Arcan Napisano 3 Października 2016 Napisano 3 Października 2016 Wiem,że to dziwne, ale.... Spotkałam dziś na uczelni jednego faceta.. Jakby mnie grom uderzył...Nie mogę przestać o nim myśleć.. Choć dziecinnie to brzmi, to to chyba uczucie od pierwszego wejrzenia... (albo karma)... Wiem,że to irracjonalne, bo jak można się ''od tak'' zakochać, ale... Głupia byłam,że nie wzięłam kontaktu Drugi raz w życiu zdarza mi się coś takiego. Ledwo poznaje człowieka, a już czuje jakąś wieź. jak będzie przebiegała nasza relacja? 9 denarów, 10 denarów, 6 kielichów No prosze-6 kielichów! To bardzo ciepła, przyjemna karta. Myślę,że się jeszcze spotkamy. Na uczelni (10 denarow) Wydaje mi się,że karty pokazują dopiero początek tej znajomości... w 9 denarach widać samozadowolenie w tej relacji Cytuj
Gość Linkinia Napisano 3 Października 2016 Napisano 3 Października 2016 Karty wróżą bardzo dobrze znajomości, bo jeszcze się spotkacie i będziecie mieli kontakt. Tak jak Ty myślę, że zobaczycie się na uczelni (10 denarów), a wtedy Ty już zadziałasz (9 denarów) i może zagadniesz go na fb (10 denarów, 6 kielichów) albo wyślesz smsa (6 kielichów). Powodzenia! Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 3 Października 2016 Napisano 3 Października 2016 A mi się kojarzą karty, z Twoim rozkładem od "stanu psychicznego" 5. Najważniejsze wydarzenie - As kielichów Zauroczysz się w kimś, ewentualnie jakieś pozytywne wydarzenie, może komplement, zainteresowanie- sprawi że, spojrzysz na wszystko inaczej. As kielichów w moich rozkładach (oczywiście wobec innych) często zwiastuje romans 6.Na co wpływu mieć nie będę? - giermek kijów Odezwie się jakiś stary znajomy, przyjdzie jakaś wiadomość, ale pozytywna dla Ciebie 9.Dobra rada kart: słonce Więcej optymizmu, radości,pogodniejszego ducha. A co do aktualnego rozkładu, to wydaje mi się, że oprze się na jakieś rzadkie niespodziewane spotkanie gdzieś w biegu, ew. kontakt w celu jakichś korzyści za pośrednictwem internetu ( IX den+X denarów). Tak jakby miał się odezwać gdy czegoś bedzie mu potrzeba. VI kielichów odbieram raczej jako Twoje wspominanie tego spotkania. Dobrze liczę, że z podsumy sprawka? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Października 2016 Maestro Napisano 4 Października 2016 (edytowane) To może być fajna relacja na poziomie koleżeńskim,bo on może być w związku. Edytowane 6 Października 2016 przez Inez2503 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Października 2016 Maestro Napisano 4 Października 2016 Suma Sprawiedliwość . Dobrze policzylas Narratorkohorrorow (dłuższego nicku nie mogłaś wymyślić ). Cytuj
Mana Napisano 6 Października 2016 Napisano 6 Października 2016 jak będzie przebiegała nasza relacja? 9 denarów, 10 denarów, 6 kielichów Hmm...po prostu Was przyciąga. Karma? być może. W każdym razie relacja będzie się zmieniać. Choć wydaje mi się, że następne spotkania mogą nie zdarzyć się dzisiaj czy jutro. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 7 Października 2016 Napisano 7 Października 2016 (edytowane) Suma Sprawiedliwość . Dobrze policzylas Narratorkohorrorow (dłuższego nicku nie mogłaś wymyślić ). A mogłam Inez:) Pierwotnie w zamyśle była Wrozbitka_Salmonellaa, ale obawiałam się ew. pozwu od Pani Salomei:) No i NarratorkaHorrorow- brzmi fajnie w ustach ludzi, którzy nie wymawiają r co do podsumy- troche interesowanie te karty widzę. (IX denarów,X denarów,sprawka). Edytowane 7 Października 2016 przez NarratorkaHorrorow ah te literówki! Cytuj
adivino Napisano 7 Października 2016 Napisano 7 Października 2016 Będziecie się spotykać, 6 kielichów to dla mnie mile spędzany czas, ale tylko tylko, a może aż tyle...bo ta relacja będzie taka zwykła niezwykła. Jest między Wami coś wyjątkowego, coś co Was do siebie przyciąga. Cytuj
Trida Napisano 8 Października 2016 Napisano 8 Października 2016 jak będzie przebiegała nasza relacja? 9 denarów, 10 denarów, 6 kielichów) Koleżeńsko. Czy bezie cos wiecej - wątpię. Pan jak na moje oko albo zajęty albo niezainteresowany. Fajne karty w sumie na przyjaźń. 6 kieli kojarzyłaby mi się z karmą. Ktoś z przeszłości. Może skojarzenia energetyczne? Stąd ten grom. I powiedziałabym, ze to Ty własnie będziesz inicjowała większość kontaktów. Cytuj
szarotka1 Napisano 11 Października 2016 Napisano 11 Października 2016 jak będzie przebiegała nasza relacja? 9 denarów, 10 denarów, 6 kielichów Nie wydaje mi się, że będzie z tego związek. Będą spotkania na uczelni ale ciebie widać w 9 denarów, czyli osobę samą. Będziesz często wspominać to wasze pierwsze spotkanie i wrażenia z nim związane. Cytuj
Gość Lianna Napisano 11 Października 2016 Napisano 11 Października 2016 Ładne karty na przyjaźń, to na pewno. 6 Kielichów mi pokazuje takie relacje raczej koleżeńskie, że jest miło, sympatycznie. 10 Denarów to może być uczelnia, Wy w tym gronie osób. 9 Denarów to jest zadowolenie. Brak mi trochę w tym rozkładzie kart akcji . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi