Skocz do zawartości

praca- rozmowa z dyrem generalnym

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Właśnie ocieram pianę ze swojego pyska, taka jestem wściekła. Przyszło moje wynagrodzenie i się okazało, że nie otrzymałam prowizji od swojej, samodzielnej sprzedaży, a powinnam. Wszystko zgarnął handlowiec, a nawet małego palca u nogi nie przyłożył do tego.

Jutro zamierzam iść do dyrektora generalnego i upomnieć się o swoje.

Stąd moje pytanie: jak zakończy się dla mnie ta rozmowa?

10 mieczy, królowa denarów, 9 mieczy, XI sprawka, królowa mieczy, III cesarzowa, XV diabeł, V papież

chyba mnie poniosło z ilością kart...10 mieczy na początku chyba nie wróży nic dobrego, wydaje mi się, że jutro dyra może nie być i sobie nie pogadam. Jeżeli się odbędzie to spt, to będę mega zdenerowana, będę walczyć o swoje i niestety będę wściekła... diabeł z papieżem? nic dobrego nie wróży... chyba poczuję się zdradzona...

Handlowcowi zamierzam wszystko wygarnąć, ciekawa jestem jak się zachowa wobec mnie?

II kapłanka, 7 denarów, as denarów, 2 buław, 3 mieczy

nie wiem za bardzo jak mam zinterpretować te karty... może będzie chciał, żebym poczekała w tej kapłance i 7 denarów? w 3 mieczy na pewno będzie nieprzyjemnie...

Będę wdzięczna za Wasze spostrzeżenia.

Napisano (edytowane)

może czujesz się przybita tą informacją - 10 mieczy

i chyba będziesz mieć problem z snem, bo będziesz myśleć o tym, co się stało w pracy - królowa denarów + 9 mieczy

w Sprawiedliwości widzę dopiero rozmowę

dyrektor generalny jest kobietą czy mężczyzną?

Królowa mieczy i Cesarzowa - albo będziesz mieć wsparcie, albo z pozycji mieczowej przejdziesz do tej drugiej, a więc na początku wygadasz się, a później ochłoniesz nieco

W diable jednak szczerzy do końca nie będą

diabeł + kapłan - fałszywa rada

Mnie diabeł w sprawach zawodowych pokazuje wszystko, co najgorsze.

Rada: nie stawiaj kart pod wpływem emocji. Ochłoń. Zrób może lepiej rozkład, jak na spotkanie, np.:

1 - dojdzie do spotkania?

2 - jak będzie zachowywać się dyrektor?

3 - jak ja powinnam się zachować?

4 - jak przebiegnie spotkanie?

5 - wynik:

Handlowiec pewnie zachowa stoicki spokój - po jego stronie wyszły same bierne karty, a więc i jego gestykulacja/reakcja powinna być skromna

Edytowane przez Euterpe
Napisano

***weryfikacja***

Dzięki Euterpe:)

Sprawę załatwiłam pozytywnie;) i mega szybko!

Więc ciekawa jestem jak będzie w rzeczywistości... Bo moze ten diabeł z Papieżem jeszcze się pokaże....

Napisano
Bo moze ten diabeł z Papieżem jeszcze się pokaże....

Niestety jeszcze się pokaże...handlowiec nie odpuści, tzn. nie puści tego w niepamięć, a i szef coś tu ma na rzeczy

Bądź czujna, uważaj przy kolejnej sprzedaży i ogólnie żeby Cię nie wkręcili w jakąś akcje.

Napisano

Też tak myślę, że się pokaże... Bo za szybko i za gładko to poszło...

Poza tym, jak powiedziałam managerce o tej rozmowie, to ona do mnie skomentowała, żebym się przygotowała, bo w poniedziałek może się wszystko zmienić.

• Maestro
Napisano

jak zakończy się dla mnie ta rozmowa?

10 mieczy, królowa denarów, 9 mieczy, XI sprawka, królowa mieczy, III cesarzowa, XV diabeł, V papież

Uważam, ze ta rozmowa może byc z jakiegoś powodu przesunięta nieco, po Twojej stronie widac ogromne nerwy i złość, widać, ze rzeczowo wyjasnisz dyrektorowi w czym rzecz, będziesz uczciwa, on stanie po Twojej stronie, przyzna Ci rację, mozliwe, że otrzymasz należną Ci prowizję, ale efektem może być toksyczna relacja między Tobą a handlowcem

Handlowcowi zamierzam wszystko wygarnąć, ciekawa jestem jak się zachowa wobec mnie?

II kapłanka, 7 denarów, as denarów, 2 buław, 3 mieczy

Chyba będziesz się troche czaić z wygarnięciem mu wszystkiego, ale powiesz mu, ale on zachowa sie jak na chama przystało, coś Ci może odpyskować

Iwka, wybacz, ale muszę : ten handlowiec to głupi ch*j!!!!!!!!!!!!!

• Lubię to! 1
Napisano

Iwka, wybacz, ale muszę : ten handlowiec to głupi ch*j!!!!!!!!!!!!!

niestety, ale muszę się z Tobą zgodzić....

Napisano

Jest weryfikacja, ale możesz dorzucić swoje 3 grosze:) bo mam wrażenie, że to nie koniec.