patrycja3791 Napisano 7 Października 2016 Napisano 7 Października 2016 (edytowane) Dziś miałam drugie podejście do egzaminu teoretycznego - zaliczony, praktyka podejście pierwsze - nie. Mam już kolejny termin praktyki. Czy dnia tego i tego zdam egzamin praktyczny na prawko? Król buław,As mieczy, 9 pucharów, 4monet ,ŚWIAT - niestety nie. Czy wyjadę chociaż z placu? 10mieczy, As monet, 8buław,Słońce, Sprawiedliwość, 7monet - Tutaj pociągnęłam 6kart, bo nie byłam pewna. Sądzę,że niestety też nie. Czy w ogóle zdam do końca roku ?? 5monet, 5buław,6buław,As buław - Nie. Na koniec położyłam sobie za którym razem w takim razie mi się uda, ciągnęłam do 4 razy. 1. 2 monet ,8buław, As monet - (dzisiejszy)nie zdałam, 8buław zakończyło egzamin w ekspresowym tempie niestety. 2. 10mieczy,9monet, Wisielec - nie zdam. 3. 10 monet, Sprawiedliwość, Sąd - tutaj nie wiem,mam mieszane uczucia.Zostane osądzona i padnie wyrok -może pozytywny przy 10monetach?Dalej Sąd może oznaczać zakończenie jakiegoś etapu i teraz pytanie, czy pozytywnie, czy negatywnie. 4. As mieczy, Paź buław, Koło - nie Będę wdzięczna za Waszą pomoc :-) Edytowane 7 Października 2016 przez patrycja3791 Cytuj
Gość SooYoung Napisano 7 Października 2016 Napisano 7 Października 2016 Rozumiem że się stresujesz tą sytuacją ale przede wszystkim za dużo kart kładziesz na tę sprawę, a kart zaczęły pokazywać już masło- maślane. Pierwsze pytanie wystarczy i pierwsze karty na to wystarczą. Twój egzaminator uważa że nie skupiasz się na tym co robisz a jesteś rozkojarzona, bujasz w obłokach. W tej sytuacji nie da Ci jechać w teren bo tam narobisz jeszcze większych kłopotów, zestresujesz się. Skoro zdałaś teorię to znaczy ze wiesz o co w tym chodzi, natomiast praktyka - tu się kładziesz bo własnie jesteś rozkojarzona, trudno Ci się skupić, mylisz się itp. Wiedzę masz - tylko nie umiesz tego przełożyć na praktyczne działanie. Zdasz jak zmienisz nastawienie, no dobrze żebyś z kimś pojeździła , z kimś kto dobrze jeździ i bez stresu na to popatrzyła. Może też pomóc, kiedy kolejny raz wsiądziesz do samochodu, to pomyśl że jesteś z tą osobą a nie z egzaminatorem. Mniej stresu, więcej skupienia na sobie, na tym co robisz w danym momencie, nie patrzeć na miny, ruchy, zachowanie egzaminatora, skupić się na wykonywaniu manewrów i na jeździe. Powodzenia Cytuj
Trida Napisano 8 Października 2016 Napisano 8 Października 2016 Czy dnia tego i tego zdam egzamin praktyczny na prawko? Król buław,As mieczy, 9 pucharów, 4monet ,ŚWIAT Niestety nie zdasz… Pan egzaminator wytnie Ci dość banalne aczkolwiek istotne błędy. Takie hmm podstawowe śmiem rzec. I powiem tak – jak na moje oko z placu wyjedziesz ale oblejesz na mieście właśnie poprzez sumę tych potknięć. Czy wyjadę chociaż z placu? 10mieczy, As monet, 8buław,Słońce, Sprawiedliwość, 7monet Jak wyżej wspomniałam – tak wyjedziesz z planu. Chociaż powiedziałabym, że na samym placu gdzieś strzelisz gafę / dwa razy będziesz łuk robiła. Niektóre rzeczy chcesz za szybko zrobić, żeby było „po wszystkim” a tak się nie da, egzaminator to zoabczy. Czy w ogóle zdam do końca roku ?? 5monet, 5buław,6buław,As buław Aj aj… Szansa jest, ale pod koniec grudnia… Na koniec położyłam sobie za którym razem w takim razie mi się uda, ciągnęłam do 4 razy. 1. 2 monet ,8buław, As monet[/b 2. 10mieczy,9monet, Wisielec 3. 10 monet, Sprawiedliwość, Sąd 4. As mieczy, Paź buław, Koło Za 1 albo 3cim. Cytuj
Mana Napisano 11 Października 2016 Napisano 11 Października 2016 Czy dnia tego i tego zdam egzamin praktyczny na prawko? Król buław,As mieczy, 9 pucharów, 4monet ,ŚWIAT A moim zdaniem nie powinno być tak źle. Może niewiele zabraknąć do tego byś zdała. Bo szansa jest... tylko musisz trochę odpuścić... jak to się mówi jak się za bardzo chce to niekoniecznie wychodzi. Czy wyjadę chociaż z placu? 10mieczy, As monet, 8buław,Słońce, Sprawiedliwość, 7monet Po 10 mieczy stwierdziłabym, że nie. Ale już następne karty są trochę bardziej pozytywne. Widać tu szanse i przygotowywanie się (niestety?) do następnego razu. Czy w ogóle zdam do końca roku ?? 5monet, 5buław,6buław,As buław Szanse są. Już to pisałam ;P Ok. Szanse są zawsze.. no prawie. Widać tu, że ważne jest Twoje podejście i zapał. Nie zniechęcaj się, nie ograniczaj sama siebie. Napiszę teraz coś tak poza kartami. Mi najlepiej poszło na egzaminie gdy podeszłam do tego, że idę na sprawdzenie siebie jak się uda to ok jak nie to następnym razem. Oczywiście stres był, ale jak sama nie nastawiałam siebie, że jak teraz nie zdam to będzie źle okazało się, że poszło dobrze Powodzenia Na koniec położyłam sobie za którym razem w takim razie mi się uda, ciągnęłam do 4 razy. 1. 2 monet ,8buław, As monet 2. 10mieczy,9monet, Wisielec 3. 10 monet, Sprawiedliwość, Sąd 4. As mieczy, Paź buław, Koło Z tych kart to wydaje mi się, że za 4-tym bądź 3-cim. Cytuj
szarotka1 Napisano 11 Października 2016 Napisano 11 Października 2016 Czy dnia tego i tego zdam egzamin praktyczny na prawko? Król buław,As mieczy, 9 pucharów, 4monet ,ŚWIAT Będziesz bardzo spięta. Ta 4 monet jak dla mnie oznacza, że pozostanie tak jak było czyli będziesz zmuszona zdawać kolejny raz. Czy wyjadę chociaż z placu? 10mieczy, As monet, 8buław,Słońce, Sprawiedliwość, 7monet Wygląda to tak jakby na początku zgasł ci silnik ale wyjedziesz z placu. Myślę, że możesz liczyć na sprawiedliwą ocenę ze strony egzaminatora. Czy w ogóle zdam do końca roku ?? 5monet, 5buław,6buław,As buław Trochę podupadłaś już na duchu ale bardzo ci zależy i dlatego się nie poddasz. Myślę, że może się udać. Moim zdaniem zdasz za 3 podejściem. Powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi