Iwka78 Napisano 1 Października 2016 Napisano 1 Października 2016 We wtorek wybieram się do fryzjera i bardzo się tego boję. Dość długo miałam jedną długość włosów, ale teraz chcę zmiany, której się obawiam... Stąd moje pytanie: Jak będę się czuła w nowej fryzurze? Wisielec, rydwan, świat Widać, że ważny dla mnie temat, bo pokazały się same AW. Myślę, że wisielec pokazuje moje wyczekiwanie o to, że długo mam tą samą fryzurę. Rydwan pokazuje dużą zmianę, drastyczną, ale ten świat? Kompletnie mi się nie podoba... No to dobieram kartę do świata... 5 denarów- czyżby wydana kasa w błoto i brak zodowolenia? Ciągnę dalej: sprawka, as denarów+3 kielichow- chyba poźniej jednak ocenię fryzurę na plus... Wiem, że dużo kart na "głupią" fryzurę, ale jadę na bardzo ważne targi i chcę wyglądać... Cytuj
Mana Napisano 1 Października 2016 Napisano 1 Października 2016 Jak będę się czuła w nowej fryzurze? Wisielec, rydwan, świat Inaczej. Początkowo nawet możesz mieć mieszane odczucia. Możesz potrzebować czasu by się przyzwyczaić. 1 Cytuj
Cosmo Napisano 1 Października 2016 Napisano 1 Października 2016 Zgadzam się z powyższym, na początku będziesz się czuć nieswojo, ale potem się do niej przekonasz. Ludzie zauważą zmianę i będą komplementować 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Października 2016 Napisano 1 Października 2016 Wisielec - Twoje długie włosy przyzwyczajenie, może też nie niechęć, ale coś w stylu "zmiana? czemu nie, ale zaraz..., jeszcze chwilę..." czyli takie ociąganie się Rydwan - podobnie jak u niektórych karta XIII Śmierć już pokazała, zmiana, stanowczy ruch do przodu XXI Świat - ja w tej karcie dobrze się czuję Może nie będzie wielkiego "wow!", ale też nie popadniesz w rozpacz powinno być ok Cytuj
Gość SooYoung Napisano 1 Października 2016 Napisano 1 Października 2016 Wisielec to długie włosy, Rydwan pokazuje diametralna zmianę i pójście w nowym kierunku. Świat jest dobrą kartą na wygląd, urodę. Uważam że w nowej fryzurze spodobasz sie swojemu otoczeniu Pytanie czy Ty się w niej będziesz dobrze czuła. Za jakiś czas możesz chcieć kolejnej zmiany,bo karta Świata nawiązuje też do Cyklu, czyli może to być początek zmian w Twoim wyglądzie. Cytuj
Iwka78 Napisano 5 Października 2016 Autor Napisano 5 Października 2016 Weryfikacja Wycieniowane są okey. Kolor, refleksy mogłyby byc odważniejszy, nie mam wow, muszę się przyzwyczaić, ale czuję, że pójdę jeszcze raz do kogoś innego, bo mam potrzebę dużej zmiany. Dziękuje wszystkim. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi