Iwka78 Napisano 6 Października 2016 Napisano 6 Października 2016 Właśnie ocieram pianę ze swojego pyska, taka jestem wściekła. Przyszło moje wynagrodzenie i się okazało, że nie otrzymałam prowizji od swojej, samodzielnej sprzedaży, a powinnam. Wszystko zgarnął handlowiec, a nawet małego palca u nogi nie przyłożył do tego. Jutro zamierzam iść do dyrektora generalnego i upomnieć się o swoje. Stąd moje pytanie: jak zakończy się dla mnie ta rozmowa? 10 mieczy, królowa denarów, 9 mieczy, XI sprawka, królowa mieczy, III cesarzowa, XV diabeł, V papież chyba mnie poniosło z ilością kart...10 mieczy na początku chyba nie wróży nic dobrego, wydaje mi się, że jutro dyra może nie być i sobie nie pogadam. Jeżeli się odbędzie to spt, to będę mega zdenerowana, będę walczyć o swoje i niestety będę wściekła... diabeł z papieżem? nic dobrego nie wróży... chyba poczuję się zdradzona... Handlowcowi zamierzam wszystko wygarnąć, ciekawa jestem jak się zachowa wobec mnie? II kapłanka, 7 denarów, as denarów, 2 buław, 3 mieczy nie wiem za bardzo jak mam zinterpretować te karty... może będzie chciał, żebym poczekała w tej kapłance i 7 denarów? w 3 mieczy na pewno będzie nieprzyjemnie... Będę wdzięczna za Wasze spostrzeżenia. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Października 2016 Napisano 6 Października 2016 (edytowane) może czujesz się przybita tą informacją - 10 mieczy i chyba będziesz mieć problem z snem, bo będziesz myśleć o tym, co się stało w pracy - królowa denarów + 9 mieczy w Sprawiedliwości widzę dopiero rozmowę dyrektor generalny jest kobietą czy mężczyzną? Królowa mieczy i Cesarzowa - albo będziesz mieć wsparcie, albo z pozycji mieczowej przejdziesz do tej drugiej, a więc na początku wygadasz się, a później ochłoniesz nieco W diable jednak szczerzy do końca nie będą diabeł + kapłan - fałszywa rada Mnie diabeł w sprawach zawodowych pokazuje wszystko, co najgorsze. Rada: nie stawiaj kart pod wpływem emocji. Ochłoń. Zrób może lepiej rozkład, jak na spotkanie, np.: 1 - dojdzie do spotkania? 2 - jak będzie zachowywać się dyrektor? 3 - jak ja powinnam się zachować? 4 - jak przebiegnie spotkanie? 5 - wynik: Handlowiec pewnie zachowa stoicki spokój - po jego stronie wyszły same bierne karty, a więc i jego gestykulacja/reakcja powinna być skromna Edytowane 8 Października 2016 przez Euterpe Cytuj
Iwka78 Napisano 7 Października 2016 Autor Napisano 7 Października 2016 ***weryfikacja*** Dzięki Euterpe:) Sprawę załatwiłam pozytywnie;) i mega szybko! Więc ciekawa jestem jak będzie w rzeczywistości... Bo moze ten diabeł z Papieżem jeszcze się pokaże.... Cytuj
Gość SooYoung Napisano 7 Października 2016 Napisano 7 Października 2016 Bo moze ten diabeł z Papieżem jeszcze się pokaże.... Niestety jeszcze się pokaże...handlowiec nie odpuści, tzn. nie puści tego w niepamięć, a i szef coś tu ma na rzeczy Bądź czujna, uważaj przy kolejnej sprzedaży i ogólnie żeby Cię nie wkręcili w jakąś akcje. Cytuj
Iwka78 Napisano 8 Października 2016 Autor Napisano 8 Października 2016 Też tak myślę, że się pokaże... Bo za szybko i za gładko to poszło... Poza tym, jak powiedziałam managerce o tej rozmowie, to ona do mnie skomentowała, żebym się przygotowała, bo w poniedziałek może się wszystko zmienić. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Października 2016 Maestro Napisano 8 Października 2016 jak zakończy się dla mnie ta rozmowa? 10 mieczy, królowa denarów, 9 mieczy, XI sprawka, królowa mieczy, III cesarzowa, XV diabeł, V papież Uważam, ze ta rozmowa może byc z jakiegoś powodu przesunięta nieco, po Twojej stronie widac ogromne nerwy i złość, widać, ze rzeczowo wyjasnisz dyrektorowi w czym rzecz, będziesz uczciwa, on stanie po Twojej stronie, przyzna Ci rację, mozliwe, że otrzymasz należną Ci prowizję, ale efektem może być toksyczna relacja między Tobą a handlowcem Handlowcowi zamierzam wszystko wygarnąć, ciekawa jestem jak się zachowa wobec mnie? II kapłanka, 7 denarów, as denarów, 2 buław, 3 mieczy Chyba będziesz się troche czaić z wygarnięciem mu wszystkiego, ale powiesz mu, ale on zachowa sie jak na chama przystało, coś Ci może odpyskować Iwka, wybacz, ale muszę : ten handlowiec to głupi ch*j!!!!!!!!!!!!! 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 8 Października 2016 Autor Napisano 8 Października 2016 Iwka, wybacz, ale muszę : ten handlowiec to głupi ch*j!!!!!!!!!!!!! niestety, ale muszę się z Tobą zgodzić.... Cytuj
Trida Napisano 8 Października 2016 Napisano 8 Października 2016 Jest już weryfikacja czy mogę interprecic ;>? Cytuj
Iwka78 Napisano 8 Października 2016 Autor Napisano 8 Października 2016 Jest weryfikacja, ale możesz dorzucić swoje 3 grosze:) bo mam wrażenie, że to nie koniec. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi