować, albo podejmiesz pracę. W każdym razie poznanie go, poprzez jakieś aktywne działania z Twojej story i to w jakimś męskim środowisku ( 5 buław). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi