Maestro Inez2503 Napisano 3 Października 2016 Maestro Napisano 3 Października 2016 Sama wychowuję syna, mam kiepskie alimenty, czasem eks czyms sypnie, ale generalnie sama dorabiam wrózbami (praca na portalu) i nadgodzinami. Sprawdziłam jak bedxie do końca roku : Obecna sytuacja 4 buław - jest ok, mam gdzie mieszkać, mam za co sie ubrać, stać mnie na książki, na klub fitness etc. Przeszłość Królowa Monet - jestem z natury zaradna i to w zasadzie od zawsze Przyczyna, problem 9 buław - to karta jakiegos oporu, może chodzi o szefa, ktory zwleka z podwyzka, może o eksa, ktory za bardzo hojny nie jest Rada dla mnie Królowa Kielichów - a może ta 9 buław tyczy się mnie, mojego oporu? Może jestem za chłodna, a powinnam pokazac się od tej bardziej wrazliwej strony i iść do szefa prosić go o podwyzkę? Niespodziewane Mag - nowe możliwości zarobkowania Wynik As kielichów Król Kielichów 7 kielichów 7 mieczy 8 buław 6 monet - hmmm, jakis nowy facet, może z netu (oby nie alko, bo 7 kiel przy krolu kiel mi to pokazuje), tu widac kontakty netowe, może wrózby? I wsparcie finansowe Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Października 2016 Napisano 3 Października 2016 wszystkie karty masz pozytywne, nawet 7 mieczy przy nich wydaje się być zachęcające 4 buław + królowa denarów - skojarzyło mi się z kobietą, która dba o ognisko domowe, potrafi wziąć się w karby i pomnożyć pieniądze Sama królowa denarów może pokazywać kobietę, która inwestuje w siebie: ciało, ubiór, umysł, dodatkowe kursy, wyjazdy, nawet takie zjedzenie w dobrej restauracji, aby się wewnętrznie dopieścić 9 buław - coś się stało, że się zniechęciłaś; oberwałaś i teraz stoisz z boku, a masz w sobie dużo energii i spory potencjał (+ 4 buław + Królowa denarów) Królowa kielichów to już nie jest kobieta praktyczna (Królowa denarów), a przynajmniej robi takie wrażenie; ona będzie pokazywać swoje uczucia: gdy jest jej źle, smutno, to to okazuje, nie tłamsi w sobie Mag to człowiek "złote usta", potrafi coś zdziałać, może tutaj oznaczać dwie rzeczy: - zaczniesz lepiej grać - ludziom będziesz się pokazywać od strony kielichowej, ale pozostaniesz nadal denarową - jakiś mężczyzna Ci pomoże nie wykluczone obie opcje Na wyniku masz załatwianie spraw i przypływ gotówki, może dzięki pewnemu panu Cytuj
Mana Napisano 4 Października 2016 Napisano 4 Października 2016 Obecna sytuacja 4 buław nie jest źle. Pewna stabilizacja jest. Przeszłość Królowa Monet Potrafisz sobie poradzić z różnymi problemami. Również w kwestiach finansowych. Przyczyna, problem 9 buław Nie jesteś w stanie robić wszystkiego. Wybierasz to co najlepsze i dzięki temu jakoś idziecie na przód. Są jednak osoby, które mogłyby lepiej się przyłożyć i więcej efekty też byłyby inne. Ta karta zawsze kojarzy mi się też z takim czekaniem, pragnieniami, wybieraniem najbardziej podobającej się buławy. To może też być oczekiwanie na ruch innych. Skupienie na czymś jednym Rada dla mnie Królowa Kielichów hm.. dziel się swoimi uczuciami. Jeśli jest Ci źle również mów o tym. Może przez to, że jesteś taka zaradna inni mogą uważać, że sobie sama ze wszystkim poradzisz, jest Ci dobrze i niczego Ci nie brakuje. Niespodziewane Mag Świętowanie czegoś, jakieś osiągnięcie... może ktoś niespodziewanie "dołoży" więcej pieniędzy do Twego budżetu domowego niż się spodziewasz Wynik As kielichów Król Kielichów 7 kielichów 7 mieczy 8 buław 6 monet Czuj i mów o tym. Jest szansa na ruch i dodatkowe pieniądze. Czuj, marz i mów o tym. Oczywiście wszystko w odpowiednich granicach Cytuj
Iwka78 Napisano 6 Października 2016 Napisano 6 Października 2016 Obecna sytuacja 4 buław - jesteś szczęśliwa w swoim świecie Przeszłość Królowa Monet - zawsze byłaś zaradna, niezależna i liczyłaś na siebie Przyczyna, problem 9 buław - Ty chyba generalnie lubisz wyzwania:-) tak mi się tak karta skojarzyła... że lubisz zmagania, że to Cię w jakiś sposób wewnętrznie rozwija Rada dla mnie Królowa Kielichów - czasami trzeba pojęczeć w stylu "oooo jak mi ciężko...":-) wiem to trudne!:-) Niespodziewane Mag - nowe możliwości zarobkowania - też tak myślę Wynik As kielichów Król Kielichów 7 kielichów 7 mieczy 8 buław 6 monet -może jakiś zakochany facet Cię wspomoże:-) Cytuj
Trida Napisano 8 Października 2016 Napisano 8 Października 2016 Obecna sytuacja 4 buław Niby jest ok, ale tak „na styk”. Wystarcza na życie ale na nic powyżej. Takie „akurat”. Ale na jakieś wakacje czy cos to tak niekoniecznie…Przeszłość Królowa Monet No chyba dotychczas było lepiej. Raczej nigdy CI nie brakowało, bo umiesz gospodarować pieniędzmi. Przyczyna, problem 9 buław Nie chcę Cię w żadnym wypadku obrazić, ale pierwsze co mi się skojarzyło to czy nie za mało pracujesz… Że pracujesz ale nie na tyle, by uzyskać odpowiednie wynagrodzenie. Może stąd opór szefa przed awansem / podwyżką?Lub, skojarzenie nr 2 – pracujesz, pracujesz a się właśnie o swoje nie upominasz. Rada dla mnie Królowa Kielichów Ja bym postawiła na emocje i powiedziała i szefowi i eksowi, że wypadałoby sypnąć groszem, bo dziecko ma coraz większe potrzeby.Niespodziewane Mag Coś się trafi nowego wg mnie, jakaś praca manualno / chałupniczo / jakaś. W której będziesz mogła dorobić. Wynik As kielichów Król Kielichów 7 kielichów 7 mieczy 8 buław 6 monet Powiedziałabym, że eks sypnie większą ilością monet i coś ogólnie się ruszy do końca roku z finansami. Bardzo możliwe, ze szef dołoży Ci obowiązków ale podniesie też pensję. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Października 2016 Autor Maestro Napisano 8 Października 2016 Niby jest ok, ale tak „na styk”. Wystarcza na życie ale na nic powyżej. Takie „akurat”. Ale na jakieś wakacje czy cos to tak niekoniecznie…No chyba dotychczas było lepiej. Raczej nigdy CI nie brakowało, bo umiesz gospodarować pieniędzmi. Nie chcę Cię w żadnym wypadku obrazić, ale pierwsze co mi się skojarzyło to czy nie za mało pracujesz… Że pracujesz ale nie na tyle, by uzyskać odpowiednie wynagrodzenie. Może stąd opór szefa przed awansem / podwyżką? Lub, skojarzenie nr 2 – pracujesz, pracujesz a się właśnie o swoje nie upominasz. Ja bym postawiła na emocje i powiedziała i szefowi i eksowi, że wypadałoby sypnąć groszem, bo dziecko ma coraz większe potrzeby. Coś się trafi nowego wg mnie, jakaś praca manualno / chałupniczo / jakaś. W której będziesz mogła dorobić. Powiedziałabym, że eks sypnie większą ilością monet i coś ogólnie się ruszy do końca roku z finansami. Bardzo możliwe, ze szef dołoży Ci obowiązków ale podniesie też pensję. Niestety Trido, ale pracuję bardzo dużo i jestem b.,dobrym pracownikiem. A opór szefa przed podwyżką wynika z zupełnie innych spraw. Poza tym w tej chwili jest mi całkiem nieźle finansowo, na wakacje też mnie stać Cytuj
Trida Napisano 9 Października 2016 Napisano 9 Października 2016 Inez nie będę podważała Twoich kompetencji ani nic, ale ja też pracowałam na 120% a jednak za mało wazeliny używałam i cóż nie przedłużono mi umowy. To, że Ciebie chwalą i wydaje Ci się, ze dobrze / dużo pracujesz nie oznacza, że nie gadają za plecami. Mnie moja ostatnia korpo tego nauczyła. Nie do końca rozumiem rozkład w takim razie, ale co ja się znam Cytuj
Gość Lianna Napisano 12 Października 2016 Napisano 12 Października 2016 Obecna sytuacja 4 buław - No nie jest źle Przeszłość Królowa Monet - Radziłaś sobie zawsze jakoś finansowo, Denarowa jest dobrze osadzona w materii Przyczyna, problem 9 buław - Czegoś się obawiasz, ostrożna jesteś. Rada dla mnie Królowa Kielichów - No nie wiem, może wykorzystać emocje, intuicję w tej sferze finansów, albo rozmowach z szefem Niespodziewane Mag - Mag to nowe możliwości, nowy rozdział. Z nauką też mi się kojarzy, może czegoś nowego się nauczysz, co wpłynie pozytywnie na Twoje finanse Powodzenia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Maestro Napisano 26 Grudnia 2016 WERYFIKACJA Z finansami jest ok, radze sobie, mimo zwiększonych wydatków w grudniu. Do wypłaty 3 dni, ale mam kasę na koncie . Mag zapewne pokazał zwiększoną liczbe maili na portalu, gdzie pracuje, za sprawą większej reklamy mojej osoby i obniżonej przeze mnie ceny za maila. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi