Gość Linkinia Napisano 3 Października 2016 Napisano 3 Października 2016 Jak zwykle zakładam masę wątków, ale obiecuję, że to już ostatni z tej serii. Bardzo się boję, że znowu się wkręcę w relację bez przyszłości, która przyniesie mi tylko rozczarowanie i smutek. Opis sytuacji: Z M. znam się od przedszkola, nasze drogi rozeszły się dopiero po gimnazjum. Mieliśmy sporadyczny kontakt, potem nie widzieliśmy się trzy lata. We wrześniu odnowiliśmy relację - nieoczekiwanie spotkaliśmy się na mieście, umówiliśmy się raz, drugi. Wiem, że rozstał się z dziewczyną po długoletnim związku, jest sam miesiąc z hakiem, wiem, ze to była jej decyzja, a nie jego. Spotykamy się, zachowuje się wobec mnie jak kolega, żadnego flirtu, nic takiego nie ma. Często do mnie pisze. Postanowiłam, że nastawię się tylko i wyłącznie na relację koleżeńską. Zapytałam kart, co mam robić, by się to dla mnie źle nie skończyło (rozczarowanie, płacz): X Koło, Rycerz buław, VII Rydwan, dociągnęłam VI Kochankowie --> HB XVII Gwiazda, VIII Siła lub HB V Kapłan Najlepiej, żebym sama nie pisała (do tej pory zrobiłam to 2 razy), zdała się na los, na niego - nie odmawiała spotkań, ale jednocześnie nie rezygnowała z innej relacji, jakby się taka pojawiła (Rydwan+Kochankowie). Mam żadnej inicjatywy nie wykazywać, czyli trzymać się swojego postanowienia. Dopytałam jeszcze: W jakim kierunku zmierza moja relacja z M? (bez określania czasu) 3 denarów, XXII Głupiec, 2 kielichów, dociągnęłam III Cesarzowa --> HB IX Pustelnik lub HB III Cesarzowa Zastanawiam się, czy nie wróci do byłej dziewczyny (3 denarów, Cesarzowa). Jeśli nie, to jest szansa, że w końcu przestane być singlem (2 kielichów, Cesarzowa jako kobieta spełniona) Jak myślicie? Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 3 Października 2016 Napisano 3 Października 2016 zapytałam kart, co mam robić, by się to dla mnie źle nie skończyło (rozczarowanie, płacz): X Koło, Rycerz buław, VII Rydwan, dociągnęłam VI Kochankowie --> HB XVII Gwiazda, VIII Siła lub HB V Kapłan Wiesz co, ja Cię przepraszam, ale patrząc na karty, widać, że Pan już podjął decyzje co do kształtu waszej relacji. Koło niby jest zmienne, ale przy rycerzu może stanowić, iż Ty ( bo pytasz co Ty powinnaś zrobić), zechcesz wykonać jakieś konkretne działanie wobec niego. Pan w obliczu takiej sytuacji, odwróci się na pięcie i pójdzię w swoją stronę.Rydwan i Kochanki- nie ma w głowie pogłębienia relacji, jeśli podejmiesz kroki, on spłoszy się. Rada dla Ciebie- Nie podejmuj działań, nie planuj, zdaj się na los i to co przyniesie. W gwieździe troche planujesz, idealizujesz go i tą sytuację. Siła Kapłan- to on ma się starać, a nie Ty. W jakim kierunku zmierza moja relacja z M? (bez określania czasu) 3 denarów, XXII Głupiec, 2 kielichów, dociągnęłam III Cesarzowa --> HB IX Pustelnik lub HB III Cesarzowa III denarów, odpowiada temu, że znacie się już bardzo długo, ale nie jesteście blisko. Głupiec- nowa droga, tak jakbyście się mieli przez jakiś dłuższy czas nie widzieć, spotkać się na nowo i poznać się na nowo II kielichów= początki zauroczenia, trudno jednak wskazać czy zauroczenie odwzajemnione. W towarzystwie głupca zwiastuje mi często- okrutne popijawy, w których pije się zbyt wiele i ciężko złapać równowagę. Patrząc na całokształt, to będzie raczej taka koleżeńska ciepła relacja, nasączona dużą dawką procentów, przerywana chwilami samotności i nie odzywania się do siebie. II kielichów, pasuje mi do gwiazdy po Twojej stronie, więc trochę się obawiam, że zauroczysz się w ów. Panu. Może rtg? Powodzenia Cytuj
Gość Linkinia Napisano 4 Października 2016 Napisano 4 Października 2016 Narratorko, dziękuję bardzo za interpretację przeraziłam się teraz i absolutnie nie będę wykazywała żadnej inicjatywy. Na szczęście szykuje mi się praca, a i w domu obowiązków sporo, nie będzie kiedy myśleć i mam nadzieję, że do zauroczenia nie dojdzie! Już mam dość nieodwzajemnionych akcji Dam oczywiście znać, co i jak! Cytuj
Mana Napisano 4 Października 2016 Napisano 4 Października 2016 co mam robić, by się to dla mnie źle nie skończyło (rozczarowanie, płacz): X Koło, Rycerz buław, VII Rydwan, dociągnęłam VI Kochankowie --> HB XVII Gwiazda, VIII Siła lub HB V Kapłan Pozostawić pewne rzeczy losowi. To też działanie, reagowanie na sytuacje dziejące się teraz. Coś się zadzieje i dopiero reagowanie a nie układanie sobie w głowie scenariuszy. W jakim kierunku zmierza moja relacja z M? (bez określania czasu) 3 denarów, XXII Głupiec, 2 kielichów, dociągnęłam III Cesarzowa --> HB IX Pustelnik lub HB III Cesarzowa Tu widać, że ta dziewczyna ma na niego wpływ. Hmm.. wasze kontakty mogą się trochę urwać... albo zmienić w trochę co innego. Cytuj
Iwka78 Napisano 6 Października 2016 Napisano 6 Października 2016 Zapytałam kart, co mam robić, by się to dla mnie źle nie skończyło (rozczarowanie, płacz): X Koło, Rycerz buław, VII Rydwan, dociągnęłam VI Kochankowie --> HB XVII Gwiazda, VIII Siła lub HB V Kapłan moim zdaniem powinnaś zdać się na los, bo los kołem się toczy, dalej masz buławowego- on jest energiczny, może to on, albo i inny pan, bo dalej masz Rydwan, a tam dwa konie, więc możliwe, że jak pozostawisz wszystko losowi, to ktoś jeszcze się pojawi, kochankowie też mogą być dwojako odczytani - wybór między Panamia, albo po prostu romans W jakim kierunku zmierza moja relacja z M? (bez określania czasu) 3 denarów, XXII Głupiec, 2 kielichów, dociągnęłam III Cesarzowa --> HB IX Pustelnik lub HB III Cesarzowa mnie się wydaje, że może coś z tego być, jest karta początku i zauroczenia... staraj się przyjąć wszystko na spokojnie:-) Cytuj
Trida Napisano 8 Października 2016 Napisano 8 Października 2016 Zapytałam kart, co mam robić, by się to dla mnie źle nie skończyło (rozczarowanie, płacz): X Koło, Rycerz buław, VII Rydwan, dociągnęłam VI Kochankowie --> HB XVII Gwiazda, VIII Siła lub HB V Kapłan Daj panu przejąć inicjatywę. Ty zachowuj się po koleżeńsku. Jest możliwość, ze coś się z tego narodzi, ale Ty musisz być niejako bierna. Czasem nawet odmówić spotkania. Pan gdzieś tam może mieć w głowie perspektywę romansu (póki, co sam romans), ale daj jemu działać. Bądź mu przyjaciółką i tyle Dopytałam jeszcze: W jakim kierunku zmierza moja relacja z M? (bez określania czasu) 3 denarów, XXII Głupiec, 2 kielichów, dociągnęłam III Cesarzowa --> HB IX Pustelnik lub HB III Cesarzowa Zmierza w bardzo fajnym kierunku, jeśli żadne z Was się nie będzie wybitnie spieszyło. Widać, w 3 denków, ze spotykać się będziecie, odnowienie przyjaźni, sporo rozmów (jeśli oboje dacie temu szansę, a widać, ze pan daje). Na razie jest i będzie dystans (Pistelnik), ale jest możliwość przełamania tego. Ogólnie – nie nastawiaj się i traktuj go jak kolegę. Niech on przejmuje inicjatywę a Ty się jak coś nie ograniczaj w kontaktach z panami Cytuj
szarotka1 Napisano 11 Października 2016 Napisano 11 Października 2016 apytałam kart, co mam robić, by się to dla mnie źle nie skończyło (rozczarowanie, płacz): X Koło, Rycerz buław, VII Rydwan, dociągnęłam VI Kochankowie --> HB XVII Gwiazda, VIII Siła lub HB V Kapłan Należy pozostawić sprawy własnemu biegowi. Nie traktować tej relacji śmiertelnie poważnie i po prostu dobrze się bawić we własnym towarzystwie. Dopytałam jeszcze: W jakim kierunku zmierza moja relacja z M? (bez określania czasu) 3 denarów, XXII Głupiec, 2 kielichów, dociągnęłam III Cesarzowa --> HB IX Pustelnik lub HB III Cesarzowa Myślę, że na początku możesz przez jakiś czas być tą trzecią i M. będzie nadal podtrzymywał kontakt z byłą dziewczyną. Wydaje mi się, że potem ta relacja wkroczy na drogę relacji uczuciowej albo w życiu któregoś z was pojawi się ktoś nowy. Powodzenia Cytuj
Gość SooYoung Napisano 13 Października 2016 Napisano 13 Października 2016 (edytowane) Zapytałam kart, co mam robić, by się to dla mnie źle nie skończyło (rozczarowanie, płacz): X Koło, Rycerz buław, VII Rydwan, dociągnęłam VI Kochankowie --> HB XVII Gwiazda, VIII Siła lub HB V Kapłan Widać że on jeszcze przeżywa tamta dziewczynę i może Ciebie potraktować jak plasterek na swoją uczuciową ranę. Będzie chciał się wygadać, a nawet jak niewiele będzie o niej mówił to w myślach będzie analizował i was porównywał. Nie bądź spięta tą sytuacja i nie przejmuj się porównaniami. Co robić - ładnie wyglądać, być uśmiechniętą, tak żeby spotkania z Tobą kojarzyły mu się bardzo dobrze. Mieć też innych kolegów, ale mu się na nich żalić, za to niech widzi że inni mężczyźni też zwracają na Ciebie uwagę, niech widzi że jesteś atrakcyjna, ale nie nachalna. Fajne, miła rozmowy bez narzekań i wchodzenia w cały ten emocjonalny temat rozstania. Owszem jak będzie chciał poopowiadać o tym, to go spokojnie wysłuchać ale nie czuć zazdrości. Trochę czasu zajmie jak On się z tym pogodzi. Być silną i opanowaną wewnętrznie, ale też atrakcyjną i pewną siebie i pamiętać o delikatności. Nie matkuj i nie rób terapii i wparcia, bo to on sam ma się ogarnąć i wobec Ciebie zacząć zachowywać się jak mężczyzna. W jakim kierunku zmierza moja relacja z M? (bez określania czasu) 3 denarów, XXII Głupiec, 2 kielichów, dociągnęłam III Cesarzowa --> HB IX Pustelnik lub HB III Cesarzowa Bez określenia czasu powiemzże ta relacja będzie trwała, tyle że z przerwami na jego powroty do eks. Powroty realne albo emocjonalne, bo to nie znaczy że eks go znowu przyjmie. Może też odpływać do innych dziewczyn i z nich robić sobie "plasterek emocjonalny", a Ty w tym czasie skup się na swoich sprawach i swoich kolegach. W Cesarzowej widzę Ciebie Ale trzeba przejść Pustelnika, a to może dać czas rozłąki, choć będzie to czas rozwoju, bo Pustelnik zawsze uczy życia więc wychodzisz z tego mocniejsza. Własnie w karcie Cesarzowej. Powodzenia Edytowane 13 Października 2016 przez SooYoung Cytuj
Gość Lianna Napisano 13 Października 2016 Napisano 13 Października 2016 X Koło, Rycerz buław, VII Rydwan, dociągnęłam VI Kochankowie --> HB XVII Gwiazda, VIII Siła lub HB V Kapłan No nic specjalnego nie powinnaś robić. Czasem trza pewne sprawy zostawić ( choć wcale nie jest to takie proste). Będziecie dalej znajomymi ( 3 Denary), po czym Głupiec wg mnie wskazuje tutaj nową drogę. 2 Kielichy to coś więcej, niż przyjaźń. Cesarzowa, to Ty . Jest szansa na związek. Powinnaś wyciszyć się, o czym mówi Pustelnik . Trzymam kciuki Powodzenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi